mlsoun1 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 @Ondrej71mas je pekny,stariku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Zatim porad stejne,kdyz mi ty chrona nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 před 1 hodinou, jožko napsal: On se koná Baselworld? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 před 51 minutami, DarylVanHorne napsal: On se koná Baselworld? Tohto roku nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 A trefil jsem se? Je to foceno před vstupem do hal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Málem bych na ně zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 (upraveno) V 28. 6. 2022 v 21:22, DarylVanHorne napsal: A trefil jsem se? Je to foceno před vstupem do hal? Áno. Podjazd výstaviska-zastávka električiek. Upraveno 5. července 2022 uživatelem jožko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 (upraveno) Ach ty vzpomínky.... Brutální marketingová masírka všech známých firem a k tomu pár nesmělých nezávislých, kteří se krčili v koutě (malé hale přes ulici), i když by mnozí ty velké hráče od naproti kvalitou předčili i 10x... No jo... Svět se mění... Upraveno 5. července 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Novej BoR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 V 6. 7. 2022 v 10:11, Adamsson napsal: Novej BoR Krasnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Kruci, ty 39mm keramiky mě dráždí, rozmluvte mi je někdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 36 minutami, Kluk jako buk napsal: Kruci, ty 39mm keramiky mě dráždí, rozmluvte mi je někdo. Ty jsou teď můj cíl a smysl života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 13 minutami, Zdenek1307 napsal: Ty jsou teď můj cíl a smysl života Takhle špatně na tom ještě nejsem, pořád to jsou jenom hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Nove keramiky uz delaj ve 39? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 53 minutami, AndyAaron napsal: Nove keramiky uz delaj ve 39? Yes Sir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 57 minutami, Kluk jako buk napsal: Takhle špatně na tom ještě nejsem, pořád to jsou jenom hodinky... ...s nadsázkou samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 To jsou veci, tak to teda palec hore pro Longines. Cifr nevypada tak prazdnej (nebo uz jsem si zvykl). Obecne se mi nezda na tech keramikach ten "Omega" font na lunete a podoba vterinovky (lumibod misto sipky). Jinak teda ty bicolory by se mi libily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Ty nový 39 mm HC s keramickou lunetou v černé barvě budou můj chrono-cíl(sen). Dokázal bych si je představit i jako moje jediný hodinky. Není na nich nic, co bych chtěl jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se