Chosef76 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Longines mi konečně vyrobil hodinky na míru. Jsou dokonalé. LLD 39mm. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) . Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. ledna uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 8 minutami, Chosef76 napsal: Longines mi konečně vyrobil hodinky na míru. Jsou dokonalé. LLD 39mm. Sent from my iPhone using Tapatalk Skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 5 hodinami, Gustaf napsal: Spokojenost veliká přesnost skoro 0.0nic. Super zpracované, nadčasové.... prostě paráda Prozradíš my ref hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 7 hodinami, kundalini napsal: Prozradíš my ref hodinek? Longines Spirit Zulu time L3.812.4.53.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Vůbec bych z fotky nevěřil, že je to černá....hází to krásný odlesky a pěkný odstín černý. Opravdu jsem je měl za 63.6...budu muset vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 3 hodinami, kundalini napsal: Vůbec bych z fotky nevěřil, že je to černá....hází to krásný odlesky a pěkný odstín černý. Opravdu jsem je měl za 63.6...budu muset vyzkoušet Určitě otestuj...jsou fakt boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Dnes je to přesně rok, co mi dělají společnost na mém zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 4 hodinami, Ersagon napsal: Dnes je to přesně rok, co mi dělají společnost na mém zápěstí. Ty mám v merku jako "návratovky" k Lonžínům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Dolcevity, elegantní, pěkně sedí, až na tu rezervu chodu, která je ale za tu cenu pochopitelná, jsou to super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna DolceVita se mi taky líbí, asi koupím "manželce" ty černý bez indexů a občas ponosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna #fliegerfriday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna V 18. 1. 2024 v 19:21, Chosef76 napsal: Longines mi konečně vyrobil hodinky na míru. Jsou dokonalé. LLD 39mm. Sent from my iPhone using Tapatalk Kromě pouzdra a absence datumky mají proti klasickým 42mm ještě jeden benefit - tvar korunek, který je trochu odlehčuje a vice přibližuje původním vintage diverkám. Ty měly méně masivní korunky se zaobleným profilem. Tady je aspoň na konci korunky stažený průměr (taková ta fazetka). Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudo Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna V 26. 1. 2024 v 16:31, Gustaf napsal: #fliegerfriday Jsou nádherný....reálně o nich uvažuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 8 hodinami, kundalini napsal: Jsou nádherný....reálně o nich uvažuju Díky...hele, jestli se ti líbí, tak jdi do nich....jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 6 hodinami, Gustaf napsal: Díky...hele, jestli se ti líbí, tak jdi do nich....jsou skvělý. Musím je nejdřív zkusit, na ruce poznám jestli to je ono i velikost u hodinek je u každých trochu jinak Ale jedněch Longinů jsem se zbavil i když to nebylo v plánu, ale tyhle vypadají i jako lepší volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Jasný....tak jsem zvědavěj, jak to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se