mlsoun1 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Jsou moc pěkné,až budu v Praze u Bechyneho,tak je musím zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Dnes to je jak na podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Tož jiné Longines nemám,ale po dlouhé době jsem na výsost spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Na onkologii,dnes tu nejsou naštěstí žádné děti.To bych nic nefotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 U těchto jsem zmatený, pořád k nim hledám cestu, jednou se mi strašně líbí a podruhý ne a takhle je to dokola už pár let. A sám nevím čím to je. Třeba teď na té fotce se mi fakt líbí hodně. To jsou starosti, že?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) @Zdenek1307 Mozno neuveris, ale rozumiem ti. S myslienkou na LHC koketujem uz bezmala 2 roky. Modre, plechace, keramika, nove, stare, zelene alebo sede. Raz mi to dava zmysel, inokedy nie. Uz som ich mal u AD na ruke a cukol som. Tocim sa v kruhu a neviem, ktorym smerom von. To aby si nechytal depresie, ze si v tom sam Upraveno 15. března 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Ja som tiež v tom . Chcem si ich dopriať k narodeninám čiže až september, presne v ten deň. Času dosť, možno nie. Chcel by som nové keramika, modrá. A hlavne priamo na krame. Poštou ich nechcem. Chcem zažiť prvý krát osobný kontakt predaja, nech majú nejaký príbeh Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 @Zdenek1307@junior300 jj, mám to rovnako, ale pri tých foto, čo tu chlapi posledné dni dávaju, byť otvorené obchody, už jedny mám. Ešte že je ten oný, tento, covid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Na krámě je nej nákup,jen se nesmíš nechat zlomit prodejcem na jiný kousek.Já už jsem byl na 100% rozmyšlen,že vezmu nové na krámě.44 v černé a během dne je kolega ze Slovenska vystavil za slušnou částku,tak je nech zde ležet.Tak zase jindy.Až si došetřím na béčka. Keramika a hlavně v modré barvě mě moc láká.Jsou šik.Ale i tato černá má něco do sebe.Mimoto se hodí ke všemu.Žena si ze mně dělá srandu,že si je pořád prohlížím ze všech stran jak malej kluk.Jsem z nich na větvi. @Zdenek1307máme to tak všichni,ať u dané zn.,či jiné.Taková malá starostPořád lepší myslet na toto,než na vše kolem,že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Mohu se zeptat, zda na moji ruku jako tycku 18cm pujdou 41mm, nebo by byly lepsi mensi?Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Priemer ruky mám 17,5cm Hodinky 41mm Myslím,že v pohode 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 3 hodinami, jožko napsal: Priemer ruky mám 17,5cm Hodinky 41mm Myslím,že v pohode 41mm Pri priemere 17,5 by som od teba facku dostat nechcel Peace... Su krasne. Ked vybehli tieto keramiky, zvazoval som sive, skusal som 41 na ruku cca 17, a tvrdili mi ze vraj su akurat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Tvrdit může kdo chce,co chce.Hlavní je,jak to cítíš Ty.41 mm jsou super,ale ač nosím menší kousky(mám 21 cm),tak u LHC preferuji 44 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Na zápěstí 21cm jsou určitě 44-45mm naprosto v pohodě. Na zápěstí 17cm jsou možná i ty 41mm někdy na hraně,ale jak již zmínil Mlsoun,především záleží jaké pocity máš ty osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Dobře s vzpomínám, že moje 41mm LHC se mi na ruce zdály o něco větší, nez by mi bylo milé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Proto je výhoda,že tento kousek se vyrábí ve více velikostech a každý si vybere,co mu vyhovuje.Mě trošku jebe ta velká korunka s její ochranou.Ale dá se zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 (upraveno) Já jsem žil dlouho v domnění, že moje LHC byly min. 42mm, tak velký se mi na ruce zdály. Byl jsem překvapenej, když jsem zjistil, že mám 41mm. Ale v tý době jsem byl vlastně ještě chronomagor-zelenáč Upraveno 16. března 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 A jsi si jistej,že nejsi pořád zelenáč?Já se tak někdy pořád cítím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Sám sebe rači v tomhle nebudu hodnotit. Doma tvrdí, že jsem magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se