Přejít na obsah

Hledam sponzora pro rekord

uff

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Teď mě napadlo, jedu do Chorvatska na koncert Mgła a na koupačku. Taky chci sponzora. Při té příležitosti bych se pokusil zlomit rekord s Karlovačko. Podle zájmu bych vytvořil i kampaň na Kickstarter. Čím víc přispějete, tím víc bonusů. Za symbolickém litránek bych věnoval personifikovaný přípitek. Třeba... na zdraví Pepovi, kerej přispěl na rekord, díky Pepíku... je to dřina, ale kvůli tobě ten další škopek dám! Komplikuje mi to moje drahá, kterou byste na místě sponzorovali jako provianťáka. Zájemci prosím SZ.

EDIT: pro firmy chystám větší sponzorské balíčky. Třeba by mě mohl sponzorovat Crocs a já bych pil v jejich žabkách. Pro ČSA mám speciální šavlový tanec na palubě.

PS: důrazně, nehlaste se výrobci slunečníků! Bojím se vodigelitovávání!

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď mě napadlo, jedu do Chorvatska na koncert Mgła a na koupačku. Taky chci sponzora. Při té příležitosti bych se pokusil zlomit rekord s Karlovačko. Podle zájmu bych vytvořil i kampaň na Kickstarter. Čím víc přispějete, tím víc bonusů. Za symbolickém litránek bych věnoval personifikovaný přípitek. Třeba... na zdraví Pepovi, kerej přispěl na rekord, díky Pepíku... je to dřina, ale kvůli tobě ten další škopek dám! Komplikuje mi to moje drahá, kterou byste na místě sponzorovali jako provianťáka. Zájemci prosím SZ.

EDIT: pro firmy chystám větší sponzorské balíčky. Třeba by mě mohl sponzorovat Crocs a já bych pil v jejich žabkách. Pro ČSA mám speciální šavlový tanec na palubě.

PS: důrazně, nehlaste se výrobci slunečníků! Bojím se vodigelitovávání!

Taky tady je snad jako sponzor uvedený pivovar nasnadě ne? Není co řešit. Kolik jich dáš?

Odkaz ke komentáři

Známí jeli kolem světa bez koruny. Vyrazili stopem. Chvíli někde dělali na farmě, v Norsku sbírali šišky, ve Španělsku jahody a postupně se posunovali. Můj děda sedl v pětašedesáti ve štatlu na kolo a po vlastní ose dojel do Sýrie, Emirátů atd. a zase zpět. Letět aerolinkama tam a zpět je strašná cypovina. Není to ani zajímavý, ani prospěšný, zážitek z těch zemí nic, celkově nic.

Tvůj děda je teda fakt dobrej řízek!!

Odkaz ke komentáři

Sibir, nejsem kkt, samo na to prachy mam a sponzora primarne nepotrebuju a zkusim to za svy. Jen me v ty agenture privedli na myslenku, ze bych mohl zkusit najit sponzora, treba jen na ten zapis do knihy rekordu (o ty nejvic pochybuju, ze dava smysl).

Ted mi do toho teda trosku hodila widle parnerka, ze na me chce potkat v US a stravit tam se mnou 3-4 dny.

Samo, že nejsi kkt :) To ani nemusíš říkat, nikoho z nás by to v žádném případě nenapadlo :)

Shrnu to - peníze teda máš a o pokoření rekordu by ses klidně pokusil, ale jedeš radši na dovču s babou, jo? 

Odkaz ke komentáři

Tvůj děda je teda fakt dobrej řízek!!

Jojo, "železnej dědek". má víc takových "expedic". Pak o tom napsal takovou svéráznou samizdatovou knihu, všechno nafotil a začal obrážet domovy důchodců, kde rejžoval na přednáškách. Natočil s Brněnským večerníkem fejkový příjezd do štatlu vrámci reportáže.

:D vlastně by se od něj mohl uff lecos přiučit!

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Tak potrebuje penize?..........nebo nepotrebuje penize?.......zena jede s nim nebo bez nej?......v USA poleti par mil spolu?......nebo jak to je?

Jsem napjaty jak guma u trencli!

Sice mi vrta hlavou, kdo zaplati cestu dohlizejicimu na rekord.......

"Pokus o rekord probíhá za přítomnosti komisaře delegovaného Agenturou Dobrý den. Ten následně sepíše zápis, a je-li pokus úspěšný, bude váš rekord vložen do České databanky rekordů."

https://www.abicko.cz/clanek/precti-si-zabava/21046/byt-nejlepsi-jak-se-zapsat-do-ceske-knihy-rekordu.html

Odkaz ke komentáři

No serete me. :) 

Nejdriv mi tady rozmluvite suprovy fashion hodinky a ted i moznost se proslavit s rekordem. 

Jinak tem mene chapavejm jeste jednou vysvetlim, ze prachy na cestu primarne nepotrebuju, zvladnu pokrejt z vlastnich zdroju, jen me inspiroval ten typek z Pelhrimova a rekl jsem si proc ne zkusit sponzora. Kolikrat vidim sponzoring divnejsich aktivit. 

Co se tyce obletu, tak ten stejne uskutecnim, v sobotu jdu na to. Ale vymyslel jsem si jinou koncepci (bez sponzora, ale taky je to pekna kokotina, o tom zadna) a je to hlavne zasluha Stanobare. Nicmene na sponzora uz teda neni cas. Zitra nebo nejpozdeji v sobotu vyrazim. 

Ad komisar, ten v tomhle pripade neni potreba, kdyz prokazes palubni listky, mas zapnutej gps tracking atp. 

Odkaz ke komentáři

myslis, ze nestaci palubky a tracker z destinace, kde zapnes mobil? pisu jen, co jsem se dozvedel od nich

Standardně probíhá registrace rekordu za účasti našeho komisaře, avšak ve Vašem případě bude potřeba vše doložit na dálku. Napište, jak svůj oblet Země můžete doložit (např. letenky, trasy, tracking letů, fotografie z letadel a přestupů?).

Komisaře můžeme vyslat do cíle cesty, případně k nějaké jiné příležitosti (tiskové konferenci apod.), nebo jeho návštěvu úplně vynechat.

ale jak jsem psal, prehodnotil jsem to, oblet uskutecnim, ale nepozenu se za rekordem, kor bez sponzora...

Upraveno uživatelem uff
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...