oolan Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Jestli můžu říct, tak za mě neskutečná pecka, velice rád si pořídím a budu nosit. Co se bodování tigem týče, tak je to hloupost. Používám TIG pro zlatníky téměř denně v práci a je celkem peklo aby se tam neudělali bubliny a spoj šel krásně vyleštit. Tak že buď nechat celovrtané , no a nebo vrtané mimo osu. Upraveno 29. října 2019 uživatelem oolan
valjoux Odesláno 29. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Tak v pátek budou předány první, kdo je asi bude mít.
oolan Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Tak v pátek budou předány první, kdo je asi bude mít. Půjde koupit jen to tělo, pouzdro?
AdaMoss Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Pěkný počin. Rozhodně obdivuju, že tohle někdo na koleni dokáže. Ještě, že u mě už období Prim mánie skončilo :-D.
AdaMoss Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Jasný, nemyslel jsem to doslovně :-). Myšleno spíš jako bez podpory zázemí velké firmy. Beru to jako projekt nadšenců. Jestli se mýlím, tak mě opravte :-). Každopádně tak jako tak respekt.
valjoux Odesláno 30. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Udělat to není asi tak velký problém, problém je poladit lidi a donutit každého ať udělá to co má. To považuji za velký problém.
prim-ky Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Tak v pátek budou předány první, kdo je asi bude mít. Tipuji, že v pátek je bude mít jako první Jan_Jan , protože už tady poskakuje radostí jak opičák !
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Tipuji, že v pátek je bude mít jako první Jan_Jan , protože už tady poskakuje radostí jak opičák !Vtipálku!!! Bohužel nejsem tím šťastlivcem...
Mr_Ropotamo Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 Tak pořád čekám, kdy ten páteční šťastlivec se pochlubí s "Novou šancí PS2" na ruce :-).
prim-ky Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Taky čekám už od páteční půlnoci.
koromant1 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Možná šťastný majitel neví, kde je zařadit. Origo pouzdro Prim to není a fejky se tady moc netrpí. Před p. Valjoux ovšem smekám, pouzdro je krásné, do výroby to chce dát i srdíčko.
valjoux Odesláno 10. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Každý dnes řeší Svatomatrinskou husu a jám jak na potvoru jen čerstvě narozený kuřátka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se