Jan_Jan_2006 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Smekám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Takové televize bych bral ... super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Pro začátek, nechci nikoho naštvat ani urazit a vážím si práce místních borců. Ale na jedné straně tu spousta lidí zatracuje Parexo a pak se tu oslavuje to samé, akorát teda z české dílny. Osobně nevlastním ani jedno. Nicméně myšlenka nerezvových pouzder se mi líbí, ale osobně bych nezatracoval ani Parexo, ani výrobky od místního mistra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Před hodinou, papun napsal: Pro začátek, nechci nikoho naštvat ani urazit a vážím si práce místních borců. Ale na jedné straně tu spousta lidí zatracuje Parexo a pak se tu oslavuje to samé, akorát teda z české dílny. Osobně nevlastním ani jedno. Nicméně myšlenka nerezvových pouzder se mi líbí, ale osobně bych nezatracoval ani Parexo, ani výrobky od místního mistra. Zacni se zajimat o technologii vyroby techto nerez pouzder a pochopis.Zmetky z Ciny nebo Polska jsou lisovane,toto je vytocene z kulatiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 6. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Nikterak se nemíním obhajovat zda dělám kopírku nebo ne, nebo že dělám totéž co Parexo nebo Čína. Totéž to určitě není. Každopádně jsou možnosti v použití materiálu nerez, titan, bronz nebo povrchové úpravy. Dále na každém pouzdře je změna a to dost velká. Na PS I jsem začal dávat křemík nebo safír, na PS II je otočná luneta s aretací a bez, Také křemíkové sklo a větší rozměr. Co se týká automatu TV tak skleněné sklo a šroubovací dýnko taky nebude mít moc lidí. Toto vlákno se jmenuje NOVÁ ŠANCE PRO PS II a tak se děje, toto není kup v Číně a machruj. A část lidí co na tom dělá to nedělá pro zisk ale proto že jsou zapálený do oprav starých věcí. Snad jsem se nikoho nedotkl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Rozumím a vážím si tvého záměru. Pokračuj dál. Můj závěr. Já bych nikdy neodsuzoval tvé výrobky, ale ani to Parexo. Ještě jednou - nic z toho nevlastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 V 5. 12. 2021 v 19:00, papun napsal: Pro začátek, nechci nikoho naštvat ani urazit a vážím si práce místních borců. Ale na jedné straně tu spousta lidí zatracuje Parexo a pak se tu oslavuje to samé, akorát teda z české dílny. Osobně nevlastním ani jedno. Nicméně myšlenka nerezvových pouzder se mi líbí, ale osobně bych nezatracoval ani Parexo, ani výrobky od místního mistra. Parexo je lisovaný hnus, nekvalitní opracování, ošmrdlaný hrany, vodotěsnost stojí docela velký úsilí. A Parexo ciferníky jsou čistý fejk. Tohle podle fotek vypadá velice dobře a jako náhrada za sežraný pouzdro ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 takze jedno pouzdro i ja mam na ceste ku mne a idem robit svoj malinkaty projekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Dobře Vláďa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 9. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 (upraveno) Zdravím, dlouho jsem nic zde nezveřejnil tak to napravuji. Nerez316 L ,PVD, safírové sklo, cvakající kovová luneta, černý datum. Pro ty komu se nezdá dýnko tak zásadně nedělám povrchovku, není nad to když je dobře drápnuté dýnko. Upraveno 9. listopadu 2023 uživatelem valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Tak to je pecka!!!!! Dobrá práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Na lunetě je lumi trojúhelník, nebo to je jen šálení zraku?? Já myslel že tento projekt usnul, ale už mám zase roupy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 10. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 6 hodinami, Snekofon napsal: Na lunetě je lumi trojúhelník, nebo to je jen šálení zraku?? Já myslel že tento projekt usnul, ale už mám zase roupy! Trojúhelník a projekt neusnul ale jsem nevěrný a přispívám spíš jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se