Kluk jako buk Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 Jsou neoriginální a ještě hnusný, B&R tentokrát šlápli vedle.
Kid_A Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2019 V 9. 9. 2019 v 12:44, AndyAaron napsal: Kidousi, to vidis kde? 121k je na tahu, guma 107k. A mozna by slo neco ukecat.Sorac, spletl sem polozky a hodinky. 107 (a neco dolu) je porad hodne....:-))
blanquefort Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Zrejme nadsadili cenu tak, ze po ?ukecani? dostanu presne tolko kolko mali v plane. A kto neukeca zaplati bonus navyse. Sa mi zda ze dnes kazdy striela s cenou akoby mal vlastny strojcek a investoval kopec casu do premyslania ako nieco zlepsit. Dnes staci opajcnuty strojcek, opajcnute puzdro, pokial mozno skeleton a hura dojit ovecky. Takze sory, ale za tie prachy ne. To si poskladam doma sam Upraveno 11. září 2019 uživatelem blanquefort
Kid_A Odesláno 14. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2019 (upraveno) Par srandicek... nemohl jsem si pomoct... Upraveno 14. září 2019 uživatelem Kid_A
ponorka9 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 mě se chvíli líbí a chvíli ne, nějak nevím, co si o nich mám myslet....koukám teda jen na modrý cifr, zbytek mě moc nebere a skleleton, no to měl designér ubalenej zrovna nějakej hodně složitej model:) v každém případě je ta cena na BR dost přestřelená. těším se na SEW, doufám, že je tam uvidím na živo a to rozhodne.
Dokusan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) Mě se nějak líbí. Za pade bych je zkusil Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem Dokusan
AndyAaron Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Bell & Ross dnes predstavili BR05 v chronu. Case 42mm.
Kluk jako buk Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Překvapivě se mi líbí víc než nechrono verze, ale retail price je nesmysl.
KAL Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2020 Mně se líbí víc a víc. Tříručky i chrona. Jen nesmím koukat na tu cenovku.. ta je šílená Budu tu v menšině, ale podle mě z nich DNA Bell & Ross úplně stříká. Na druhou stranu chápu i poznámky o souloži kousků z lepší společnosti Bylo to fakt vtipný Nemáte někdo náhodou zkušenost s nákupem Bell & Ross? Kolik se dá reálně sundat? Půlka je asi utopie, co?
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2020 Dival bych se na chrono24 na nejake nemecke prodejce. Kdysi jsem sondoval jeden model a dal se tam sehnat relativne rozumne. Pulku ale fakt necekej (za funglovky).
KAL Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2020 Díky za tip Ondro Líbí se mi od nich více kousků, jako BR123, BR126. Třeba najdu něco zajímavého. Půlku jsem asi přestřelil ale za to může ta cenovka na BR05.
farkyostrava Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března ožívím toto vlákno. Koukal jsem na pár recenzí na ytb a jsem maixamálně udiven, jak jsou výborné. I hoši co se v porovnáních moc nemažou s kritikou, oceňují úroveň zpracování modelů v posledních pár letech vysoko nad Omegu a Rolex kupříkladu. Tohle můžou být, když se dobře koupí, ty správné hodinky "těsně pod radarem" ( a takové mi dělají největší radost). https://www.bellross.com/eu/en-gb/BR-X5-ICE-BLUE-STEEL-STEEL-BRACELET?srsltid=AfmBOorL2XOlh3DBjX-T_U59Y9shRibx9s_Z8cRpQ0Pgoveh5Ywcoo2v
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se