Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sakra, vubec nevim, co si o tom mam myslet...

https://timeandtidewatches.com/introducing-the-bell-ross-br05/

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Kid_A
Posted (edited)

No co, to samy jako o jakejchkoli B&R.. nic.

Ne, nebejt toho PP tahu, tak reknu vlastne proc ne. Takhle ovsem blby..

5k USD se Sellitou? No panove, nejste IWC jo:)

Edited by Micey
Posted

Mě se to líbí, civilnější verze klasických B&R hranáčů. Jak jsem ty hodinky viděl, aniž bych četl co to je, tak mě napadlo, že to vypadá jak B&R. PP mi to teda moc nepřipomíná. 

Skeleton je docela zajímavý, ale ty ceny.......na cenové úrovni Tudorů by to bylo snesitelné.

Posted (edited)

Jojo, Gerald Genta se smeje nekde z oblacku...

Edited by Kid_A
Posted

Ach jo

Moc podobne teda nejsou. Možná ochrana korunky a články tahu (ale obdobný tah měly už Seika v sedmdesátých letech na Grand Quartzech). To už mi víc podobné připadají Piaget Polo.

Posted

Ale no taaak. To porovnáváte cifr? :) souhlasím, ze tvar lunety je jiný...

Mě se teda taky líbí no. Stejně jak Ginauty. Taky krásné hodinky. :)

Posted (edited)

Jasně, podoba se nezapře. Ale já bych byl tolerantní, před 50ti lety řešili podobný dilema mezi PP a AP a jak to dneska funguje..

Připomenu můj oblíbenej rozhovor s pane Biverem 

Edited by Skopky-Sonny
Posted (edited)

Mi vic pripominaj Cartier Santos, nez Patky. Nelibi se mi ten relativne malej kulatej cifr v tom ctvercovym pouzdru.

Edited by honza71