tikzot Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Tech teorii bude asi bambilion- mozna na zacatku stacilo promazat a slo to, rekli si, dobry mame po problemu,(klientum rekneme, ze se menil strojek, at maj lepsi pocit) ale hovno - zvrtlo se to a lidi prisli znova a to asi necekali a ted maj na stole fuckt velkej problem...ten fakt cepice nevyresi, ba naopak, me by to nas.alo jeste vic . No sem fakt zvedavej, co z tohohle vseho vyleze..
Sphinxx Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Hele a ví se vůbec, co kde je v tom strojku chyba? Myslím jestli to někomu sdělili, kde je problém, že je to tak náchylné a problematické.
bobi Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Koscom se ke mně při reklamaci choval naprosto fér,za což je chválím.Jelikož vyřízení reklamace trvalo déle než měsíc(30 dnů),nabídli mně vrácení peněz.Já si vzal zpět hodinky,no.Zatím tedy fakt šlapou přes 4 měsíce na jedničku a doufám,že jim to vydrží.Jinak ta 5 letá záruka to jistí .
Sphinxx Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Jojo, Koscom má v tomhle fakt plus, prozákaznické jednání a vstřicnost vnímám, jako obrovskou přednost spolu s prodlouženou zárukou.
tikzot Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Hele a ví se vůbec, co kde je v tom strojku chyba? Myslím jestli to někomu sdělili, kde je problém, že je to tak náchylné a problematické.No silne o tom pochybuju... to je prave co sem rikal... maj to lip resit a komunikovat a rict, tak a tak, omluva a papir co se delalo, ale tim jak reknou jen je to vymeneny, naschle tak tam zacina ten problem... jinak teda koscom super ze nabidnou penize zpet, to me u bechyneho ani nahodou nenabidli - cekal sem cca 40 dnu... hell tohle fakt..
Axel Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 (upraveno) Tudory se mi moc libi, zpracovani super, relativne za dostupny prachy, povedeny design atd.. V budoucnu bych rad poridil BB, i gmt jsou moje krevni skupina..Tohle je ale docela spatna vizitka pro celou firmu. Chybu muze udelat kazdy, ale meli se tomu postavit celem. Tohle klickovani je jako se sam strelit i do druhe nohy. U hodinek za 100 litru proste nemuze byt chronicky problem se strojovnou a stale je mit nekde na oprave, ktera navic problem nemusi vyresit.. Upraveno 5. října 2019 uživatelem Axel
adamg Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 No silne o tom pochybuju... to je prave co sem rikal... maj to lip resit a komunikovat a rict, tak a tak, omluva a papir co se delalo, ale tim jak reknou jen je to vymeneny, naschle tak tam zacina ten problem... jinak teda koscom super ze nabidnou penize zpet, to me u bechyneho ani nahodou nenabidli - cekal sem cca 40 dnu... hell tohle fakt..tak ona oprava v Bechyněm byla tebou iniciována navzdory problému, tudíž je to jejich vstřícnost, že opravu provedli, ne? Tam bych nabídku vrácení peněz ani neočekával, ale uvidíme co bude po druhé opravě, případně po třetí...
tikzot Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 To je velka pravda, ale kdyz ted vidim ty ruzny nazory a zkusenosti a vsude to vlastne resi jinak, tak fakt nevim co si o tom mam myslet... tak jako tak uvidime zacatkem listopadu, jak se to vyvine... doufam moc, ze to bude v poradku, protoze tohle je krajne neprijemny a ackoliv jsme si to spolu vysvetlili a je to v poradku, tak me to dost stve a musim na to porad myslet a to neni uplne v pohode...
bobi Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Mně taky tehdy chytil rapl,že je prodám.Prodej byl už vlastně domluven,ale než k prodeji došlo,tak se mi to ("naštéstí") s tím datumem ještě doma stalo.Tím pádem sem kupujícímu tehdy oznámil, co se přihodilo.Prodej jsem zarazil a hodinky reklamoval.Další průběh už znáte ...
bob.zizka Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Jak pozorný čtenář ví,moje Gmt byly reklamovány v německu, taky po opravě jen ústní vyjádření, že byl strojek měněn přímo v Tudoru a taky se problem opakuje. Víc zajímavé pro mne je,nevim jestli to neni náhodou,že se problem s datem vyskytne vždycky po dvacátém. Poprvé,před reklamací to bylo 24.12. Pak jsem je až do dubna než sem je poslal na opravu nosil a vždycky to blblo až koncem měsíce. Pak reklamace, po vrácení asi tři měsíce ok no a od té doby to samé, vždycky po dvacátém je problém ale v různé dny. Z mechanického hlediska to dost nechápu. No uvidíme kdy se dokopu k tomu je odeslat k Bechyněmu.
Tenglis Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Podle mě tam musí být nějaký spolecny jmenovatel, kdy k té chybě dochazi. Právě jsem se na to dnes chtěl zeptat, jestli k tomu nedochází především při konkrétních datech, určitých nastaveních vůči GMT rucce... (Střílím do vzduchu, nejsem hodinar)Kolika lidí se ta vada tedy týká? Resp. Je tady někdo, komu se to ještě neprojevilo? Možná by stálo za to udělat tady nějakou analýzu, resersi. Vzorků a dát máme zda se dost.Já tedy BB GMT nemám (nastesti/bohuzel?), ale byly v pořadí na mém wishlistu. Předpokládám, že u strojku MT5813/Breitling B01 se to neprojeví...
Sphinxx Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Ne, B01 je konstruována tak, že můžeš měnit datum kdykoli, bez ohledu na čas, tedy klidně i pět minut před půlnocí a jak vidno, moc dobře věděli, že tato konstrukční fičura bude k dobru.
Sphinxx Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Jenže s B01 ho asi nelze srovnávat, myslím, že Breitling není daleko od pravdy, že jejich B01 je opravdu jedna z nejlepších, oni sami tvrdí nejlepší in-house chronograph v hodinářském světě vůbec. Tudor in-house moc neznám. Jinak když jsme u Breitling - bez ohledu na prodejce, firma poskytuje na strojek záruku 5 let. A po dobu této záruky jdou hodinky na preventivní kontrolu do servisu vždy po dvou letech. Hodinky jsou po dobu 5ti let v péči manufaktury. Tudor to zjevně vypustil do světa a teď se jim to sype, což se stát může, ale jde o to, jak se k tomu firma postaví. Upraveno 6. října 2019 uživatelem Sphinxx
villain83 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Nejlepší inhouse chrono na světě? To je dost odvážný tvrzení...
Sphinxx Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Marketing je mocný, Petře. Výtah z článku: B01 MovementUnfortunately, the B01 movement is not visible via the caseback. A pity, because this movement is so much raved about (also by Breitling, calling it the best mechanical chronograph movement in the world in their advertising), and now we can?t see it. But we know it is there and we also know that it has a pretty good track record in the meanwhile. Instead, we find a closed caseback with the Breitling logo and wording in bas-relief and with the typical engraving around it.https://www.fratellowatches.com/breitling-chronomat-b01-chronograph-44/ A já po ElPrimeru, které mám rád, potvrzuji, že ten strojek je opravdu super. Upraveno 6. října 2019 uživatelem Sphinxx
villain83 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Ale jo, já vím, jen mi přijde úsměvný, když tohle nějaká značka tvrdí o svým strojku. Jako už mnohokrát někdo vydával upravenej kalibr jinýho výrobce za svůj vlastní. Dá se přece použít spoustu jinejch superlativů, který by danej produkt charakterizovaly, ale napsat, že je nejlepší na světě, mi přijde jako chvástání a ve světě hodinařiny trochu i jako drzost... Upraveno 6. října 2019 uživatelem villain83
Sphinxx Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Za sebe si nedovolím toto tvrzení hodnotit, kromě toho, že můžu napsat, že s ním (B01) jsem absolutně spokojený. Mám nebo jsem měl tento strojek v hodinkách 5x. B01 i 04 a přesnost kolem +1 až +3 sec za 24 hodin při konstatním nošení - do toho 500M WR, rychloposuv data bez ohledu na denní dobu, příjemná rezerva chodu, odolnost vůči nárazům. Za mě absolutní spokojenost. A jak jsem psal výše, za důležité považuji taky to, že hodinky prochází pravidelnými kontrolami a firma si to hlídá, což tady (u Tudor) to lehce podcenili.
villain83 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Tak Tudor si tímhle nezadělal jen na pěknej průser, ale především na pěknou ostudu, fakt jsem zvědavej, jak tohle skončí. Těch případů asi nebudou jenom desítky, ale mnohem víc. Já za sebe můžu říct, že bych ty hodinky už nechtěl, páč tohle divadlo by mi to strašně znechutilo a už bych z nich asi nedokázal mít radost. To je ale jen můj názor.
Radik Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Mě se to sice netýká, když Tudory, tak mě táhnou víc Pelagosy, ale rozhodně nemůžu říct, že by se mě tyhle nelíbily, naopak. Jsem moc zvědavej jak se tohle vyvine, protože co koukám různě po netu, už se to debatilo před cca rokem a pořád to jak vidím bohužel nemá jednoznačný závěr?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se