Sphinxx Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 Ale já nemyslím Tebe, myslím ty problémy, než se uráčili vrátit prachy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 To jsou furt nejaky extraburty, to je porad dokola hodinky s pribehem a kdyz je mate tak je vracite, vy nevite co vlastne chcete :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 Jak je to ted vlastne s jejich dostubnosti? GMT uz normalne jsou? Za tech retail 99 nebo se da nejaka sleva uz? Nebo su uplne mimo a fut se ceka? Dik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenglis Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 Na GMT už by cekacka být neměla. Např. v Dealu je mají skladem. retail 99K je podle mě jen teorie a na nějaké kosmetické úpravě ceny se snad lze domluvit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabelM Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 (edited) V Koscom mají skladem https://www.hodinky-koscom.cz/black-bay-gmt a Deal také https://www.deal-klenotnictvi.cz/hodinky-tudor-black-bay/ včetně BB58 Edited March 11, 2020 by dabelM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted March 12, 2020 Report Share Posted March 12, 2020 Jo, asiati jsou pryč a najednou je co prodávat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted March 12, 2020 Report Share Posted March 12, 2020 No na to, že ještě někdy před měsícem se mluvilo u BB58 o cca roční čekačce, tak je to slušnej přemet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenglis Posted March 12, 2020 Report Share Posted March 12, 2020 nó, ony ty čekačky v reálu nebyly takové drama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Jsem to tvrdil od začátku, že to je uměle vytvořený nedostatek, po vzoru většího brášky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Bb58 nemáme už a delší dobu nebudou, GMT 1kus je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenglis Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Tím, že to není žádné drama, jsem myslel cca 3 měsíce. To je podle OK, člověk si užije to těšení se a skulí se to cobydup :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Přesně tak, každopádně bb58 jsou boží hodinky, myslel jsem si, že nejpohlednější hodinky na nošení jsou 1kove Explorery 214270 a pak Moony, ale bb58 jsou na ruce nebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 A prodejce neslyší na slevu, protože odvětí, že jsou na ně dlouhé řada a pohádky je konec :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tichus Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Přesně tak, každopádně bb58 jsou boží hodinky, myslel jsem si, že nejpohlednější hodinky na nošení jsou 1kove Explorery 214270 a pak Moony, ale bb58 jsou na ruce nebe. Tipuju, že to mělo být nejpohodlnější... Každopádně, autokorekce se tam většinou snaží dát to nejpoužívanější slovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Jj, ty vole, dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Ale pohledne jsou taky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted May 8, 2020 Report Share Posted May 8, 2020 Téměř rok po výměně "srdíčka" jedou moje GMT stále naprosto perfektně (jak datum,tak přesnost).Co dodat - Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 Jak je to vlastne se zarukou kdyz dojde k oprave kvuli datumu? Nejak se prodluzuje nebo ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted September 14, 2021 Report Share Posted September 14, 2021 Malý dotaz: Od jakého roku výroby jsou problémy s datumem u GMT modelu vyřešené? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakouš Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 Tak i já jsem se zařadil se svejma GMT do této skupiny... I negativní zkušenost je však zkušenost. Po třech týdnech je mám již od včera doma, a mají prý vyměněný celý strojek. Jako cenu útěchy jsem dostal v servise pouzdérko na hodinky s napisem "Karolínum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts