tharvi Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 vim, ze toto je o fotkach, ale neudrzel jsem se a musim zde napsat... Naaaadhera
Honza.manta Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Za těch několik let , které se tomu, občas, věnuji se mi sešlo pár kousků s pouzdrem, kterému říkám pracovně "soudek", kdyby měl někdo fotku (nebo třeba i hodinky s ciferníkem, který tu nemám, udělal by mi radost zveřejněním ) Neím, jestli tohle pouzdro spadá ještě do soudků dle tvých kritérií. Ale vnější tvar je soudek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Neím, jestli tohle pouzdro spadá ještě do soudků dle tvých kritérií. Ale vnější tvar je soudek. Ahoj, jasně, že tohle je taky soudkové pouzdro, ale je jiného tvaru. Oni těch soudků dělali více. Tady je také jeden hezký příklad " z jiného soudku" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Neím, jestli tohle pouzdro spadá ještě do soudků dle tvých kritérií. Ale vnější tvar je soudek. Ahoj, jasně, že tohle je taky soudkové pouzdro, ale je jiného tvaru. Oni těch soudků dělali více. Tady je také jeden hezký příklad " z jiného soudku" Tak to podle tohohle klíče jsou soudky i tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Demi Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Taky jednu fotku přidám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Demi Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 A ještě jedny, trošku atypický ciferník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Ještě pár soudkových pouzder jsem vyhrabal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stanik73 Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 A nyní malý výlet do prehistorie PRIMek. Podařilo se mi sehnat jedny z prvních primek , jsou s luminiscencí číselníku i ruček, strojek TYP0101, dýnko s nápisem nerez ocel. Myslím, že tohoto typu se do dneška dochovaly řádově kusy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 A nyní malý výlet do prehistorie PRIMek. Podařilo se mi sehnat jedny z prvních primek , jsou s luminiscencí číselníku i ruček, strojek TYP0101, dýnko s nápisem nerez ocel. Myslím, že tohoto typu se do dneška dochovaly řádově kusy.
diver60 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Soudkovy nesbiram, ze soudku radeji natahuju stufrem dneska mi dorazily fialove automaty tak ze jsem zavrsil druhou metu dalo me to ale docela fusku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stanik73 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Jeden elegantní polštářek s incabloc ve špičkovém stavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. května 2011 uživatelem stanik73
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Dobfý den jsem zde sice krátkou dobu ,ale už se mě jich pár nashromáždilo díky kamarádům a pár kusům na aukru.Rád bych se s Vámi podělil o svou radost v dnešní špatné době tady je několik sportů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Tady ze pár kal 55 a57 -16 kamenů.Na jednom chbí vteřinovka ,ale už jsou jedny šroty na cestě tak doufám že brzo doplním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Tady zase dva automaty.Těch mám sice víc,ale v hrozných pouzdrech tak není čím se chlubit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 No a tady je zbytek.Je to všehochuť včetně dnešních přírůstků Prim Diplomat.Zatím všechny hodinky co mám jsou v tikajícím stavu a občas se s nima pomazlím, natáhnu a uložím do šuflete.Doufám že se mě bude sbírka rozrůstat i dál do budoucna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 No a tady je zbytek.Je to všehochuť včetně dnešních přírůstků Prim Diplomat.Zatím všechny hodinky co mám jsou v tikajícím stavu a občas se s nima pomazlím, natáhnu a uložím do šuflete.Doufám že se mě bude sbírka rozrůstat i dál do budoucna. Promiň, ale ty Diplomaty na fotce ne a ne najít...
skodna Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 ano ,ano omlouvám se ,ale nějak se mě zatoulaly fotky a na jednu jsem zapoměl.Budu muset víc přemýšlet co udělám než něco napíšu:wallbash: Tady je ta poslední fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Dovolím si přispět se svou trochou do mlýna.... nemám jich moc, ale jsou to moji mazlové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se