Lamiczka Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak jsem otevřel pár krabiček. Jestli ty míváš z něčeho infarkt, tak já z tohoto....nádhera, ale mám pocit, že do tohoto stavu nemám šanci se dohrabat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Jestli ty míváš z něčeho infarkt, tak já z tohoto....nádhera, ale mám pocit, že do tohoto stavu nemám šanci se dohrabat...Stačí pár měsíců stonat , překonat chronobundusovou horečku a pak trpět latentně. No- je to jak malárie, občas přijde záchvat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak jsem otevřel pár krabiček. Už to není dávno pravda, ale mám slabost pro letecké a jednu chvíli to u mně doma vypadalo takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Asi vaše fotky ukážu manželce!Ať vidí, že může být ještě hůře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 S tebou úplně souhlasím!!!! A ještě bych zakázal aspoň jednoroční vstup do každého bazaru v ČR i na aukro ... ať si můžeme taky my něco doplnit do krabiček a kufříků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Asi vaše fotky ukážu manželce!Ať vidí, že může být ještě hůře!!! No,te svoji klidne je ukaz,horsi kdybys fotky ukazal tem nasim manzelkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Asi vaše fotky ukážu manželce!Ať vidí, že může být ještě hůře!!! Fotky ukazovat nevadí, hlavně neprikladat cenovky. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 ja sem asi prestanu chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Moje manželka mi ty hodinky fotila. Vona je fakt anděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Moje manželka mi ty hodinky fotila. Vona je fakt anděl... Napadá mne spousta přísloví: - "Nechval dne před večerem"- "Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil" Z manželky se totiž někdy dokáže vyklubat i něco zlého: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 manželky se totiž někdy dokáže vyklubat i něco zlého: Obávám se, že tuto pravděpodobnost nelze vyloučit a nemusí to být nutně úplně manželka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Pánové s Eldou se znám osobně a rád bych,kdyby se místo kecání objevily relevantní informace či fotky.Co povídáte Vašim polovičkám je mi celkem fuk.Díky za pochopení. Tímto apeluju na Honzu.mantu a žádám o smazání veškerých zbytečných plků.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Mně to zase až tak závadné nepřipadá. Koneckonců jsme diskuzní fórum a jedná se pouze o diskuzi k tématu fotek. Ono občasné odlehčení neuškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Bohusi, naprosto Ti rozumím, resp.rozumel bych, kdybys byl ELDA. Na druhou stranu bez těch jalovych příspěvků by se třeba Tom nerozhoupal dát sem fotku toho sport-gruppen-s.xu, a to by byla velká škoda :-) Pridávám pár fotek primek, abych nedostal sprdunk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jen jsem nechtěl,aby se toto zajímavé vlákno opět zvrhlo a informace se hledaly jak jehla v kupce sena.Myslím jsi to byl Ty,kdo v jiném vlákně nechtěl plky .Howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jojo, byl jsem z toho taky nešťastnej. Už jsem si nějak zvyknul... Foto: Prim kal. 50 "šupináč(e)" - první primky, které jsem si koupil (kvůli překrásné textuře cifru) a kterými to vlastně všechno začalo.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Pridávám pár fotek primek, abych nedostal sprdunk :-) prim elegant II a~01.jpgprim elegant II b~01.jpgprim elegant II c~01.jpgprim elegant II d~01.jpgTo jsou ty moje bejvalky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Ano, Jarku, čtyři z osmi Tvých bývalek, ale portrét mají všechny, neboj, jen jsem se k tomu ještě pořádně nedostal... čas věnuji hlavně milovaným padesátkám..Foto pro Bohuse :-) Prim kal.50, já jim říkám renovační, protože tenhle bílý barvený cifernik nalézám na všech typech strojků od 010 až po 50.1... patrně náhradní renovační díl používaný hodináři za komunismu....běžněji se vyskytuje s rovnými ručkami. Upraveno 2. září 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Nový přírústek, Prim malé TV v celkem pěkném stavu Upraveno 3. září 2014 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 (upraveno) Moje kalibry 66 a jeden 68.3, ty černé přišly dneska a jsou opravdu krásné Upraveno 4. září 2014 uživatelem vašek12 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se