Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

chci si koupi nějaké hodinky na denní nošení. Prošel jsem všechny možné servry a obchody a nakonec se nemůžu rozhodnout, které koupit. Výběr jsem vymezil na tyto 4.

1.Hamilton Khaki king - měl jsem je na ruce v černé a dobře seděly

hamilton1hy1.jpg

2.Hamilton Aviation QNE - reálně jsem je zatím neviděl

hamilton2hq9.jpg

3.Tissot PRS516 - jedny Tissotky jsem měl a byl jsem s nimi spokojen, reálně jsou hezčí

T91.1.413.51.jpg

4.Steinhart "OCEAN 1 BLACK"

steinfe8.jpg

Poraďte, které byste si vybrali a proč? První 3 jsou podobné typy a poslední Steinharty jsou naprosto jiné, narazil jsem na ně včera náhodou a po přečetní diskuse o Steinhart jsem se rozhodl, že by také stáli za zmínku... ta podoba s Rolex Submariner se mi prostě líbí...

Odesláno

No ja nevim jak vybrat, az na prvni dvoje jsou to naprosto nesouvisle styly :)

1. Hezke, ale moc mi neni jasne, jak jsou pozicovane. Prijdou mi dost uzce stylizovane, tak k odpolednimu obleku nebo dzinum, jinak dost overdressed

2. Vizualne moc rozbite a neprehledne

3. Taky hezke, hodne sportovni, ale s jinym remenem by to uneslo i ten oblek, jinak prima

4. Klasicke divery, moc hezke, asi nejvic univerzalni, ale ke 100% obslehnutim mam osobne ambivalentni vztah. Pokud ti to nevadi, jsou super.

Odesláno (upraveno)

Šel bych na to od lesa a v téhle kategorii volil Accutron, třeba http://cgi.ebay.com/Accutron-VX-200-AUTOMA...bayphotohosting,

někde je tady o tom vlákno. Kovovej tah vyměníš za koženej řemen a máš zas na nějakou dobu klid, a naopak... Nějak mám poslední dobou Accutron v oblibě.

EDIT : Jo, kdybych měl volit mezi těma čtyřma, tak Tissot.

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

jednoznacne prvy hamilton nikoho nekopiruje (resp je tak vseobecny ze sa neda povedat koho kopiruje), nepreplacane, dobry stroj, dobra cena

druhy hamilton na moj vkus moc blbosti na ciferniku

tissot by som asi mohol mat na ruke ale myslim ze ta luneta nie je otocna co je skoda

stein je subrariner pre chudobnych sice dobre urobeny ale aj tak si myslim ze za tie prachy sa daju kupit aj originalnejsie hodinky podobnych kvalit.

Odesláno

Pokud to má být na denní nošení, je dobré zohlednit, co je nejčastějším oděvem. Jako neúnavný propagátor značky bych volil 1. nebo 2.

Souhlasím sice s názorem, že v jednoduchosti je krása, ale Tissoty v nabízené verzi působí jaksi "všedně". Nepatří tak nějak nikam... ale samozřejmě je to můj názor, který vychází ze subjektivního dojmu, že Tissot je orientován zejména na quartz produkci.

Odesláno (upraveno)

Díky za názory.

No nosím rifle a tričko, oblek moc často ne... Chci právě něco co můžu nosit pořád...

Ty Steinhart se mi moc líbí, ale že je to "kopie" Rolex se mi na jednu stranu líbí, ale nesedí mi tam to logo... To si raději koupím Submarinerky. Ale ty se mi zdají dost drahé na denní nošení, už mám Omegy bondovky a je mi líto je nosit...

Tissotky mě moc lákají, na fotce od kubsona vypadají perfektně... Jsou elegantní...

A Hamilton se mi líbí jejich "retro" podání, prostě parádní styl, který se neokouká a v té světlé variantě vypadají perfektně na ruce...

Sám fakt nevím...

A tyAccutron se mi nelíbí, ta luneta mi nesedí..

Nemá někdo Hamilton Aviation QNE, chtěl bych je vidět alespoň na fotografii...?

Upraveno uživatelem iMaty
Odesláno

Tak jsem byl dnes v obchodech porozhlédnout se a rozhodl jsem se pro Hamilton Aviation QNE.

Nevíte, kde je levně sehnat? Narazil jsem na ně akorát u Hanáka, ale tam je nechci kupovat... Jiný obchod nebo eshop jsem nenašel...

Díky za rady

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Přesněji toto barevné provedení:

Tak sis vybral ty nejošklivější, IMHO. Nepřestane tě ten výrazný (spíš přeplácaný a nesouměrný) číselník časem bavit?

Já bych byl pro Tissot.

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Nějak mám poslední dobou Accutron v oblibě.

Co říkáš na tyhle? Kombinace SS oceli a keramiky, karbonový číselník, safír...

post-147-1215718996.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Tak sis vybral ty nejošklivější, IMHO. Nepřestane tě ten výrazný (spíš přeplácaný a nesouměrný) číselník časem bavit?

Já bych byl pro Tissot.

Myslíš? Já je dnes viděl živě a zkoušel je a dost mě zaujaly, asi nejvíc z Hamiltonů... Ve skutečnosti je číselník více do žluta a vypadají fakt dobře... Mám rád netradiční styl...

No nevím, byl jsem 100% rozhodnut, že jak je někde na eshopu najdu, tak objednávám..., ale teď nevím...

Návštěvník Kamil
Odesláno
No nevím, byl jsem 100% rozhodnut, že jak je někde na eshopu najdu, tak objednávám..., ale teď nevím...

A kdybys je časem prodával, na Tissotech nejméně ztratíš. Dají se přes Ebay koupit za dobrou cenu a asi mají nejlepší poměr cena/výkon.

Odesláno
A kdybys je časem prodával, na Tissotech nejméně ztratíš. Dají se přes Ebay koupit za dobrou cenu a asi mají nejlepší poměr cena/výkon.

Jako líbí se mi ty Tissotky, ale Hamiltony mi přijdou zajímavější... Za kolik se dají sehnat "za dobrou cenu"? S podobnými zahraničními servry nemám zkušenost... Navíc cla apod. opravdu se v tom nevyznám... Nakupuji raději v Čecháh, ale rád si nechám poradit...

Ty Tissotky vyjdou v automatu okolo cca 10.000 kč a Hamiltony má Hanák za 18.000 kč

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jako líbí se mi ty Tissotky, ale Hamiltony mi přijdou zajímavější... Za kolik se dají sehnat "za dobrou cenu"? S podobnými zahraničními servry nemám zkušenost... Navíc cla apod. opravdu se v tom nevyznám... Nakupuji raději v Čecháh, ale rád si nechám poradit...

Ty Tissotky vyjdou v automatu okolo cca 10.000 kč a Hamiltony má Hanák za 18.000 kč

Koscom je má za 11 tisíc na kůži (10% bys měl ukecat nebo ti YPO půjčí kartu na slevu), tady jsou z Německa i s dopravou o 2 tisíce levněji na kovu a bez cla a DPH.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...