Přejít na obsah

Dějiny F1

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 358
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, moc se mi to nelibilo. S tou plnou nadrzi je to jako zavod pick-upu. S tankovanim to byly vosy, ted je to takove tezkopadne. Btw., ve staji Red Bull jsem videl hodne Seiko Antana a ve Ferari mela jedna blondyna pekne Cartiery Balloon.

Taky jsem koukal, jak se tam hlemejždili. :) Děje se přesně to, co se dalo čekat. Celý závodní pole se natáhne jak žvejkačka, takže jsou ve finále ty rozestupy jak na starým dobrým Nordschleife. Jenže to byl dvacetikilometrovej okruh, takže tam se to dalo čekat. Navíc ty nový týmy se tam motaly jak lemry... Teda pokud vůbec dojely. Ale je to začátek sezóny, tak se asi není čemu divit. Nicméně lehké rozčarování.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Správně zvolená strategie zastávek v boxech resp. tankování, dokázala udělat ze závodu pořádný drámo a kompletně zpřeházet pořadí po kvalifikaci.

Takhle to byla nuda a zase nuda. Viděl jsem prvních 15-20 kol a poslední tři a vlastně jsem o nic nepřišel.

Jen nevím co podrbal RedBull / Vettel, že byl Vettel až čtvrtý.

Takže dneska :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

No ... Vettel nepodrbal nič. Mal nejakú technickú chybu, vraj niečo z výfukom - v pomalých častiach okruhu to bolo relatívne o.k., ale na rovinkách strašne strácal.

K celku - tankovanie neznášam - som rád, že nieje. Podľa mňa totiž majú jazdci o poradí rozhodovať na trati a nie v boxoch. Keby bolo po mojom, zrušil by som celý šampionát týmov a zachoval len šampionát jazdcov.

Odkaz ke komentáři

bylo to napínavý že jsem u toho usnul :) jezdili do boxů (měnit gumy) anebo vůbec?

Jedna zastávka skoro u všech. Byla to fakt nuda, čekal jsem že ke konci trochu zrychlí, ale jedinej kdo tam občas zajel rychlejší kolo (1:58) byl Alonso...

Odkaz ke komentáři

Kdyby ten chlap alespoň mlčel... Ale množství jeho přeřeků je takov, že to občas i zmate...:(

Jinak závod dobrej... a To co předváděl Alonso během svojí cesty z chvostu závodu na špici... připomělo to zlaté doby Schumiho.... a to přiznávám nerad, protože Alíka fakt nemám rád...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...