Kalifx Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Druhý trénink se jel malinko vostřej. Upraveno 12. března 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Já už se těším jak malé děcko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Odpoledne jsem mluvil s jedním z německých kolegů a prý si nedovedeme představit tu "skorohysterii" a nadrženost Němců na velký návrat velkého Šumiho - on i já se budeme v neděli dívat na F1 poprvé po pár letech pauzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 No, moc se mi to nelibilo. S tou plnou nadrzi je to jako zavod pick-upu. S tankovanim to byly vosy, ted je to takove tezkopadne. Btw., ve staji Red Bull jsem videl hodne Seiko Antana a ve Ferari mela jedna blondyna pekne Cartiery Balloon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) No, moc se mi to nelibilo. S tou plnou nadrzi je to jako zavod pick-upu. S tankovanim to byly vosy, ted je to takove tezkopadne. Btw., ve staji Red Bull jsem videl hodne Seiko Antana a ve Ferari mela jedna blondyna pekne Cartiery Balloon. Taky jsem koukal, jak se tam hlemejždili. Děje se přesně to, co se dalo čekat. Celý závodní pole se natáhne jak žvejkačka, takže jsou ve finále ty rozestupy jak na starým dobrým Nordschleife. Jenže to byl dvacetikilometrovej okruh, takže tam se to dalo čekat. Navíc ty nový týmy se tam motaly jak lemry... Teda pokud vůbec dojely. Ale je to začátek sezóny, tak se asi není čemu divit. Nicméně lehké rozčarování. Upraveno 14. března 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) Správně zvolená strategie zastávek v boxech resp. tankování, dokázala udělat ze závodu pořádný drámo a kompletně zpřeházet pořadí po kvalifikaci. Takhle to byla nuda a zase nuda. Viděl jsem prvních 15-20 kol a poslední tři a vlastně jsem o nic nepřišel. Jen nevím co podrbal RedBull / Vettel, že byl Vettel až čtvrtý. Takže dneska Upraveno 14. března 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 No ... Vettel nepodrbal nič. Mal nejakú technickú chybu, vraj niečo z výfukom - v pomalých častiach okruhu to bolo relatívne o.k., ale na rovinkách strašne strácal. K celku - tankovanie neznášam - som rád, že nieje. Podľa mňa totiž majú jazdci o poradí rozhodovať na trati a nie v boxoch. Keby bolo po mojom, zrušil by som celý šampionát týmov a zachoval len šampionát jazdcov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 (upraveno) bylo to napínavý že jsem u toho usnul jezdili do boxů (měnit gumy) anebo vůbec? Upraveno 14. března 2010 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 bylo to napínavý že jsem u toho usnul jezdili do boxů (měnit gumy) anebo vůbec? Jedna zastávka skoro u všech. Byla to fakt nuda, čekal jsem že ke konci trochu zrychlí, ale jedinej kdo tam občas zajel rychlejší kolo (1:58) byl Alonso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Nestihl jsem to.....je to vůbec ještě o závodění,nebo....???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Nestihl jsem to.....je to vůbec ještě o závodění,nebo....???? o závodění to už bohužel není ňákých 15 let? když tak mě opravte, možná už 20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Já se na dnešní závod těšil a asi jsem od něho čekal příliš - zklamání. Navíc ten Alonso a Ferrari... Ještě že Hamilton byl na bedně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 o závodění to už bohužel není ňákých 15 let? když tak mě opravte, možná už 20. od dob Nelsona a Nigela a jejich soubojů(dobře,plus Prost a Senna) to nějak moc nesleduju. Tak holt nevím,nemám přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 (upraveno) pánové včera by se dožil 50 let, jeden z nejlepších jezdců F1, ne li úplně nejlepší... v jeho podání byla F1 radost a volant se stal nástrojem v rukou virtuoza... Ayrton Senna da Silva Upraveno 21. března 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Tu jeho helmu jsem videl na zivo. Maji ji vystavenou dramaticky nasvicenou na zulovem piedestalu v rybi restauraci na Copacabane. Byl to borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 tak jak dnes, bude se opakovat nudný závod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Uvidíme,a pokud ano tak se snad chlapci z FIA zamyslí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 hohó tak zatím dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 hohó tak zatím dobrý! To jo - velký překvapení, navíc McLaren zatím skvěle. Jen ten komentář na Nově je tragédie, ale to už je tradice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Kdyby ten chlap alespoň mlčel... Ale množství jeho přeřeků je takov, že to občas i zmate... Jinak závod dobrej... a To co předváděl Alonso během svojí cesty z chvostu závodu na špici... připomělo to zlaté doby Schumiho.... a to přiznávám nerad, protože Alíka fakt nemám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se