(eco)Driver Odesláno 24. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Casio přidalo další barevné kombinace. Ta žlutá mi přijde celkem zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Žlutá na fotkách za mě hodně dobrá, přemýšlím, že pustím Stealth variantu a prubnu... Akorát škoda, že pořád neudělali kov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Padělá se už i populární model Casio G-Shock GA-2100-1A1ER : https://www.helveti.cz/blog/tag/casio-ga-2100/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Žlutá na fotkách za mě hodně dobrá, přemýšlím, že pustím Stealth variantu a prubnu... Akorát škoda, že pořád neudělali kov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Díky za fotky těch žlutých. Přemýšlím, že je koupím přítelkyni. Zkoušela si mojí stealth variantu a na ruce jí seděly hezky. A ta žlutá je fakt cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Zluta je velmi zajimava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Za to čekání stály! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Gratulace. Je to kus hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Děkuji! Ta žlutá má opravdu něco do sebe. I jsem chvilku uvažoval nad červenou varianto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Kuci, z jakeho duvodu zacina ukazatel dne nedeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Máš pravdu, že podle ISO 8601 je prvním dnem pondělí. Jak to mají emeričané, je další diskusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 No, podívejte se na Portugalce: Úplně OT to není, portugalské hodinky mají v day-okénku v pátek SEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Tak neco na me vyskocilo tady: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Neděle Ale stejne je pro me logicke pondeli jako numero uno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Dneska jsem si je taky pořídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Nějaký bug... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Moc hezke fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Krásný strojařský design. Škoda že ta minutová ručka má takový přesah "dozadu", ve tmě pak někdy zastiňuje tu hodinovou a pro mne osobně je to chyba. Protože jinak je to skvěle dotažené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Jak to myslis? Minutova zastinuje hodinovou.... Udelej fotku, pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 před 17 hodinami, nooski napsal: Dneska jsem si je taky pořídil před 10 minutami, Hardslimer napsal: Jak to myslis? Minutova zastinuje hodinovou.... Udelej fotku, pls Tady na té fotce je to pěkně vidět. "Ocásek" minutovky zastiňuje polovinu hodinové ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Diky za ujasneni. Pro me je to zcela prehledne i v noci. Takze jsem to na te fotce ani nezaregistroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se