Jump to content

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
V 1. 5. 2022 v 17:22, Ace.667 napsal:

solární casioaky s BT ohlášené na 05/2022
https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GA-B2100-1A/

soláry supr! Vzhledem k tomu že klasický černý s bílýma indexama mám, tak bych asi vzal žluťáky :) 

Může mi prosím někdo říct k čemu je mi BT když to nemá displej na sms nebo tak? ☺️

EDIT: taky na ně mohly hodit safír herdek 😏

Edited by Spongebob
Posted (edited)

BT je k propojení s apkou, k synchronizaci času (prý až 4x denně), k nastavení hodinek přes appku apod. 

Edited by Ace.667
Posted
před 12 minutami, Ace.667 napsal:

BT je k propojení s apkou, k synchronizaci času (prý až 4x denně), k nastavení hodinek přes appku apod. 

supr dík.. jsem lama :)  Ty žluťásky jsou fakt pecka! škoda že neukázaly tu apku.. co to umí.

Posted
supr dík.. jsem lama   Ty žluťásky jsou fakt pecka! škoda že neukázaly tu apku.. co to umí.
Apka bude podle me podobna jako na BT ktere uz se prodavaji...GBD200 atd. jmenuje se G-shock Move626ee390e0596a290d2cd87bbd92ddbb.jpg

Samsung S21 By Tapatalk

Posted

Tieto budu mat na 100% appku CONNECTED, nie MOVE.

Move maju iba sportove modely ako GBD, Connected ostatne (napr aj klasicke square s BT)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Když by dělali steel verzi s Bluetooth, jsou dokonalé, takhle očekávám steel verzi a Bluetooth na hory, ať ladí do party 😁

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 5 months later...
Posted
V 4. 5. 2022 v 15:40, Ace.667 napsal:

To som nevedel a to ich mám.... 

• 2 months later...
Posted

Zatím moc nevím, dorazily dnes. Timex mě trochu lépe sedí na ruce, mají měkčí pásek. U Casia je osvětlení ledkou a osvětluje ciferník i displej, u Timex je podsvícený jen displej, ale zdá se že mají lepší lumi a i u indexů.