(eco)Driver Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Už delší dobu jsem hledal nějaké otloukánky, o které bych se nemusel strachovat.G-shocky byly vždy na vrcholku seznamu, ale nikdy jsem si žádné nebyl schopný vybrat. Většinou na mě byly moc křiklavé a velké, nebo neměly analogové ručky. Když jsem ale viděl tenhle model, jiskra okamžitě přeskočila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(eco)Driver Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 Ještě přihodím wristshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saboter Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Tak tieto sú fakt pekné. Na G-Shock pomery nebývalo čisté, elegantné, nadčasové. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Prve gshocky co sa mi pacia. Parada. Sent via IPoAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufonislav Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 supa a za ty prachy do prace idealni Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkham Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Drivere napiš pls kolik mají lug to lug + šířku pouzdra. Vypadají moc dobře. Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
(eco)Driver Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 Nemám zrovna u sebe kvalitní měřidlo tak to ber s rezervou, ale naměřil jsem lug to lug 48mm, šířka pouzdra 43mm a na výšku 11mm. Rozměrově se myslím moc povedly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(eco)Driver Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 Ještě stojí za zmínku, že jsou k dispozici další dvě barevné varianty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkham Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Nemám zrovna u sebe kvalitní měřidlo tak to ber s rezervou, ale naměřil jsem lug to lug 48mm, šířka pouzdra 43mm a na výšku 11mm. Rozměrově se myslím moc povedly. Dík, to by šlo jsou přibližně jako klasika 5600 a ta mi padne jak ulitá. Stealth verze je nejlepší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(eco)Driver Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 Pro mě stealth verze byla asi jediná akceptovatelná.Jediné, v čem je nevýhoda stealth verze, jsou ty šedivé ručky, které jsou za šera hůře vidět. Mají sice trochu lumi, ale ta to ne vždycky dokáže zachránit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkham Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 O tom žádná že ta druhá verze je čitelnejší ale už zkrátka nemá ten čistě vojenský styl. Správný géčka jsou viditelný jen pro toho kdo je má na ruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggrand Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Dodal bych k článku, že by bylo vhodnější označení jako nejtenčí ručičkové g-shocky. Jasně, dá se to dá brát, že jsou nejtenčí prodávané g-shocky. Myslím, že nejtenší zatím byly GW-056 (11mm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 Parádní, jednoduchý, přehledný a nositelný. To se povedlo. A gratulece k hodinkám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 Pokud bude mít zájem o více informací o GA-2100, pokorně nabízím recenzi z našeho magazínu:https://www.hodinky-365.cz/blog/recenze-g-shock-ga-2100pěkně napsáno. na g-shock anadigi dost povedený model, tloušťka pouzdra je super.bohužel, stejně jako u ostatních géček základní řady, je velké minus absence lumi na indexech - to je mi pak celkem k prdu, že je na ručkách. škoda, že tohle prostě nedotáhnou - nebo záměrně nechtějí. přitom na obyčejných anadigi je lumi super, na poměry casia nadstandard a i nad ránem bezpečně odečtu čas - stejně jako u seiko. a takovým hodinkám dám vždycky přednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 Narval bych tam tritium a vůbec bych se s tim nesr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 su celkom nositelne, prijemna velkost a hlavne hrubka, co mi predajca hovoril, tak zaujemcov je hafo. hadam budu coskoro aj s radiom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 Ještě by to chtělo solar a rádio a budou tu konečně nástupci nedostižných GW 056. Našlápnuto designem mají. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 Ještě by to chtělo solar a rádio a budou tu konečně nástupci nedostižných GW 056. Našlápnuto designem mají.Konecne, souhlas v plne vysi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaB Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Už začali dělat i barevné verze:https://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GA-2100THB-7A/https://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GA-2100THS-1A/https://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GA-2100TH-1A/ Ty teda za mě nejsou nic moc, ale aspoň to vypadá, že u třech modelů to neskončí a třeba nakonec bude solar, radio a za sebe doufám, že i kovová verze Link to comment Share on other sites More sharing options...
(eco)Driver Posted November 23, 2019 Author Report Share Posted November 23, 2019 Ty barvičky jsou na mě moc. Ještě tak možná ty fialový, ale jinak je to hrozná divočina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts