Datel Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 (upraveno) Taky bych si nevšiml, kdyby nebylo foto zrovna z té kritické chvíle. Kdyby ten ocásek minutovky měl nějakou funkci, tak držím hubu. Ale mám Chrona Seiko a ty to mají podobně. Tam je to ocas té stopkové centrální vteřinovky. Nechal bych ji u hodináře odstranit, ale dám je sestře a bude to z krku... ;o) Upraveno 23. května 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Mozna, ze pri vibracich takto prodlouzena minutovka lepe odolava..... Ale je to jen muj usudek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Tak kdyby šlo o ojnice na parní lokomotivě, tam tomu rozumím ;o) - mnoho Casio to má, ale mnoho to i nemá, a kór u elektronického pohonu nevidím takovou potřebu. jistě, když do hodinek klepnu zboku, tak ta ocasní plocha svou protiváhou snižuje moment, který zatěžuje ozubení hnacích kol. Ale zase zvyšuje zatížení ložiska, protože ručka je těžší. Ideální řešení by bylo, kdyby ta vyvažující část ruček byla průsvitná... No, po pravdě, stejně takové hodinky nepotřebuju, ale jsou to krasavice, a krasavice může mít i obě ruky levé a může udělat štěstí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 alespon je o cem diskutovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan N. Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 dneska prisly GW-B5600BCa tah z nich sel rovnou na CasiOaky a vubec to nevypada blbe. Hodinky se hned vic hodi do prace ke kosili :-) Jasne oblekovky to z nich neudelalo, ale je to velke zcivilneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Fajne. Plastak mam uz taky na ceste. Takze jsem zvedavy, jaky bude. Ani mi tak mozna nejde o vzhled, ale prakticnost. Ta origo guma mi nejak nesedi - spona neni na stredu zapesti........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Tak už jsou taky doma. Jako “pracovní hodinky”. Váhal jsem mezi černou variantou a bílými indexy. Zvítězila druhá varianta kvůli čitelnosti. A zatím myslím, že jsem udělal dobře.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 nádhera. Takhle vteřinovka nic nezakrývá ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Plastak je doma a je velice pohodlny. Tesi, dobra volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 1 hodinou, Datel napsal: nádhera. Takhle vteřinovka nic nezakrývá ;o) Pane kolego, prosim, bezte zase chytracit o dum dale. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 To je dobrá kombinace s tím plastovým náramkem. Hodinky to posouvá o dost výš.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SelfishMan Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 nevíte, kde by se dal pořídit origo (nebo i neorigo) černý resin náramek? pátrám na netu, ale zatím se mi nedaří na tenhle model najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan N. Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 (upraveno) Origo pres Helveti stoji 3500, takze jsem radeji koupil digitalky GWB5600 a znich ho sundal :-). Ten cisnky koupis na Aliku nebo Ebay do petikila, ale mne k tem hodinkam moc nesedi - ma jiny desen povrchu a proste je to Cina a proti fejkum jsem zaujaty, zejmena u hodinek... Upraveno 11. července 2020 uživatelem Milan N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 (upraveno) Tak to bylo zkušené ;o). Já tak mám jeden tah s plnými endlinkama z Edifice z druhé ruky. To bylo tenkrát když EF mělo větší vážnost u Casio managementu... Upraveno 11. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 V lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blanquefort Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Perfektne su. Neviem sa rozhodnut ci sa mi viac pacia cierne ci zlte . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 (upraveno) Cerne muzes nosit denne. Ja bych si vzal znovu zlute Upraveno 15. července 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Prosím Vás, dajú sa este (okrem predrazenuch ebay kuskov) objednat z Europy tie s bielymi ruckami a indexami? GA-2100-1A Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 (upraveno) Ted si nejsem jisty jestli jsem te pochopil. Ale mam za to, ze se daji koupit kdekoliv: https://m.heureka.cz/hodinky/casio-ga-2100-1a/?cs=helveti-cz&gclid=EAIaIQobChMIjNSdkMHZ6gIVmLPtCh11nQ6WEAQYAiABEgJ90_D_BwE Upraveno 19. července 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Ja som to nejak zle pozeral, dakujem za link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se