ZJ Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 http://www.vintage-panerai.de/ - tohle taky vypadá zajímavě ...jo ta vypadá velmi zajímavě,kdyby si ji někdo chtěl objednat tak se hlásím taky.Jinak ta spona je naprosto sqělá
ZJ Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 ...já jsem četl toto a docela dobré počtení Miniponorky - osamělí lovci Miniponorky první a druhé světové války Ivo Pejčoch Historie nejmenších podmořských válečných člunů nejen v létech první a druhé světové války. Tématem knihy jsou miniponorky i příbuzná pilotovaná torpéda. V kapitolách o jednotlivých typech jsou obsaženy mj. odvážné útoky na bitevní lodě Viribus Unitis, Valiant, Queen Elisabeth i Tirpitz. Kapitoly jsou doplněny velkým množstvím fotografií, technických dat i výkresů. 227 stran, Svět křídel.
safi Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 Dodavaji k ni i stavebnici PAM ? nene, ale dostaneš jedny Marina Militare
withnail Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 dík za link na tu knížku, to je fakt super
skalis Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Ozivuji tohle prachem zapadane vlakno. Pred dvema tydny jsem narazil v antikvariatu na zminovanou knizku "Zaludne miniponorky" a za 25 na stole v ceskych jsem ji tam nemohl nechat. Zustala mi v brasne u noutbuku a vlacim ji s sebou v mhd a behem cest do/z prace se ji celkem uspesne snazim precist. Cast venovanou italskym miniponorkam mam uz za sebou, ted jsem u podobneho vehiklu anglicanu, kterym se snazili (zatim jeste nevim, jestli uspesne) potopit nemecky Tirpitz. Knizka je vyborna, rozhodne ji doporucuju kazdemu, koho jen trochu zajima historicky kontext Panerai. Proste kazdy, kdo ma OP, Precisty nebo MM, by si ji mel precist A pak bude mit opravdu hodinky s pribehem! A ten plastikovy model prodavaji i u nas, taky se na nej casem chystam. Pridam jen link na jednoho polaka (ma bohatou fotogalerii), ktery si ho slepil a vypada nadherne. Takze, YPO a ostatni blazni do zabaku, klik!
Erendil Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Super vlákno. Teď člověk získá daleko lěpší vztah k těmto hodinkám.
Gilius Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Cast venovanou italskym miniponorkam mam uz za sebou, ted jsem u podobneho vehiklu anglicanu, kterym se snazili (zatim jeste nevim, jestli uspesne) potopit nemecky Tirpitz. Nebudu spoilerovat....a hlavně,těš se na vyprávění o Kaitenech,Japonských podvodních Kamikaze.....
Vit Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Ozivuji tohle prachem zapadane vlakno. Pred dvema tydny jsem narazil v antikvariatu na zminovanou knizku "Zaludne miniponorky" a za 25 na stole v ceskych jsem ji tam nemohl nechat. Zustala mi v brasne u noutbuku a vlacim ji s sebou v mhd a behem cest do/z prace se ji celkem uspesne snazim precist. Cast venovanou italskym miniponorkam mam uz za sebou, ted jsem u podobneho vehiklu anglicanu, kterym se snazili (zatim jeste nevim, jestli uspesne) potopit nemecky Tirpitz. Knizka je vyborna, rozhodne ji doporucuju kazdemu, koho jen trochu zajima historicky kontext Panerai. Proste kazdy, kdo ma OP, Precisty nebo MM, by si ji mel precist A pak bude mit opravdu hodinky s pribehem! A ten plastikovy model prodavaji i u nas, taky se na nej casem chystam. Pridam jen link na jednoho polaka (ma bohatou fotogalerii), ktery si ho slepil a vypada nadherne. Takze, YPO a ostatni blazni do zabaku, klik! Pokud tu knížku ještě někde uvidíš, tak mi ji prosím kup, cenu budu respektovat.
skalis Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Pokud tu knížku ještě někde uvidíš, tak mi ji prosím kup, cenu budu respektovat. Jasne. Mam v planu sehnat Kmotra (nalakalo me, ze ted bezi v televizi), tak mrknu, jestli ji nesezenu. Tahle stala dvacku, takze cena bude hracka.
Vit Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Jasne. Mam v planu sehnat Kmotra (nalakalo me, ze ted bezi v televizi), tak mrknu, jestli ji nesezenu. Tahle stala dvacku, takze cena bude hracka. Děkuju za nabídku, ozval se mi Gilius a dal mi typ, kde ji koupit, takže uvidím, zda ji neseženu sám. Ještě se ti ozvu. Vít
Vit Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Děkuju za nabídku, ozval se mi Gilius a dal mi typ, kde ji koupit, takže uvidím, zda ji neseženu sám. Ještě se ti ozvu. Vít Takže děkuju Giliusovi, že mi dal kontakt na knihu (Záludné miniponorky), už ji mám doma. Doufám, že se někdy dostanu do dalšího stadia - objednání a sestavení modelu (stavebnice) vepříka.
Gilius Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 vůbec není zač.....bude se Ti líbit......
skalis Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Takže děkuju Giliusovi, že mi dal kontakt na knihu (Záludné miniponorky), už ji mám doma. Doufám, že se někdy dostanu do dalšího stadia - objednání a sestavení modelu (stavebnice) vepříka. Jo, na tu stavebnici mam taky zalusk. Knizka je vyborna, myslim, ze se Ti bude libit. Mne by mely kazdym dnem dorazit Precisty z opravy z Nemecka (odeslany zpet byly v pondeli), takze ja ted trnu strachy, jestli zase posta "nezauraduje".
instant Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 je mi jasne ze toto vlakno je uz zombie ale aj tak - pri upratovani fotiek som nasiel jednu fotku z Pearl Harbor, na ktorej je Kaiten, japonska samovrazedna ponorka. Postavili ich asi 400, pouzili asi 50. Podla udajov v tom muzeu ich vraj pouzili prvykrat az v r.1944. Ake asi mali ti chudaci v Kaitene hodinky.. urcite nic nakladne, nebal by som sa oznacenia "jednorazovky"
Jaryn Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 je mi jasne ze toto vlakno je uz zombie ale aj tak - pri upratovani fotiek som nasiel jednu fotku z Pearl Harbor, na ktorej je Kaiten, japonska samovrazedna ponorka. Postavili ich asi 400, pouzili asi 50. Podla udajov v tom muzeu ich vraj pouzili prvykrat az v r.1944. Ake asi mali ti chudaci v Kaitene hodinky.. urcite nic nakladne, nebal by som sa oznacenia "jednorazovky" Použili jich víc, o hodinkách nikde nepíšouu, ale byla to sekta uctívaných protože se zavázali obětovat život za císaře něco jako kamikaze (ne ta piksla s nápojem). Dobrá knížka je Zera nad Pacifikem autor Saburo Sakai jeden z výjimečných a přeživších Japonských stíhačů. I když některé části je nutno v historickém kontextu brát s nadhledem.
instant Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 tak u mna ma kazdy kto vlezie do ponorky velky respekt ja mam celkom slusnu klaustrofobiu, nevleziem ani do vytahu, ak naozaj nemusim... vdaka za tip na knihu
Jaryn Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 tak u mna ma kazdy kto vlezie do ponorky velky respekt ja mam celkom slusnu klaustrofobiu, nevleziem ani do vytahu, ak naozaj nemusim... vdaka za tip na knihu Nemáš zač. Mně zavřít do ponorky tak zašílím ještě než dorazím k cíli i kdybycc měl Paneraie kolem celýho těla
Gilius Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Kaitenům je věnovaná část knihy: Záludné miniponorky(stejně,jako "vepříkům")...všem doporučuji!!!!
Vit Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Kaitenům je věnovaná část knihy: Záludné miniponorky(stejně,jako "vepříkům")...všem doporučuji!!!! Kniha je opravdu solidní, muhu vřele doporučit.
skalis Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Kniha je opravdu solidní, muhu vřele doporučit. Pridavam se k doporucenim, je vazne dobra. Pro historie chtive paneristy idealni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se