financ Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Uz to nejde editovat a zjistuju ze se zamotavam. Kdysi jsem zkousel tepelne modrit sroubky, nejaky jsem i nechaval modrit u dalsich hodinaru a zadny nemely modrou drazku. Diky tomu se domnivam, ze ani tepelne se modra drazka na sroubku neda dobre udelat. Ale treba se pletu. Jinak mne se tahle limitka i libi a verim ze se najde 30 lidi, kteri si ji normalne koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 U tepelnýho modření je problém fakt v tom poniklování. Drážka šroubu by se musela okartáčovat nebo chemicky zbavit niklu před modřením stejně pečlivě jako zbytek hlavičky, nebo nově proříznout.Samotný prohřátí materiálu je vzhledem k velikosti šroubků a vzhledem k dírkovanýmu držáku (na kterým se obvykle modří a kterej rozvádí teplo) vcelku rovnoměrný. Samozřejmě když to člověk bude amatérsky žíhat nebo dělat jinak podomácku, bude mít každej šroubek jinej odstín. Díky za odpovědi, ten piktogram s novoměstskými oblouk jsem neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 90tycek za tohle.... no asi nejsem na stejny mentalni vlne jako nekdo kdo to koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Já je taky nemusí mít, ale myslím, že za pár dní budou fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 90tycek za tohle.... no asi nejsem na stejny mentalni vlne jako nekdo kdo to koupiBuď rád, že revoluce nebyla třeba až po roce 2000 , to už by cena nebyla ,,jen,, 89 000kč , ale 200 000kč a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Aspoň raz mohli pokračovať v začatej tradícii a tak ako Spartak LE 70 stál 70k,tak aj táto Revoluce LE 30 mohla byť za 30k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Chtěl bych slyšet komentář Cigiho, on to umí. Ale na mne to působí dojmem bastlu z několika rozdílných hodinek. jednotlivé komponenty spolu nekomunikují. Je to nevyvážené a tahá mne to za oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Po delší době primáckej počin, kterej se mi i vcelku líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Asi tady může málokdo tvrdit, že jsou vyloženě hnusné. Jsou fajn, ale na těch oblekovkách není moc co zkazit. Jde opět o to, jestli jsou dostatečný fajn za 89k. Já bych osobně radši asi pořizuji Tudory nebo GS. Stejně jsou rozdané, třeba za pár let je uvidíme na webu toho youtubera jako raritu za 200k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Vylozene hnusne nejsou, dokonce nejsou ani trochu hnusne. Oblekovky se daji udelat pekne, elegantni, smrncovni. Tyhle jsou naprosto nudne a nezajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Letopočty když už - tak tam chybí 1945, bo to byla pro generaci z I.republiky také Revoluce. Zkušenosti z rodiny.Jinak bez komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Buď rád, že revoluce nebyla třeba až po roce 2000 , to už by cena nebyla ,,jen,, 89 000kč , ale 200 000kč a víc.ja to nerozporuju, kupce si to asi najde, jen to nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Nový odznak pro ty, co jsou pyšní na své nové české hodinky Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 to už snad není ani humor, i když se plácám smíchy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 já jsem v novém městě byl, takže vím, že tam mají oblouky...ale ta homerova verze je vtipnější. to se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 (upraveno) Já se z vás po.... : piky na vteřinovce, fakáče v emblému, holé (ruce) lví tlapy + dva vocasy na rudym štítu, viva le revolution! a konzistentní idioti :D . To už i funny complicated footshopky jsou takový "nudnější" :D Tady není co dodat. Snad jen to, že řemínek by měl být sametový. Upraveno 22. listopadu 2019 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Chtěl bych slyšet komentář Cigiho, on to umí.naprostý souhlas, cigi to umí. trefně a vtipně a naprosto přesně, nedá se nesouhlasit byť v jediném bodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tak na webu Prim jim už svítí "vyprodáno"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 No, co jsem říkal. Ať si tady píšeme co chceme, za chvíli je vše pryč. Takže pro Elton je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se