beeman Odesláno 14. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 pokus s piskovanim nerezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Fakt dobrý.Ty budeš nový Berkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Fakt dobrý.Ty budeš nový Berkus to kvuli tomu trcicimu sroubku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Nejenom to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 porad ve fazi prototypu a ladeni, vcera, dnes a zitra to bylo hlavne o krabici, v sobotu vecer a v nedeli rano se opet vrhnu na drahe kovy zkousel jsem i zabarvit/stmavit lumi, povedlo se, ale pak to ztraci na sile a sviti to jak bludicka, nejspis nevhodna cerna barva, urcite jeste potestuju, pac jink ro vypada hodne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 (upraveno) remen neni muj, ale musim sehnat modrou peknou kuzi a vyrobit svoje, ta modra jim myslim slusi a jeste jsem si uvedomil, ze jsem porad nevyrobil bronzovou sponu, to mam pekny vroubek, u sebe Upraveno 16. prosince 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Nádhera.Když začneš dělat na zakázku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Nádhera.Když začneš dělat na zakázku? Mimochodem, ty produkty co vám tam v okolí zrají, dají se použít při patinaci bronzových/mosazných pouzder? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Ten modrý řemen jim sedne jak prdel na hrnec. Až chytnou patinu, bude to vypadat jako vytažené z vraku Titaniku, ta vyžraná luneta nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Přesně tak.Ta luneta nemá chybu.Nebudeš tomu věřit.Má zde jeden kolega origo od RJ a Já si myslel,že jsi je dělal Ty.Tvoje práce se mi moc líbí.Od píky.... A ten řemen k nim,to je třešnička na dortě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 diky rano jsem narychlo menil cifr, to jsem si dal, malem jsem nestihl odvezt malou do skoly bohuzel pri svarovani aplikovanych znaku na cifr jsme az posleze zjistli, ze patina v dirkach nedela dobrotu a svarovani pak moc spis vubec nefunguje, pro priste jiz vyreseno, ale ted rano mi zjevne povolilo V, ale tak neva pro ted no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 26 minutami, beeman napsal: diky rano jsem narychlo menil cifr, to jsem si dal, malem jsem nestihl odvezt malou do skoly bohuzel pri svarovani aplikovanych znaku na cifr jsme az posleze zjistli, ze patina v dirkach nedela dobrotu a svarovani pak moc spis vubec nefunguje, pro priste jiz vyreseno, ale ted rano mi zjevne povolilo V, ale tak neva pro ted no krása no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) před 39 minutami, beeman napsal: diky rano jsem narychlo menil cifr, to jsem si dal, malem jsem nestihl odvezt malou do skoly bohuzel pri svarovani aplikovanych znaku na cifr jsme az posleze zjistli, ze patina v dirkach nedela dobrotu a svarovani pak moc spis vubec nefunguje, pro priste jiz vyreseno, ale ted rano mi zjevne povolilo V, ale tak neva pro ted no Nádhera (fotka i hodinky). Jediné co mi nesedí ůplně na 100% jsou ručky. S ohledem na extravaganci celých hodinek mi přidou nálo extravagantní a zbytečně zakrývající číselník. Neumím popsat proč, ale líbily by se mi nějaké vzdušné, v bronzovém odstímu, něco jako toto: Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, Vit napsal: Jediné co mi nesedí ůplně na 100% jsou ručky. S ohledem na extravaganci celých hodinek mi přidou nálo extravagantní a zbytečně zakrývající číselník. Neumím popsat proč, ale líbily by se mi nějaké vzdušné, v bronzovém odstímu, něco jako toto: S tím souhlasím, určitě ručičky z bronzu - takhle to tam zaniká – a jiný tvar bez "lízátka" ala logo. Rycho nához do pranice pro představu : Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 opet jste mi zasadili brouka do hlavy a jsem za to rad, mate pravdu, ty rucicky chteji vic promyslet problem je, ze serie FirstBlood jiz ma na dynku udane materialove slozeni rucicek a to solid silver, vyrabet kvuli rucickam nove dynka nebudu, takze prozatim musim zustat u stribra s tvarem si ovsem hrat mohu, tak jsem se dnes do toho malinko zlehka pustil, skeletonove rucicky jsou i muj salek kavy, ne tedy tak extravagantni jake jste nadhodili, ale o neco jsem se pokusil zatim se mi nejvic libi neco jako minutovka ala PAM a hodinovka ala Tudor snowflake, jeste si s tim ale budu nejakou dobu hrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ta třetí varianta je good víc to ladí tloušťkou s XII VI A udělat je leštěné, bez té matové tmavé, když jsou stříbrné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 urcite vyzkousim ted jsem vytahl z lazne jednou pouzdro, dostalo docela zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 To je mazec, aby ti to nesežralo i ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Jojo, to už je skoro samorost. Ty třetí ručky jsou fajn, připomíná mi to ten mechanismus kterým se ručně přesouvají výhybky. (to není žádná ironie, vlaky to je moje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se