rooosta Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 28 minutami, mAra_ napsal: Jsem nervozni jak prvorodicka... To všetci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 @beeman je znamo, kolik to ma vrstev? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 je to spatny, velky spatny od rana litam, neplanovane, nestihl jsem tedy ani nic poladit, hlavne tedy jakou cestou se do toho pustim (mam 4 varianty, 1. soustruh + CNC + vrtacka + rozbrusovacka, 2. pouze CNC, 3. laser + CNC, 4. voda + CNC), udelat navrhy tvaru pouzder a pripravit programy pro CNC (budou se malinko lisit od mnou do ted vyrobenych), nechat schvalit nedockavcum, koupit roztok na leptani a specialni brusne papiry, tak toto vsechno jsem dnes nestihl a proc velky spatny? dnes ma tchan narozky, slavi se v hospode, ja tam puvodne nemel jit, pac nebylo hlidani, ale nakonec to dopadlo a jdu to znamena ale jedine, nevyhnutelne - zitra nebudu vedet jak se jmenuju takze nejdrive se vratim k praci v patek, mozna neco stihnu zitra alespon na pocitaci dekuji za vyslechnuti a pochopeni P.S. dnes mi dorazil z NDR balicek, nove vterinovky a hlavne lak na lumi, hura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 15 minutami, michalval napsal: @beeman je znamo, kolik to ma vrstev? zatim netusim, ale rekl bych, ze tak akorat kluci presne vedeli, co se z toho bude vyrabet, tak na to brali ohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 je to spatny, velky spatny od rana litam, neplanovane, nestihl jsem tedy ani nic poladit, hlavne tedy jakou cestou se do toho pustim (mam 4 varianty, 1. soustruh + CNC + vrtacka + rozbrusovacka, 2. pouze CNC, 3. laser + CNC, 4. voda + CNC), udelat navrhy tvaru pouzder a pripravit programy pro CNC (budou se malinko lisit od mnou do ted vyrobenych), nechat schvalit nedockavcum, koupit roztok na leptani a specialni brusne papiry, tak toto vsechno jsem dnes nestihl a proc velky spatny? dnes ma tchan narozky, slavi se v hospode, ja tam puvodne nemel jit, pac nebylo hlidani, ale nakonec to dopadlo a jdu to znamena ale jedine, nevyhnutelne - zitra nebudu vedet jak se jmenuju takze nejdrive se vratim k praci v patek, mozna neco stihnu zitra alespon na pocitaci dekuji za vyslechnuti a pochopeni P.S. dnes mi dorazil z NDR balicek, nove vterinovky a hlavne lak na lumi, huraNo stres Álois, užij si pařbu, pozdravuj tchána a kdyby kolem tebe nad ránem po cestě domů poletovaly můzy, tak je neodháněj a zkus si něco zapamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Zapisnicek s sebou a dokonalé nápady zapisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Jinak já bych byl pro tento tvar pouzdra (bez drážek mezi nožkama) a lunetu spíš napevno, ty šroubky by mi to opticky kazily. Dal bych ji damaškovou a vyryl do ní 1-12 s orlojovým fontem. Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Pátek už je tady, pátek už je tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 ziju, dnes uz je to dobry tedy az na to, ze jsem matros zapomel doma, cekam az mi prijde zprava, ze si muzu dojet pro chemii na leptani a pokud me z dily pustej filmari, jedu pro to, rad bych s tim dnes malinko pohnul, pac zejtra musim na parnik s rodinkou, takze pak az v nedeli Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Pátek už je tady, pátek už je tady... A zase je blíže pondělí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 vsechno je jinak, prave jsem vyzvedl malou ze skoly, cela trida do karanteny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Čupr, tak to se dnes malá naučí, jak dělat damašková pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 vejdou se stejne to dnes nedam, musim predelat vykresy, ale vikend to jisti Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 @beeman tobě se do toho evidentně nechce, furt to odkládáš, máš spoustu výmluv a hledáš si jiné činnosti, jen abys ten okamžik co nejvíc oddálil. Až budeš mít hotový ten CNC program, zkus to nejdřív na kusu pásoviny, než zajedeš hrotem do damašku. To by bylo hodně škody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 vejdou se stejne to dnes nedam, musim predelat vykresy, ale vikend to jisti Jak se vleze, tak je to vždycky dobrý budu držet palce Lojzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 snad je ten damašek dobře svařený až k okrajům, mám pocit, že na jedné fotce jsem viděl nějakou delaminaci. Ale to se určitě pletu a byl to jen stín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 chtel jsem narychlo sehnat pasovou vertikalni pilu, ale to neni jen tak, vyrobil jsem si ted tedy takovej selmostroj na okousavani nechteneho materialu, opet prudce funkcni zalezitost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 jenom kratce, cely vikend bojuji s tim, jak naprogramovat CNC resp. vsechny drahy tak, aby to slo co nejlepe obrobit, uz to temer mam, ale stejne budu nejdriv postup zkouset na bronzu, nez to pustim do nerezu, je to des, kdyz clovek nemuze udelat chybu prokladam to dokoncovanim MMXX/XIV, konecne v podstate hotovo, jete par drobnosti a taky druhe pouzdro a reminky a logo aplikace a baleni, ale dnes to bude, rucicky stribrne do zlatava, vlozka lunety bronzova, toppouzdro tedy celobronz, druhe bronzove piskovane patinovane se stribrnou vlozkou lunety rychle foto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 tohle je moc pěkné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se