Datel Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 No jo, ducha pravé švýcarské kvality to určitě přenese i na sériovou produkci ;o)jen tak dál, davy očekávají se zatajeným dechem(částečně to bude kvůli koronavirovým rouškám, ale stejně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 no uz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 no, bohuzel jeste ne, jelikoz vyuzivam celou dilnu zdarma, tak obcas klukum s necim pomuzu, no a ted potrebovali pomoct s montazi zabradli, protoze jim vypadl partak, tak jsem dva dny makal venku, pak jsem jeste varabel specialni sroubky z nerezu pro jednoho restauratora skutru, coz byla vskutku pakarna, no a ted jsem mimo CR a odpocivam :-)ale v pondeli budu pokracovat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 já bych takovouto zkušenost nezatracoval. Co se v mládí naučíš v pokročilejším věku jako když najdeš. My jsme na střední vyráběli bezúplatně nějaké madla na skříňky někam do divadla. Nelituju, byla to sranda a zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 a srovnani s tim, na cem makam ted Já stále nedokážu pochopit, co jsi na něčem takovém schopný vyrobit. Smekám a budu dál sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No ty cifry jsou čistý steampunk. Schaumburg se může učit jak na to... Já se těším víc jak na konec února;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 noveho nic, dnes jsem se vratil do Prahytedy ne tak uplne, dnes jsem vyhmatl na bazosi dalsi soustruh, Schaublin 65, nedarilo se mi totiz sehnat konika na tu sedmdesatku a tento ma dokonce dva, ackoliv jeden nekompletni, ale to neva, to se spravi :-) soustruhy jdou ale pristi tyden stranou, budu dokoncovat prvni hodinky, tak doufam, ze to konecne klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) makam kazdy den, ale dalo by se rict, ze jsem porad na zacatku :-Dv pondeli jsem jiz finishoval, hotove a vyfrezovane nozicky jsem ladil s ostatnimi komponenty, aby drazky pro uchytky hezky sedeli, slepil jsem si to cele dohromady a jal se frezovati, uzuz jsem to mel, kdyz se mi najednou freza zakousla a vyrvala mi to cele z klestin a nadelala paseku, opet dalsi nevimkolikadenni prace vysla v nivec :-( proto jsem se rozhodl, ze si ten pripravek, ktery jsem planoval uz davno, ale byl jsem linej, musim proste udelat, jinak to nikdy nedokoncim, tak tedy vcera dnes a jeste i zitra a mozna i pozejtri pracuji na pripravcich pro frezovani drazek, neni to zadna prdel, ale uz se to hezky rysuje, fota nemam, nejak vubec zapominam fotit, tak jenom neco malo z pondelni havarky Upraveno 27. února 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tvl, ty ses dobrej strelec, frezovat to upnuty v delicce kde to drzi na dobry slovo Ale jinak tleskam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 (upraveno) cim jsem bliz, tim vic se vzdaluju cili je to fakt masakr, vzdy me neco prekvapi a neco se pototo :-) porad ve fazi vyroby pripravku, jeden dnes odskousenej, jsem si blahove myslel, ze to vse vyresi, tak jsem se do toho na soustruhu oprel, ale chyba lavky, stacil jeden neopatrny pohyb a dostalo to ranu a je to cele v kyblu ale zitra je taky den Upraveno 3. března 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Fakt obdivuju tu trpelivost a praci. Ja uz bych byl asi namotanej vzteky na tom soustruhu. Vysledek bude stat opravdu za to! Drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Je takový starý příběh o muži jménem Sisyfos. Tak ten nečti... Ani ten o Prométheovi. Ten je ještě horší. Do třetice se to musí otočit. Pověst o Beemanovi bude mít dobrý konec. Fandíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Už jsem to chtěl napsat dřív, nejde to někomu zadat na CNC a sám udělat finishing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 nefunguje to, fota dodam ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 už bych byl ve cvrčkárně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 tak zmena, funguje to :-Ddnes jsem konecne dodelal jedny nozicky, nahrubo, ceka me frezovani za pomoci dnes temer dokonceneho pripravku, melo by to jit jak po masle, no a nasledne nejakej ten finish, to bude hodne o trpelivosti, nejpis tyto prvni vylestimjako neni to prvotridni kvalita, ale jsem rad, ze tudy cesta vede, jenom clovek musi zajizdet nozem fakt opatrne, kazdy rychly pohyb je okamzite potrestanu dalsich nozek uz budu mit vyrobeny specialni tvarove noze, snad se mi povedou a budu nozky tvarovat jednim nozem, namisto toho jako ted, se trema vcera jsem dostal opet darem (ooo ja se mam) paradni stolni piskovacku, fakt promakanou a k tomu mega kompresor, ktery ale vazi snad 200kg, nadrz tipuju tak na 500L stlaceneho vzduchu nebo co ja vim, vysoke je to tak 130cm, no tahali jsme to vcera ze sklepa ve trech chlapech a meli jsme co delat takze uz planuju piskovane cifry i pouzdra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 jo jeste k tomu dotazu, proc si to nenecham udelat na CNC protoze to ted prece nevzdam :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Juuu. Pískovačka. O tom jsem shnil od mládí. Ale co jsem potřeboval, koupil jsem už opískované a zbytek dorazil rovnoběžným brusem přes vodítka šmirglpapírem. Tak ať to tryská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Klobouk dolů před tvojí vytrvalostní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se