beeman Odesláno 14. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 vlastne to neni vubec spatnej napad, pouzdro z bronzu a dynko nerez, diky :-) jeste z vazim, protoze pouzdro je zespoda ploche po cele plose a tedy bronz bude v kontaktu s kuzi tak ci tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 tak az zejtra, dneska jsem sehnal propriety, behem konzultace par promile a tak z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 zjistil jsem, ze mi jeste chybi zahlubnik a v Praze sehnat nejde, tak jsem to objednal v Koline a snad brzy dorazi, stejne mi bylo dnes nejak soufl, tak jsem se pustil do neceho, co lze v pohode skazitjelikoz tento rok mi uz nikdo nic nevyrobi, zkusil jsem to samodomo, vypada to zatim strasne, ale jeste to zitra poladimdo loga jsem se vubec nepoustel, na to nemam nastroje ani oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 No jde to rychle, některé mezistavy v průběhu procesu vypadaly "různě", ale výsledek dobrý.Jako když hledíš na mimino na sonografu a za 20 let je z toho Miss Universe(uznávám, že to není pravidlem, ale ta možnost tu je ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Dnes jsem se dostal opet k soustruhu, tak jsem si vytocil lunetu, byl to poradnej voser, ale nejak se to nakonec povedlo, je moc tlusta, takze bud udelam novou, nebo se smirim s tloustkou hodinek 16,2mm Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 kdybys nyní někomu tvrdil, že děláš domácí bubínkový revolver, tak by se i mohl nechat nachytat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 jsem moc behem vyroby nepofotil, vlastne jenom jednou, tak si to sem odlozim z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 druha se mi povedla krapet lip, je tenci, nicmene jeste to neni uplne vono, tak zase snad zitra jinak porad cekam na ten zahlubnik, mozna zitra z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 priprava na vanocni vrtani a hratky s patinou, pro jistotu jsem si dnes vykrouhal jeste jedno pouzdro, slo to uz o poznani lip a rychleji, nez to prvni z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 mily denicku, moje prvni umela patinace :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) rano jsem se vzbudil s myslenkou, ze je musim stencit, ze 16 a neco je fakt jako moc, zdalo se mi o tom snad celou nocale nebyl cas, vanocni uklid a tak, tak jsem se jenom pustil v pauzach do vrtani direk a rezani zavitudirky do dynka byly v pohode, to jeste slo, ale ja pako jsem dynko nasadil a jal se vrtat do pouzdra s dynkem jako voditkem, samozrejme stalo se to, co se stat muselo a ja zlomil 1,6mm vrtak, kterej zustal v pouzdreneva, byla to prvni dirka, tak pootocime a jedem dal, uz bez dynkadirky do pouzdra se zdarne povedly, tak pomeho na zavity, hned v prvnim s prvnim zavitnikem zavrtanym tak na pul, jsem se otocil za mladou, ze co chce, a o zavitnik jsem zavadil a zlomil i tentakze dve dirky v cuduneva, zkusil jsem dalsi a zavit se povedl na pohodujelikoz je ale jedno pouzdro v podstate znicene, rozhodl jsem se vrhnout na premodelovani a hlavne ztenceni celych hodinek, o nejakych rezervach jsem vedel a ono jich bylo tolik, ze se povedlo udelat hodinky o celkove tloustce 12,5 - 13mm, dle toho kolik bude mit luneta nad sklem, to uz je jine kafe a uvidim, az to vykrouham, jestli jsem se nekde nesekl a vsechno se mi tam napohodu vejde Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 ty 3mm jsou sakra znat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 tak jeste pohled zespoda, vejit by se to melo, budou to desetinky, ale o tom to je, pred tim jsem si nechaval docela rezervunejspis je to uz finalni suprfinalni konecna nemena verze, tak uz tu s tim nebudu prudit, stejne to temer nikoho nezajima :-) az bude hotovo a bude to zverejnitelne, mrsknu to sem, tak kdo fandi, drzte prosim palce dal tak hezky svatky vsem a at se vam splni v novem roce vsechny hodinkove sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Sleduju to tady od začátku, ale kvůli tloušťce pouzdra jsem se nepouštěl do komentářů, ať zbytečně neplkam. Teď je to velká paráda! Hezké svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Proč myslíš, že to nikoho nezajímá? Není to třeba můj šálek kávy, ale i tak Ti držím palce a pořád sem chodím očumovat, co je nového. Oproti jiným vláknům, kde je i přes množství příspěvků "prázdno", je tohle, aspoň pro mě, ještě s několika dalšími vlákny, důvodem, proč otevřít počítač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Tak tak. Z uctivej vzdialenosti pozorne sledujem kam to speje. A držím palce nech to dopadne podla predstáv. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 No vida. Followeři jsou, ne že ne ;o) Chceto jako sportovec před vrcholným výkonem probudit publikum, je zjevně třeba ptojevit zájem i o ten potlesk ;o)Takž tleskám, palce ti raději nechám volné pro tu jemnou mechaniku Tiku zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Musím teda říct, že ty 3mm tomu dost pomohly! Jsem dost zvědav na další postup :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Je to čím dál lepší. Chci vidět další vývoj. Tleskám a koukám s otevřenou hubou, co si je šikovný člověk schopen udělat sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Nebrblej a makej těším se na výsledný produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se