mAra_ Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Už jsi tam byl? Už to máš ? Uka jak to vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 tvl Maro, prave jsem se probudil mam tam bejt na devitku, muzu si dat jeste rychly kafe prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Kafe není zdravé Radsi už jeď, co kdyby byla někde zácpa na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 kecali jsme temer tri hodiny, paradni to bylo, temer jsem si to zapomel odvezt ale je to poradna darda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 No tak snad se to do 150,- Kč/kg vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Kolik z těch dvou kousku udelas pouzder draku? Vyjde na všechny ve frontě? Nebo jedeme podle výrobních čísel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 30 minutami, Kostra napsal: .... Nebo jedeme podle výrobních čísel? To je napad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Hehe, a tak zapocala valka o Damasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 valka bude ukoncena v tom okamziku, jakmile vam poseptam cenu toho matrosu na tesnotku to vychazi na pet pouzder, jedno je moje a zbytek mi nejspis zustane smrdet doma na policce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 (upraveno) Tak septej, septej Samozrejme vic, nez cena matrose by nas asis zajimala cena na jedno pouzdro Upraveno 21. září 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Tak to nastřel Álois;-) A me by taky hodně zajímala kresba toho matroše na té palubce je prd poznat;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Vyšší tisíce,ku.va vyšší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Alois, Ty se budeš prokousávat tim materiálem podle ceny? Tak to se svejch dočkám tak v roce 2038 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 26 minutami, JoyStick napsal: Alois, Ty se budeš prokousávat tim materiálem podle ceny? Tak to se svejch dočkám tak v roce 2038 ne? kdepak, jit podle ceny, tak delam nejdrive ze stribra kresbu to ted nema zadnou, ta vyleze az uplne na konci, kdyz budu delat finalizaci povrchu leptanim, brousenim a lestenim, sam ted jenom priblizne tusim, jak to bude vypadat no a cenu za hotove pouzdro nejsem ted schopen ani odhadnout, nemam zatim zdani, kolik casu nad tim stravim, nicmene kluci, co jste mi dali na zacatku duveru a zakoupili zajice v pitli, urcite se domluvime k spokojenosti obou stran, necht zavladne svetovy mir idealne to proberem pres SZ nebo founy az ted jsem dorazil z pochuzky domu a jdu planovat, z jake strany se do toho zakousnu a taky jaky zpusob zvolim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Hlavně to nepokazit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 pisu si, Mara, Kostra, Max a Mraky, je dobojovano neco jsem kreslil, ale nejde mi to, tak jsem zarelaxoval u cifru, mam hotove dva horke kandidaty pro XIV, budu nejspis hazet petikackou jeste porad mi nedorazil lak na lumi, takze zitra nejspis opravdu riznu do ziveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 foto damasku, nez to zacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Toč to na video a streamuj online. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Jsem nervozni jak prvorodicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se