YPO Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 po hodně dlouhý době jsem zase z nějakejch hodinek v prdeli ..... na těchhle mi nevadí vůbec nic .....snad jenom rezerva chodu by mohla být delší a cena o 50t menší https://nomos-glashuette.com/en/tangente/tangente-sport-neomatik-42-date-marine-black-581 noa s tmavým číselníkem ..... to je jasný ..... pecka https://www.youtube.com/watch?v=NettZC7Zc9E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 S tim tmavym cifrem to je fakt mňamka. Parádní barevná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Jo, u mě to je tak, že s každým novým modelem Nomos stojí za to víc a víc sledovat. Už nejsou malý, už nejsou úplně dědkovský a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Mě se na nich dokonce líbí i ten tah. Děla je takové jinači.Ale mě se obecně líbí divné věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Ten náramek je v reálu boží tím, že k tomu vůbec nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Vám už solidně hrabe, s tím tahem Ale datumku maj vzornou, barvičky vybalancovaný a co je důležitý, jejich majitelé můžou obědvat "v jednu" 10x denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Ja to viděl v Drážďanech a překvapivě mne to vůbec natahalo za oči. Je to divny, ale svy. Vůbec se to s hodinkama netluče a dává jim to vyniknout jako řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 kdybyste nebyli kundi a podívali se na to video, tak byste věděli co všechno se na to dá nandat a nevypadá to blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) Se na ně snad půjdu podívat. Tah je navíc podle fotky broušenej, takže fakt snaha o to, aby ani omylem nevypadal jako součást hodinek. Takovej styl anti-GG. Edit:.večer sjedu to video, abych nezůstal kundem navždy (aspoň v týhle kauze teda) Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Tah je takovej jakože pískovanej a má jinou teplotu ty stříbrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Zajímavý, fakt. Snad bude ve videu vysvětlenej jinej odstín oceli (u Seika to dělá třeba Diashield a je to dost naprd). Bych je asi stejně hodil na řemen, nejlíp plaveckej, když maj těch 300m. Zlatohnědej Hirsch Performance James třeba. Ale ten nefutrovanej origo jim sekne perfektně, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Ty jsou moc povedený. Nomos se mi začíná líbit čím dál víc. Zatím u mě vede model autobahn. Ten nemá chybu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Já na ně byl u Dušáka a jsou fakt velké s těma nožkama. Jinak s cenou, občas se objeví nové na chrono v Německu za 55-59k, takže i tu cenu -50 splňují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Ta velikost, toho se také obávám. Asi si udělám výlet do hodinářství na zkusení. Dusak na Pankráci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Ja byl Na Prikopech... Pankrac nemam rad, u Dusaka jsem tam ani nebyl. Ale chodi tam jeden clen fora do prace a v balonaku behem dne nabizi lidem 32mm Omegy a Monzy a predrazene viceroy atd... tak se tomu mistu snazim vyhnout :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Ja byl Na Prikopech... Pankrac nemam rad, u Dusaka jsem tam ani nebyl. Ale chodi tam jeden clen fora do prace a v balonaku behem dne nabizi lidem 32mm Omegy a Monzy a predrazene viceroy atd... tak se tomu mistu snazim vyhnout :-D toho pana jsem myslim jednou potkal. podezrelej od pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Jj někdo od něj koupil i dost draho nějaké ušmudlané precisty a za týden se jich už zbavoval snad za půlku. On je dost neodbytný, jednou nám prodával i bundu na pivu. Prý americká, trochu kratší rukávy, ale to je moderní.... podle mě jí našel cestou normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Skoda, ze to hodili do toho 42mm pouzdra. Uz Ahoi byly dost velke. Ten chlap ma 18cm ruku a stejne mu to precniva zapesti. S tema nozkama by meli neco delat. Vypada to blbe. P.S. Jsem slysel, ze ten typek uz zadne Omegy nema a ta delka rukavu bundy pry taky nesouhlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiuzunov Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Great color combo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Co novinka v modrý a s novým tahem? Líbí se mi snad všecko, jen to datum mi přijde moc vpravo souply... a mohlo to mít větší power rezervu, jinak total pecka https://monochrome-watches.com/introducing-nomos-club-sport-neomatik-date-steel-and-blue-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se