Jump to content

NOMOS TANGENTE SPORT NEOMATIK

YPO

Recommended Posts

po hodně dlouhý době jsem zase z nějakejch hodinek v prdeli ..... na těchhle mi nevadí vůbec nic .....snad jenom rezerva chodu by mohla být delší a cena o 50t menší :D

https://nomos-glashuette.com/en/tangente/tangente-sport-neomatik-42-date-marine-black-581

noa s tmavým číselníkem ..... to je jasný ..... pecka

https://www.youtube.com/watch?v=NettZC7Zc9E

Se na ně snad půjdu podívat. Tah je navíc podle fotky broušenej, takže fakt snaha o to, aby ani omylem nevypadal jako součást hodinek. Takovej styl anti-GG.

Edit:.večer sjedu to video, abych nezůstal kundem navždy (aspoň v týhle kauze teda)

Edited by martar

Zajímavý, fakt. Snad bude ve videu vysvětlenej jinej odstín oceli (u Seika to dělá třeba Diashield a je to dost naprd).

Bych je asi stejně hodil na řemen, nejlíp plaveckej, když maj těch 300m. Zlatohnědej Hirsch Performance James třeba. Ale ten nefutrovanej origo jim sekne perfektně, to zas jo.

• 3 weeks later...

Já na ně byl u Dušáka a jsou fakt velké s těma nožkama. Jinak s cenou, občas se objeví nové na chrono v Německu za 55-59k, takže i tu cenu -50 splňují...

Ja byl Na Prikopech... Pankrac nemam rad, u Dusaka jsem tam ani nebyl. Ale chodi tam jeden clen fora do prace a v balonaku behem dne nabizi lidem 32mm Omegy a Monzy a predrazene viceroy atd... tak se tomu mistu snazim vyhnout :-D

Ja byl Na Prikopech... Pankrac nemam rad, u Dusaka jsem tam ani nebyl. Ale chodi tam jeden clen fora do prace a v balonaku behem dne nabizi lidem 32mm Omegy a Monzy a predrazene viceroy atd... tak se tomu mistu snazim vyhnout :-D

toho pana jsem myslim jednou potkal. podezrelej od pohledu ;)

Jj někdo od něj koupil i dost draho nějaké ušmudlané precisty a za týden se jich už zbavoval snad za půlku.

On je dost neodbytný, jednou nám prodával i bundu na pivu. Prý americká, trochu kratší rukávy, ale to je moderní.... podle mě jí našel cestou normálně.

Skoda, ze to hodili do toho 42mm pouzdra. Uz Ahoi byly dost velke. Ten chlap ma 18cm ruku a stejne mu to precniva zapesti. S tema nozkama by meli neco delat. Vypada to blbe.

P.S. Jsem slysel, ze ten typek uz zadne Omegy nema a ta delka rukavu bundy pry taky nesouhlasi :P

• 1 year later...
  • 4 months later...