nastycrew52 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 7 hodinami, Radek124 napsal: Jinými slovy, než se první nové Suby dostanou k okopírování a přestavění mašin do Číny (a následně po dolaru vyrobené gumáky kontejnerem k distribuci do RubberB), pár měsíců si počkáte - však na zapisování do neveřejných pořadníků Jste přece u Rolexu dávno zvyklí... Nene, Radku, pleteš se, je 100% vyráběn ve Švajcu: How are RUBBER B straps manufactured? Unlike other companies who use deceptive "storefronts" in Switzerland that manufacture in Asia or elsewhere, Rubber B straps are always 100% manufactured in Switzerland by leading professionals in the watch industry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boboabobo Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 https://rubberb.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 ten jejich "poradnik" je jen odkaz na odber newsletteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 U nových subů se změnily různé nápisy na cifru, ale co cifr samotný resp. indexy a ručky? Nýže je post na článek ablogtowatch, dle kterého se lehce zmenšily indexy. Mně naopak z v tomto vlákně postovaných srovnávacích fotek připadá, že indexy zůstaly stejné, ale že se změnily proporce ruček, na fotkám mi přijdou mírně širší a delší ??? https://www.ablogtowatch.com/rolex-submariner-124060-watch/ "We see a return to slightly smaller hour markers that pull away from the “maxi dial” look of the previous generation Submariner." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 tak nevim no, mne se teda ta keramicka luneta vubec nelibi = evokuje to vzhledem TH co maji tuto kombinace velmi podobnou. Neprohloupi ten, kdo ma ci sezene na posledni chvili klasicke polarky https://monochrome-watches.com/rolex-predictions-2021-new-rolex-explorer-ii-black-ceramic-bezel/?mc_cid=1329db41ae&mc_eid=41f2b69e94 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 (upraveno) před 21 minutami, Rybiz napsal: tak nevim no, mne se teda ta keramicka luneta vubec nelibi = evokuje to vzhledem TH co maji tuto kombinace velmi podobnou. Neprohloupi ten, kdo ma ci sezene na posledni chvili klasicke polarky https://monochrome-watches.com/rolex-predictions-2021-new-rolex-explorer-ii-black-ceramic-bezel/?mc_cid=1329db41ae&mc_eid=41f2b69e94 Tahle predikce už je folkrór Osobně nejsem přesvědčený, že RLX půjde tímhle směrem. Upraveno 16. února 2021 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Mně to připomíná Sinn 105 St Sa UTC W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Tak tie vyzerajú fakt hnusne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Suhlas... mne sa to tiez s tou keramickou lunetou nepaci. Vyzera to jak nejake Wardy... trochu lacno. Dufam ze to Exp Dvojkam nespravia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 další spekulace https://monochrome-watches.com/rolex-predictions-2021-rolex-explorer-1-41mm-36mm-polar-dial/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Novy 36mm Expy I by byla pecka.Tu keramickou lunetu si myslím nedají, sami musí vidět že to nefunguje. Podle mě se budou držet tradice a nechají ji ocelovou. Jo kdyby tak k výročí udělali na dvojkach rovné ručky a hranaté indexy.... Ale vím že to není Rolex styl, takové velké změny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 K realitě tomu chybí jenom korunka mezi SWISS MADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Na Expy I prece tedka sahat nebudou. Co by pak predstavili na vyroci za 2 roky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Podle me by bily expy I ted uz mohly byt. Navic bily cifr si vyzkouseli na op, ktere nahradili barvickami. Taky si myslim ze je realny, ze od 39 pujdou na jiny cislo a to tech 41 mm. 36 nvm nvm, ale bylo by to dobry:)Sent from my M2002J9G using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se