Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tvl ten černej čtvereček je jak v  : Kriminální ústředna hledá pátrá informuje......................se za sebe nestyď

a vo tom břichu musíš tvrdit, že máš zrovna povolený břišní svalstvo.......... :lol:

jo a jinak souhlas s Emanem......je fešák.

rychlá uprava Pes je fešák !!!

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

No neviem, jedine co ho dokaze naozaj vytocit su cyklisti, vsetko ostatne okazalo ignoruje, ale pravda je ze by to mozno bolo inak keby niekto prekonal hranice "jeho" pozemku.... to sme zatial neskusali.

Odesláno

To je tlama! Super. Já jsem chtěl v minulosti taky pomoci a v plánu byla "adopce" buldoka přes nějakou neziskovku. Když už bylo vše domluveno, tak z nich najednou vypadlo, že by rádi 6 tis, jakože sponzoring. Zašli jsme do útulku a už rok a půl máme k naší mopsici fajn kámošku.

Odesláno

To je sranda, nebo ma slunecni bryle? :) jak pes co neni zvyklej zvlada slanou vodu?

Jinak vypada, ze si dovcu uziva ;)

Má sluneční brýle a v Chorvatsku je normálně nosila.Se slanou vodou pohoda,akorát na konec jsem ji vždycky osprchal sladkou, no a večer pak teplá

sprcha a kondicioner.

Odesláno

9 týdnů na světě a prvních 10 dní spolu. Vlčí špic tzv. původního německého typu, staré středoevropské plemeno.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ten hafan je uzasny, to je fakt chlapak:).

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...