mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 10 minutami, Vit napsal: Dávej na sebe pozor! Díky příteli, tak budu naštěstí učit na fakultě a snad bude vše ok
Fester Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Tak jsem tupec, nebyl to rakytník, ale pohanka Já se v tom zelí nevyznám Tak k večeři vyjela misku mixu Caliber a jehněčího s rýží od Ruf rufu a uvidíme, co ráno @mlsoun1 jaký průstřely v akci? A v júesej na sebe a Bobka dávej majzla!
Fester Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 2 hodinami, JR_2010 napsal: Čelisti... You're gonna need a bigger boat. 1
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 3 hodinami, JR_2010 napsal: Čelisti... Perfektní 1
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 29 minutami, Fester napsal: Tak jsem tupec, nebyl to rakytník, ale pohanka Já se v tom zelí nevyznám Tak k večeři vyjela misku mixu Caliber a jehněčího s rýží od Ruf rufu a uvidíme, co ráno @mlsoun1 jaký průstřely v akci? A v júesej na sebe a Bobka dávej majzla! To máš jedno,teď už prostě víšA to je nejdůležitější Děkuji, v našem prostředí je to už známý chlupáč a doprovází mne i za katedru 1
Fester Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Podvečerní veget na chatě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Mám sejra,nehleď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Kašli na vaření a pojď se mnou do vodičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
JR_2010 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Naše slečna je právě duchem v zemi kostí od šunky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 3
Fester Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna @mlsoun1 @FantasticFabio tak kluci, poslušně hlásím, po jehněčím s rýží je zase tuhej bobeštěk 3 1 1 1
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 1 minutou, Fester napsal: @mlsoun1 @FantasticFabio tak kluci, poslušně hlásím, po jehněčím s rýží je zase tuhej bobeštěk SuperDíky za info a přeji mnoho zdaru 1
Fester Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 15 minutami, mlsoun1 napsal: SuperDíky za info a přeji mnoho zdaru Info o hovně Ale moc díky 1
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 9 minutami, Fester napsal: Info o hovně Ale moc díky Víš jak je to důležitýI to hovno je někdy důležitý 1
AndyAaron Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Našeho maroda už máme 20 dní doma. Na veterině na kapačkách strávil týden. Dostali ho z nejhoršího. Teď ještě jedem dva měsíce tabletky, aby se zánět kompletně doléčil.Každopádně už zase žere, nemotá se a váhu nabral zpět. Začínáme dávat delší procházky. Vypadá to, že to bude dobrý.Teď vegetujem před barákem na lavičce. 17 3
Fester Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna @AndyAaron hele, tak to je ta nej zpráva!!! 1 1
KurtCz Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna V těchle vedrech jsou v tom bazénku od rána do večera. Každý večer drbáním za ušima nenápadně kontroluji, jestli už jim nerostou žábry. Zatím ne, zatím jsem jenom na tlapkách narazil na náznak plovacích blan a srst se místy mění na šupiny. Na Štědrý večer vždycky bývá kapr, ale letos, kdo ví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 7 1
FantasticFabio Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 50 minutami, AndyAaron napsal: Našeho maroda už máme 20 dní doma. Na veterině na kapačkách strávil týden. Dostali ho z nejhoršího. Teď ještě jedem dva měsíce tabletky, aby se zánět kompletně doléčil. Každopádně už zase žere, nemotá se a váhu nabral zpět. Začínáme dávat delší procházky. Vypadá to, že to bude dobrý. Teď vegetujem před barákem na lavičce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fešák !!!! 1
Vit Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Ta kost je moje! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 2
siwi Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Polední klid: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se