Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem tupec, nebyl to rakytník, ale pohanka🙈 Já se v tom zelí nevyznám 😂 Tak k večeři vyjela misku mixu Caliber a jehněčího s rýží od Ruf rufu a uvidíme, co ráno 😂

@mlsoun1 jaký průstřely v akci?😉 A v júesej na sebe a Bobka dávej majzla!☝️😂

Odesláno
před 29 minutami, Fester napsal:

Tak jsem tupec, nebyl to rakytník, ale pohanka🙈 Já se v tom zelí nevyznám 😂 Tak k večeři vyjela misku mixu Caliber a jehněčího s rýží od Ruf rufu a uvidíme, co ráno 😂

@mlsoun1 jaký průstřely v akci?😉 A v júesej na sebe a Bobka dávej majzla!☝️😂

To máš jedno,teď už prostě víš😌A to je nejdůležitější😉

Děkuji, v našem prostředí je to už známý chlupáč a doprovází mne i za katedru😌

• Dát hlas 1
Odesláno

Našeho maroda už máme 20 dní doma. Na veterině na kapačkách strávil týden. Dostali ho z nejhoršího. Teď ještě jedem dva měsíce tabletky, aby se zánět kompletně doléčil.
Každopádně už zase žere, nemotá se a váhu nabral zpět. Začínáme dávat delší procházky. Vypadá to, že to bude dobrý.
Teď vegetujem před barákem na lavičce.
7a5361e68083da92660ba726a8a939b5.jpg

• Like 17
  • Dát hlas 3
Odesláno

V těchle vedrech jsou v tom bazénku od rána do večera. Každý večer drbáním za ušima nenápadně kontroluji, jestli už jim nerostou žábry. Zatím ne, zatím jsem jenom na tlapkách narazil na náznak plovacích blan a srst se místy mění na šupiny. :) Na Štědrý večer vždycky bývá kapr, ale letos, kdo ví. :D  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
  • Haha 7
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 50 minutami, AndyAaron napsal:

Našeho maroda už máme 20 dní doma. Na veterině na kapačkách strávil týden. Dostali ho z nejhoršího. Teď ještě jedem dva měsíce tabletky, aby se zánět kompletně doléčil.
Každopádně už zase žere, nemotá se a váhu nabral zpět. Začínáme dávat delší procházky. Vypadá to, že to bude dobrý.
Teď vegetujem před barákem na lavičce.

Fešák !!!! 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...