Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten náš pelech dostal třikrát a vždycky ho rozcupoval, stejně nejraději spí na gauči nebo na koberci...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To mi připomnělo toto. Už je to pár let, Nannyka byla ještě malá a asi se sama trochu otravovala.

post-29493-0-20964600-1429895574_thumb.jpg

• Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Njn je nás tady dost. Kdysi dávno jsme měli amer. kokra, po něm pár teriérů a teď už sedm let boxerku. A našli jsme pro nás ideální rasu-(mazel, sportovec, hračička, ochránce, hlídač, pohodář a nevím co ještě). Kdo poznal ví o čem píšu, super psisko se skvělou povahou.

Přesně

Odesláno

Když už jsme u boxerů, taky připojím fotku své dvouleté slečny. Takhle mi denně pomáhá v kanceláři. K jejich povaze bych ještě přidal skvělí k dětem.

post-1729-0-56782500-1429945611_thumb.jpg

Odesláno

Soudě podle výrazu, má s tím pelechem opravdu problém ;)

To je věru hodně nešťastný pohled. Ty ušiska dozadu... :D

Jinak se nám tu, k mé radosti, pěkně množí Boxeři, necháme MaxiGabriela založit nějaké speciální Boxeří vlákno, ne? :D

Odesláno (upraveno)

Když už jsme u boxerů, taky připojím fotku své dvouleté slečny. Takhle mi denně pomáhá v kanceláři. K jejich povaze bych ještě přidal skvělí k dětem.

post-38774-1429955661,24.jpg

My budeme brzo slavit 5té narozky

Edit: Vánoční výzdoba nám nezbyla z vánoc, ale jsem teďka mimo domov a zjistil jsem, že to naše pako málo fotím...

Upraveno uživatelem Roubass
Odesláno

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1429955661.005534.jpg

My budeme brzo slavit 5té narozky

Edit: Vánoční výzdoba nám nezbyla z vánoc, ale jsem teďka mimo domov a zjistil jsem, že to naše pako málo fotím...

Mám boxery od r. 1992 a neměnil bych. ( toto je moje třetí ) Než dospěji, je to s nimi na mrtvici, pak ti tvou trpělivost s nimi 100x vrátí. Ale to jistě víš...

Odesláno

Mám boxery od r. 1992 a neměnil bych. ( toto je moje třetí ) Než dospěji, je to s nimi na mrtvici, pak ti tvou trpělivost s nimi 100x vrátí. Ale to jistě víš...

Máme to doma stejně, neměnili bychom, měli jsme předtím 17 let Šarpeje...

Odesláno

Jinak se nám tu, k mé radosti, pěkně množí Boxeři, necháme MaxiGabriela založit nějaké speciální Boxeří vlákno, ne? :D

Aj on ma boxera? Fiha.

Niekedy mam pocit ze nasa exboxerka sa reinkarnovala ako bostonska terierka. A po reinkarnacnej ceste nabrala este dalsiu inteligenciu. Velmi pribuzna povaha aj spravanie, mozno troska zivsia ale zaroven poslusnejsia.

Odesláno

To je věru hodně nešťastný pohled. Ty ušiska dozadu... :D

Njn, ženská, co bys čekal? Tak jsem jí aspoň udělal včera novej obojek. Sice to není taková krása jako od místních mistrů, ale vždycky mě taková blbost tak nějak potěší (jako že člověk není úplně, ale jen z poloviny, levej). Jinak boxery mám od dětství tak rád, skoro se ale až divím, co jich tu je, v reálu jich moc nepotkávám. Výjimkou je ovšem sousedovic boxer Ota, totální exot. S oblibou k nám chodí sr*t na zahradu, ovšem kdyby chodil aspoň na jedno místo, ale to ne. On trajdá po zahradě a všude to trousí. Supr je, když to udělá v pět ráno, čímž vzbudí naší fenu, ktará začne štěkat a vzbudí tím celej barák  :D

post-29493-0-19121300-1430063309_thumb.jpg

post-29493-0-70112500-1430063316_thumb.jpg

post-29493-0-75656200-1430063329_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...