warann Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Ten náš pelech dostal třikrát a vždycky ho rozcupoval, stejně nejraději spí na gauči nebo na koberci... Sent from my iPhone using TapatalkTo mi připomnělo toto. Už je to pár let, Nannyka byla ještě malá a asi se sama trochu otravovala.
Roubass Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Njn je nás tady dost. Kdysi dávno jsme měli amer. kokra, po něm pár teriérů a teď už sedm let boxerku. A našli jsme pro nás ideální rasu-(mazel, sportovec, hračička, ochránce, hlídač, pohodář a nevím co ještě). Kdo poznal ví o čem píšu, super psisko se skvělou povahou.Přesně Sent from my iPhone using Tapatalk
warann Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Soudě podle výrazu, má s tím pelechem opravdu problém
hopkirk Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Když už jsme u boxerů, taky připojím fotku své dvouleté slečny. Takhle mi denně pomáhá v kanceláři. K jejich povaze bych ještě přidal skvělí k dětem.
filo-boxer Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Soudě podle výrazu, má s tím pelechem opravdu problém To je věru hodně nešťastný pohled. Ty ušiska dozadu... Jinak se nám tu, k mé radosti, pěkně množí Boxeři, necháme MaxiGabriela založit nějaké speciální Boxeří vlákno, ne?
Roubass Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) Když už jsme u boxerů, taky připojím fotku své dvouleté slečny. Takhle mi denně pomáhá v kanceláři. K jejich povaze bych ještě přidal skvělí k dětem. My budeme brzo slavit 5té narozky Edit: Vánoční výzdoba nám nezbyla z vánoc, ale jsem teďka mimo domov a zjistil jsem, že to naše pako málo fotím... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem Roubass
hopkirk Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 ImageUploadedByTapatalk1429955661.005534.jpg My budeme brzo slavit 5té narozky Edit: Vánoční výzdoba nám nezbyla z vánoc, ale jsem teďka mimo domov a zjistil jsem, že to naše pako málo fotím... Sent from my iPhone using TapatalkMám boxery od r. 1992 a neměnil bych. ( toto je moje třetí ) Než dospěji, je to s nimi na mrtvici, pak ti tvou trpělivost s nimi 100x vrátí. Ale to jistě víš...
Roubass Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Mám boxery od r. 1992 a neměnil bych. ( toto je moje třetí ) Než dospěji, je to s nimi na mrtvici, pak ti tvou trpělivost s nimi 100x vrátí. Ale to jistě víš...Máme to doma stejně, neměnili bychom, měli jsme předtím 17 let Šarpeje... Sent from my iPhone using Tapatalk
ivan_989 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Jinak se nám tu, k mé radosti, pěkně množí Boxeři, necháme MaxiGabriela založit nějaké speciální Boxeří vlákno, ne? Aj on ma boxera? Fiha. Niekedy mam pocit ze nasa exboxerka sa reinkarnovala ako bostonska terierka. A po reinkarnacnej ceste nabrala este dalsiu inteligenciu. Velmi pribuzna povaha aj spravanie, mozno troska zivsia ale zaroven poslusnejsia.
warann Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 To je věru hodně nešťastný pohled. Ty ušiska dozadu... Jinak se nám tu, k mé radosti, pěkně množí Boxeři, necháme MaxiGabriela založit nějaké speciální Boxeří vlákno, ne? Njn, ženská, co bys čekal? Tak jsem jí aspoň udělal včera novej obojek. Sice to není taková krása jako od místních mistrů, ale vždycky mě taková blbost tak nějak potěší (jako že člověk není úplně, ale jen z poloviny, levej). Jinak boxery mám od dětství tak rád, skoro se ale až divím, co jich tu je, v reálu jich moc nepotkávám. Výjimkou je ovšem sousedovic boxer Ota, totální exot. S oblibou k nám chodí sr*t na zahradu, ovšem kdyby chodil aspoň na jedno místo, ale to ne. On trajdá po zahradě a všude to trousí. Supr je, když to udělá v pět ráno, čímž vzbudí naší fenu, ktará začne štěkat a vzbudí tím celej barák
speedwalker Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Za vlast...A kde jsou ti čtyři??? Dávaj někde voraz???
Eman2208 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Tak už zase vyrostla, Carevna...někdy čumí na telku, někdy mi vyháže dřevník a někdy jen tak sedí...8 měsíců, 35 kg...mazlík.
Eman2208 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 nádherná, že ji pozdravuju....Dík, ale řeknu jí to až ráno, teď už spí...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Dík, ale řeknu jí to až ráno, teď už spí... jo ale musíš ji to říct do očí.........
Eman2208 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 jo ale musíš ji to říct do očí......... post-10202-0-15513000-1423321804.jpg ...jóó
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se