Gilius Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 a hlavně ji všichni viděli a tak nikdo neotravuje,co???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 staffbullina je dneska se mnou v praci... lezi mi u nohou na dece, je to parada prej u Googlu to tak chodi normalne, sakra, asi se kouknu po praci u nich... Dobrý je, když ta firma je tvoje, to se pak nikoho nemusíš ptát a všichni psici podlézají, aby jí strčili potají piškot :-D PS: u googlu bys mezi ty nadšené, mladé, zeleně působící děvčata a chlapce asi nezapadl úplně ideálně :-D Ještě k tomu psíkovi, co napadá členy rodiny - bohužel se to stalo i sousedům, pes si na stáří nějak "vzpomenul" na to, že ho jako štěně jejich kluk občas trošku potrápil a protože to byl bohužel (pro kluka...) rotvajler, tak chlapec to odnesl pár nepěknými šrámy. není ten psk třeba z útulku nebo neměl v mládí nějaký nehezký zážitek? Mohlo by to souviset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 PS: u googlu bys mezi ty nadšené, mladé, zeleně působící děvčata a chlapce asi nezapadl úplně ideálně :-D Kibi by mohl dělat na oddělení reklamací(jestli tam je)....hehe...tam by se i ta bullina hodila...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 My máme 12 let starou "argentinu" Chána Bohužel už je to starej dědek a má problémy se zadníma nohama.Sotva chodí a má velké problémy se vstáváním. Na fotce je ještě dobrej. Jinak výbornej pes. Máme dvě děti a ty si velmi hlídá a vždy si od nich nechal vše líbit. Když se před lety starší dcera učila chodit,tak se o ho vždy přidržovala. Jednou ztratila rovnováhu a zachytila se ho za kůží na tlamě. Chudák kvičel bolestí, ale držel. Od vlastních si nechá líbit všechno. K cizím byl vždy ostražitý. Dříve jsme měli ještě dalmatina. To byl zase neuvěřitelně chytrý pes, ale docela ostrej na cizí psy. K lidem až na vyjímky mazel. A nemusel cizí děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Ejabejaroz-tak to jsou pašáci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Ejabejaroz-tak to jsou pašáci! Ta malá je papírovej Border terier a toho druheho jsem loni našel na výletě na motorce vysoko v horách jako 14 denní štěně, nemohl jsem ho tam prostě nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Naši dacani! Upraveno 28. května 2009 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Kibi - to je dost vtipná story! :-D Pánové, když už máme ty psy...labradorce budou tři roky, takže jí asi pořídíme štěňátka. Jedno z nich bych si pak rád nechal, myslíte že je to dobrý nápad, aby na sebe třeba nebyli oškliví (znáte to...dokazování si kdo je lepší...). A když to není problém, nechat si raději taky holku nebo kluka? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 ono i ja... vzpominam, jak jsme se seznamili s tchyni-cekatelkou - ona prisla do pizzerky, rozhledla se, ja vstal, usmal se... a ona zbledla a couvla... fakt! No pokud jsi měl u pasu nějakou bambitku (zavěšenou pochopitelně proklatě nízko), tak se vůbec není čemu divit. Ona je skoro každá tchýně potenciální cíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Díky všem za podporu. On na ně vyjíždí jen když mu otírají pusu nebo když přijde zvenku a chceme mu omít nohy. (tak, že skoro furt) Ptal jsem se více známých doktorů. Na mě nedělá nic Údajně je to tím, že je starý až moc, tzn dle info Sharpei cca 8 až 11 let. Vizulně mu nic není jak jsem psal ale !!! Desenský nic nezmůže, je to již prostě dědek, ale s velikými zuby. Poslední doktor se mě ptal na co chci čekat??????? a je to bohužel pravda. Ještě jednou vám moc děkuji za podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Díky všem za podporu. On na ně vyjíždí jen když mu otírají pusu nebo když přijde zvenku a chceme mu omít nohy. (tak, že skoro furt) Ptal jsem se více známých doktorů. Na mě nedělá nic Údajně je to tím, že je starý až moc, tzn dle info Sharpei cca 8 až 11 let. Vizulně mu nic není jak jsem psal ale !!! Desenský nic nezmůže, je to již prostě dědek, ale s velikými zuby. Poslední doktor se mě ptal na co chci čekat??????? a je to bohužel pravda. Ještě jednou vám moc děkuji za podporu. Třeba se tak chová proto, že má bolesti a říci to nemůže, takže to může být svým způsobem i osvobození. Ber to tak, že jistě prožil krásný psí život mezi "svými lidmi" a to se všem psům nepodaří. Tak hodně síly a ahoj, pavča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 tak to potom již na nic nečekej......drž se,chlape....!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Díky všem za podporu. On na ně vyjíždí jen když mu otírají pusu nebo když přijde zvenku a chceme mu omít nohy. (tak, že skoro furt) Ptal jsem se více známých doktorů. Na mě nedělá nic Údajně je to tím, že je starý až moc, tzn dle info Sharpei cca 8 až 11 let. Vizulně mu nic není jak jsem psal ale !!! Desenský nic nezmůže, je to již prostě dědek, ale s velikými zuby. Poslední doktor se mě ptal na co chci čekat??????? a je to bohužel pravda. Ještě jednou vám moc děkuji za podporu. A co mu koupit nahubek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 ...Australská Kelpie,stáří 4 měsíce a jmenuje se Camp.Máme ho dva měsíce a je to čert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Naše dvouměsíční Terynka, srnčí ratlík. Neuvěřitelný mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Naše dvouměsíční Terynka, srnčí ratlík. Neuvěřitelný mazel Ta je uzasna! Mam slabost pro kapesni psy - mam maltezaka, ale tyhle jsou taky uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Ta je uzasna! Mam slabost pro kapesni psy - mam maltezaka, ale tyhle jsou taky uzasny Je jak z divokých vajec, musíš ji držet, aby snímek za něco stál. Nejlepší fotky jsou, když se válí v peřinách. Tam se jí líbí nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Deviti-tydenni Sonny, neposedny mimino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Deviti-tydenni Sonny, neposedny mimino no tak to bude mini setkani, toho musim videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Naše Ajina..hrozný pes...myslí si, že je všechno její...asi by se potřebovala spářit, neb je to s ní k nevydržení. Je zuřivá jako, jako, jako já nevím co....no hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se