simon_magus Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 cece mne ze stejne rovnice vypadne vlkodav nebo cs. vlcak vlcaka (neplest s nemeckym ovcakem), vic vlci linii, bych moc a moc chtel, ale nebudu kvuli nemu delat 5 metru vysoky plot Na vlkodava staci metr sedesat plotu ... sice by ho preskocil nebo i prosel bez vetsi namahy, ale to oni nedelaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 (upraveno) Jasně, vlčák je nejlepší, to máš recht Upraveno 14. září 2011 uživatelem Vlcak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Ale az budu porizovat velkyho psa, resp. psa, kterej lina, tak chci taky vizslu. Street glide, jsou uchvatny! Jaky jsou rozdily (krome tech malych designovych) oproti vymarakum, mas poneti? Povaha, nachylnost k nemocem, ...? hele, mam pocit, ze Street Glide ma retriverov (aj ked trochu kratkosrstych ) a nie stavacov, alias ohare, tj. vizslu ... ale mozno sa mylim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Já si myslím, že tomu nerozumíte. Je jasné, že nejlepší psi jsou labradoři a nejlepší z labradorů je moje Zorislava von Labrador de la Watsonová. To ví každej a kdo to neví, tak si to tady přečte... Sice netuším jakýho psa má ten Googl ale silnej je každej pes, krásný jsou labradoři, inteligentní jsou labradoři, učenlivý jsou labradoři a když zadám Holmesovej ať zavolá psa, tak přiběhne labradorka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 cece mne ze stejne rovnice vypadne vlkodav nebo cs. vlcak vlcaka (neplest s nemeckym ovcakem), vic vlci linii, bych moc a moc chtel, ale nebudu kvuli nemu delat 5 metru vysoky plot Na vlkodava staci metr sedesat plotu ... sice by ho preskocil nebo i prosel bez vetsi namahy, ale to oni nedelaj Jo obě dvě plemena bych si pořídil....No spíš já toho vlčáka a přítelkyně toho vlkodava....U nás na cvičáku ho má postarší vysoký pán s šedým plnovousem a u nich 100% platí staré známé: Jaký pán, takový pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 ted sem si cetl o vlkodavech, protoze se mi v praci toho nechce moc delat a pisou tam, prumerna delka zivota 12-14. ja mel vzdy pocit (nekde sem to cetl), ze nevyhoda vlkodavu je v tom, ze umiraji brzo, mladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 ted sem si cetl o vlkodavech, protoze se mi v praci toho nechce moc delat a pisou tam, prumerna delka zivota 12-14. ja mel vzdy pocit (nekde sem to cetl), ze nevyhoda vlkodavu je v tom, ze umiraji brzo, mladi. Pravda pravda, co jsem se bavil s panem na cvičáku, tak říkal, že při správném krmení a životosprávě tak 10 let. Zajímavé je, že ačkoliv vlkodav vypadá jako pes do drsných podmínek, neměl by být přes zimu venku v kotci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 hele, mam pocit, ze Street Glide ma retriverov (aj ked trochu kratkosrstych ) a nie stavacov, alias ohare, tj. vizslu ... ale mozno sa mylim Hele, ted na to koukam na pc a asi jo, ma to nejaky delsi chlupy Rychle jsem to prolitl na telefonu, cetl o ne-cernym cumaku a mel jsem jasno, shame on me! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 ...ačkoliv vlkodav vypadá jako pes do drsných podmínek, neměl by být přes zimu venku v kotci. To maltezak taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 To maltezak taky... drsnými podmínkami je myšleno irské podnebí (vítr, déšť, zima)... a né gaučová prérie (polštáře, dečky, pelíšky) sorry za malinký rýpanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 (upraveno) drsnými podmínkami je myšleno irské podnebí (vítr, déšť, zima)... a né gaučová prérie (polštáře, dečky, pelíšky) sorry za malinký rýpanec Chm, kdyz necham pres noc otevreny okno, to by ses divil, jak drsny je v loznici podnebi! S rypancem problem nemam Je to parchant rozmazlenej, ale nemenil bych Upraveno 14. září 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Pravda pravda, co jsem se bavil s panem na cvičáku, tak říkal, že při správném krmení a životosprávě tak 10 let. Zajímavé je, že ačkoliv vlkodav vypadá jako pes do drsných podmínek, neměl by být přes zimu venku v kotci. muze byt venku, ale na to je moc spoleceneskej. potrebuje kontakt s majitelem. 10 let je zbozne prani, prumern bude nekde na 7. Vek je jedina nevyhoda vlkodava Ale kdo ho pozna uz nemuze jinak, aktualni stav je 1x vlkodav/wolfhound a 1x deerhound Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Brajglík "Black" nebo spíš "Blok". Aktivní zvíře, bez zahrady nebo dvora bígla nedoporučuju. Upraveno 18. září 2011 uživatelem SEMRY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Trocha blbnutí s balonkem" Příští týden nás čeká kastrace, tak s toho mám trochu strach, kámoš veterinář v tom vidí pouze pozitiva, pokud nechceme mít štěňata. Tak jsme se tak rozhodli Máte nějákou negativní zkušenost s tímto zákrokem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Chm, kdyz necham pres noc otevreny okno, to by ses divil, jak drsny je v loznici podnebi! S rypancem problem nemam Je to parchant rozmazlenej, ale nemenil bych moj pri minus 17 kapituluje a zo snehoveho bunkru si zalezie do budy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 Jsem se dnes nějak zamyslel nad tím že Harry junior (můj pes, volové) brzy přestane dobře a nakonec vůbec chodit... Sice není moc starý, ale je to bohužel chudák chcípák. V září jsem s ním jel k moři, dokud ještě může a byla to náramná taškařice Na vodu je zvyklý a miluje jí. Ale ta slaná, to je prý hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 Ja mam Azora,je to 50 kg mrcha co narobi viac skody ako tsunami...Ale nemam fotku... :clap: 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) My teď máme doma todleto....stvoření z Černý laguny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2011 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Trpasličí kníračky 6 a 10 let /v zimě po procházce/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Bohužel odešel do psího nebe Náš milovaný Corin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se