Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

cece mne ze stejne rovnice vypadne vlkodav nebo cs. vlcak :)

vlcaka (neplest s nemeckym ovcakem), vic vlci linii, bych moc a moc chtel, ale nebudu kvuli nemu delat 5 metru vysoky plot :(

Na vlkodava staci metr sedesat plotu ... sice by ho preskocil nebo i prosel bez vetsi namahy, ale to oni nedelaj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale az budu porizovat velkyho psa, resp. psa, kterej lina, tak chci taky vizslu. Street glide, jsou uchvatny! Jaky jsou rozdily (krome tech malych designovych) oproti vymarakum, mas poneti? Povaha, nachylnost k nemocem, ...?

hele, mam pocit, ze Street Glide ma retriverov (aj ked trochu kratkosrstych :)) a nie stavacov, alias ohare, tj. vizslu ... ale mozno sa mylim
Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že tomu nerozumíte. Je jasné, že nejlepší psi jsou labradoři a nejlepší z labradorů je moje Zorislava von Labrador de la Watsonová. To ví každej a kdo to neví, tak si to tady přečte...

Sice netuším jakýho psa má ten Googl ale silnej je každej pes, krásný jsou labradoři, inteligentní jsou labradoři, učenlivý jsou labradoři a když zadám Holmesovej ať zavolá psa, tak přiběhne labradorka...

Odkaz ke komentáři

cece mne ze stejne rovnice vypadne vlkodav nebo cs. vlcak :)

vlcaka (neplest s nemeckym ovcakem), vic vlci linii, bych moc a moc chtel, ale nebudu kvuli nemu delat 5 metru vysoky plot :(

Na vlkodava staci metr sedesat plotu ... sice by ho preskocil nebo i prosel bez vetsi namahy, ale to oni nedelaj :)

Jo obě dvě plemena bych si pořídil....No spíš já toho vlčáka a přítelkyně toho vlkodava....U nás na cvičáku ho má postarší vysoký pán s šedým plnovousem a u nich 100% platí staré známé: Jaký pán, takový pes.

Odkaz ke komentáři

ted sem si cetl o vlkodavech, protoze se mi v praci toho nechce moc delat a pisou tam, prumerna delka zivota 12-14. ja mel vzdy pocit (nekde sem to cetl), ze nevyhoda vlkodavu je v tom, ze umiraji brzo, mladi.

Pravda pravda, co jsem se bavil s panem na cvičáku, tak říkal, že při správném krmení a životosprávě tak 10 let. Zajímavé je, že ačkoliv vlkodav vypadá jako pes do drsných podmínek, neměl by být přes zimu venku v kotci.

Odkaz ke komentáři

hele, mam pocit, ze Street Glide ma retriverov (aj ked trochu kratkosrstych :)) a nie stavacov, alias ohare, tj. vizslu ... ale mozno sa mylim

Hele, ted na to koukam na pc a asi jo, ma to nejaky delsi chlupy :) Rychle jsem to prolitl na telefonu, cetl o ne-cernym cumaku a mel jsem jasno, shame on me! :)

Odkaz ke komentáři

drsnými podmínkami je myšleno irské podnebí (vítr, déšť, zima)... a né gaučová prérie (polštáře, dečky, pelíšky) Posted Image

sorry za malinký rýpanec :)

Chm, kdyz necham pres noc otevreny okno, to by ses divil, jak drsny je v loznici podnebi!

S rypancem problem nemam ;) Je to parchant rozmazlenej, ale nemenil bych :)

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Pravda pravda, co jsem se bavil s panem na cvičáku, tak říkal, že při správném krmení a životosprávě tak 10 let. Zajímavé je, že ačkoliv vlkodav vypadá jako pes do drsných podmínek, neměl by být přes zimu venku v kotci.

muze byt venku, ale na to je moc spoleceneskej. potrebuje kontakt s majitelem.

10 let je zbozne prani, prumern bude nekde na 7. Vek je jedina nevyhoda vlkodava :(

Ale kdo ho pozna uz nemuze jinak, aktualni stav je 1x vlkodav/wolfhound a 1x deerhound

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Trocha blbnutí s balonkem" Příští týden nás čeká kastrace, tak s toho mám trochu strach, kámoš veterinář v tom vidí pouze pozitiva, pokud nechceme mít štěňata. Tak jsme se tak rozhodli :crying_anim02: Máte nějákou negativní zkušenost s tímto zákrokem?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Jsem se dnes nějak zamyslel nad tím že Harry junior (můj pes, volové) brzy přestane dobře a nakonec vůbec chodit... Sice není moc starý, ale je to bohužel chudák chcípák. V září jsem s ním jel k moři, dokud ještě může a byla to náramná taškařice :lol:

Na vodu je zvyklý a miluje jí. Ale ta slaná, to je prý hnus...

Posted Image

Odkaz ke komentáři

My teď máme doma todleto....stvoření z Černý laguny

Upraveno uživatelem kdojinej
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...