mlsoun1 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Tož dneska žena peče tvarohovou buchtu a prcek neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 15 hodinami, Hasňa napsal: Jin a jang před 13 hodinami, Muffik napsal: jj, trefný přirovnání Kdyz jsem to poslal mym holkam, reagovaly uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Tak Kira už je doma a vypadá spokojeně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Je to kočena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Máme doma čtyřměsíční kotě, doteď to byla vládkyně dvora. Jak jsme vypustili na dvůr Kiru, kočka byla vylezlá dva metry vysoko na zdi snad se skamarádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 U nás to nešlo.Artur chce kočky pořád klátit a předchozí Beník kočky nemusel.Nynějši Beník III,je zatím proháníTak taky uvidíme,vždy kolem mne byla nějaká kočka.Držím Ti palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Naše kočka se Albi vůbec nebojí a klidně jí nabančí. A Albi si to nechá... A kocour ji zas miluje a pořád se s ní mazlí... Když chodíme venčit do lesa, obě kočky chodí s námi. A Albi je venku brání Tyto fotky jsem sem možná už dával, tak se omlouvám za opakování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Jin a jangOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 před 13 hodinami, mAra_ napsal: Naše kočka se Albi vůbec nebojí a klidně jí nabančí. A Albi si to nechá... A kocour ji zas miluje a pořád se s ní mazlí... Když chodíme venčit do lesa, obě kočky chodí s námi. A Albi je venku brání Tyto fotky jsem sem možná už dával, tak se omlouvám za opakování... To je super a tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Tož co pak to z toho obchodu asi nesu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Satanka konečně usnula KFC A jedna drbací, stavili se mladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 @FesterSatanka je skvělá... U nás taková malá podvečerní procházka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Priatelia, mam "noveho" (uz skoro rok) psa a ... no poviem to tak,... do top 10 najlepsich psov akych som mal sa kvalifikuje len pre to, ze ich celkovo asi take mnozstvo neodchovam Nicmenej, vacsinu jeho problemov a neduhov som za ten cas odstranil , utlmil, alebo sa ich naucil tolerovat. Jeden ma vsak stale vytaca a ocenil by som keby mi niekto skuseny poradil co s tym. Ide o jeho vyprazdnovaie. Na vychadzke borec najprv vykadi ucebnicovy exkrement, ku cti mu sluzi, ze to relativne sam od seba vykona na odlahlom mieste, bez nejakeho vynucovania si sam pocka kym zajdeme za dednimu do lesa. Potial dobre,... lenze potom behom zbytku tej cca hodinovej prechadzky sa pokusi vykadit este dalsi 3-4 krat, ale kedze uz strelivo minul predtym, tak sa pri tom proste posere. Vysvetlujem si to tak, ze chce znackovat ale nema cim. Ze sa mi to nepaci mu davam na javo pomerne jasne, ale nezda sa ze by to na nho malo nejaky ucinok. Nejake napady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 @mAra_ Včerejší noc jsme víceméně probděli, naštěstí máme tolerantní sousedy a berou to v pohodě. Dneska je zatím klid, tak snad to nezakřiknu…. Ten tvůj Maxipes je pecka! @cali to dělá od začátku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Ano robi to co ho mam... niekedy viac niekedy menej, jeho chut znackovat sa da zmensit tym, ze sa denne opakuje rovnaka trasa prechadzky, ale to zas nebavi mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Dnes prvně na sedačkové lanovce. Nechtělo se mi po svých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Vypadá to,že se mu-jí líbíJednou jsem tak jel s Arťou a chtěl se pořád vozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Tak jako u nás v posteli se ženou už pomalu nespíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se