carpaccio Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 (upraveno) Jestli můžu poradit, tak mně se na tohle osvědčily společný procházky. Když pes maká, nemá čas přemejšlet nad píčovinama. Takže novej k levý noze, starej snese výjimečně chodit u pravý... A pěkně pochod smrti s občasnejma pořadovejma... Na konci procházky, kdy Ty necejtíš nohy, maj' většinou svejch starostí dost a na nějaký zabíjení spoluputovníka nejsou moc myšlenky... Z tohohle když uděláš rituál, tak se Ti pak po prochajdě poskládaj' do pelechů... A ty bych cíleně postupně pomalu přibližoval... Až po pár dnech frajeři usnou bok po boku. A já dlouhodobě tvrdím, že první společná noc řeší všechny tyhle excesy. Každopádně držím palce a přeju hromadu srandy se soudruhem přírůstkem. Upraveno 25. srpna 2023 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Jo, co jsem zapomněl... Pokud dojde k nějakýmu náznaku vrčení nebo něco... Proto jsi mezi nima... Okamžitě na to reagovat jako na vyhlášení války. "Na koho teď aktuálně vrčíš, frajere?" Starej nevrloch rychle pochopí, že páníčkovým směrem je vrčet neradno... A čas obrousí hrany i na toho šmejda, co se za páníčkem schovává. Snad jsem to napsal srozumitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 A teď mi říká,naval mi ten salámek a padej makatTohle mi vždycky vylepší den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 @Hasňatak to jsem rád.Je velmi fotogenický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Jo, co jsem zapomněl... Pokud dojde k nějakýmu náznaku vrčení nebo něco... Proto jsi mezi nima... Okamžitě na to reagovat jako na vyhlášení války. "Na koho teď aktuálně vrčíš, frajere?" Starej nevrloch rychle pochopí, že páníčkovým směrem je vrčet neradno... A čas obrousí hrany i na toho šmejda, co se za páníčkem schovává. Snad jsem to napsal srozumitelně. Jj, presne to delame. Prochazka je zatim potiz kvuli ockovani (az pristi patek), ale pujdeme ted pred barak do parku aspon na chvili spolu. Kazdopadne dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 (upraveno) V souvislosti se slovy pes a Slovensko (jižní, teplejší části) jsem objevil výskyt parazita Vlasovce psího. Pěkná svině teda... * jezevec v okně, čeká na pošťačku...je boží Upraveno 25. srpna 2023 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenka78 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Naši nosani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenka78 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 V 29. 7. 2008 v 20:21, lib napsal: Ve čtvrtek bude mít půl roku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Je to dobrý, Satanela bude vodouch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 [mention=606]Hasňa[/mention]tak to jsem rád.Je velmi fotogenickýTo je vidět že je to Pán PesOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Dva psy seznamovat vždy jen na neutrální půdě... Ať si ten starší nemyslí, že hlídá svoje.... Jinak u nás jsme celý den všichni venku, malovali jsme si , vaříme a to vše pod pečlivým dozorem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 55 minutami, Fester napsal: Je to dobrý, Satanela bude vodouch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky skáče šipky do vody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Nejoblíbenější hračka ve stavebninách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Ani tu pizzu mě nenechá dojíst Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Jo,ale když na plotě přistane ptáček,no to je jiná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 A nesmím zapomenout na Artíka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 @mlsoun1 když nám u bratránka padla do bazénu, bylo to po hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 21 minutami, mlsoun1 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kira miluje beranici. Bohužel video je moc velký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Dobrou.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se