Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Za tejden mu bude 9 měsíců. Z původních 10 kilo teď má 36 a sílu jako blázen. Je to mazel a dobrák od kosti, poměrně rychle učenlivej, i když teď zrovna pokouší limity toho, co si může dovolit. Totální popelnice, co se jídla týče. Věčně hladovej. K tomu devastátor zahrady par excellence i přesto, že ho držíme relativně v zápřahu. Některý jedovatý věci jsem preventivně oplotil. Na tři pokusy, protože zkoušel, nakolik pevná konstrukce to je a kolik vydrží pokusů se do ní dostat. Vyhrál jsem. Aspoň na chvíli. 

Je to občas dřina, ale krásná.

c1.jpg

Upraveno uživatelem KFL
  • Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 3. 2024 v 20:21, horal napsal:

Beník je frajer.

Jen obojek mi přijde takový trošku hrubší, ale zase s ním vypadá drsně😀

Rozšířit  

Ten obojek je poměrně masivní.Dosti se mi líbil a vlastně zde žádný pořádný nebyl k mání.Ale jak píšeš, vypadá drsně😀

Odesláno (upraveno)

Alby a její lama... To ještě neví, co ji na Velikonoce čeká 😄

Na druhé fotce dojídá kapsičku po malé 🙂 A zejména za pozornost stojí obrázek na lednici. Je to, přátelé, mumie.

PXL_20240313_184155721.PORTRAIT.jpg

PXL_20240313_184726837.PORTRAIT.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

rádi koukáme na mlsounovi fotovycházky, ale sami také chodíme do přírody, kterou máme hned za barákem, nicméně s těmi kilometry jsme oproti Beníkovi naprostí "čučkaři"

Dnes s Neelíkem v polích a loukách na kontrole srnek, polňáků a myších děr. Je to puberťák nevycválanej a když se ostane do tranzu, tak s ním nehne ani pár vo..

IMG_0634.jpeg

IMG_0636.jpeg

Odesláno

Je krásnej😊Už jsi ho pustil z vodítka,aby prohnal kamarády?

Tož Beník by lital pořád,ráno dvě hoďky venku a pak skočil na sousedovic teriérku a klekl.Odpoledne Litovelské pomoraví a honil zajíce😊Tož to mládí😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...