gun4 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Nas hlidac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Moc pěkný fešák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 chodí kontrolovat srnčí plácky a nejednou zabořil čumák do trávy, tak volám fuj, ale nedal si říct a já koukám co to drží a nechce to pustit ani náhodou .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Pěknej parůžek,škoda že ho tam musíš nechat.Beňa našel a vzápětí ho šel zahrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Z brzkého rána,zatím čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Už srnečky jen pozoruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 A teď už chrupem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Pěknej parůžek, škoda že ho tam musíš nechat. Beňa našel a vzápětí ho šel zahrabat Jj, byl hóóódně smutnej, když jsem mu ho vzal s tím že nesmí. On když přezubovával a vše kousal, tak jsem mu je kupoval v jednom zveráči, akorát jsem mu kupoval spíš ploché a teď najednou nesměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 před 14 minutami, Badys napsal: Jj, byl hóóódně smutnej, když jsem mu ho vzal s tím že nesmí. On když přezubovával a vše kousal, tak jsem mu je kupoval v jednom zveráči, akorát jsem mu kupoval spíš ploché a teď najednou nesměl. Jak zase půjdeme na Bouzov,tak se Ti zeptám nadlesního, jestli ještě má na kousání nějaké kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Je to malej rotvajler,když se zakousne,nepustí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 A zase se mazlíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Zabiják zajíčků se strejdou Bohouškem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 To víš,někdo musí být nejhorší Jinak mám vyjádřit poděkování za doporučení Bravecto . Prý je nejlepší,ale zkrátka tisícovka pro miláčka ( psího). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Samko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 vytlemíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 vytlemíno Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Tip na hračku pro pejska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se