bobi Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září No páráda ,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září před 11 hodinami, mAra_ napsal: Jj, medvědi, to oni jsou. P.S. predposlední fotka je: nerus mě kdyz spím... No konečně si zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Před hodinou, Moty napsal: No konečně si zpátky +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Díky kluci za kladné přijetí a hodnocení. Holt prázdniny a žádné hlídání pro předškolní dítě, takže to bylo takové náročné... Ale snad už jsme zpět v normálu a já tu budu jako dřív. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září A jako że budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Pes a zmrzlina 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 15 hodinami, mAra_ napsal: A jako że budu Přesně to vidím, hele mámo, blejskni mě, ty závisláci z Chronomagu chtěj zas vidět naše pesany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 15 hodinami, tomas_mpb napsal: Pes a zmrzlina Luxus foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Luxus foto jo tohle je poměrně časté, náš pes je vegetarián a nejradši má zmrzlinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 17 hodinami, mAra_ napsal: A jako że budu Jen chvilku, až ten druhej "doroste" tak se na společnou fotku na jejich gauči už nevejdeš :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 28 minutami, kuncák7 napsal: Jen chvilku, až ten druhej "doroste" tak se na společnou fotku na jejich gauči už nevejdeš :-)) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září V 12. 9. 2024 v 10:15, Moty napsal: Přesně to vidím, hele mámo, blejskni mě, ty závisláci z Chronomagu chtěj zas vidět naše pesany No, já jsem řekl ženě, ať nás vyfotí a poté co jsem viděl, co předvedla, jsem řekl dceři (5). A tohle byl výsledek :-) Jinak malý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Tak zatím dobrý, toleruje te na svém gauči, zatím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 14 hodinami, mAra_ napsal: No, já jsem řekl ženě, ať nás vyfotí a poté co jsem viděl, co předvedla, jsem řekl dceři (5). A tohle byl výsledek :-) Jinak malý: Jsou to pěkný "macani",yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září A hlavně mají se i nás rádi. Jo a malý už si snad nejde splést s retrivrem... Už má takovou pasteveckou hubu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Jo, přsně sem si říkal, že už to není přerostlý retrievří štěně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září malá psychoterapeutka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Mooooc tezky zivot ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Na prochazce... vencit v mistnim utulku.. :-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se