Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už poněkolikáté si zatrhl paspárek, tak mu ho dnes odoperovali. Zatím ještě pospává, ale měl by být v pohodě

• Sad 1
Odesláno
před 2 hodinami, edas napsal:

Už poněkolikáté si zatrhl paspárek, tak mu ho dnes odoperovali. Zatím ještě pospává, ale měl by být v pohodě

Také držíme tlapky.

20251030_185458.jpg

• Like 5
  • Dát hlas 4
Odesláno

Po zranění a x operacích mám již speciální rehabilitace a celou noc mi takto spí můj věrný pátek mezi nohama,takže mne budou muset rozvičit v posteli,bo jsem celý ztuhlý a nevstanu.Ale šmudla spí nehnutě přes 8 hodin😃

IMG_1178.jpeg

• Like 6
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 7 hodinami, mlsoun1 napsal:

Po zranění a x operacích mám již speciální rehabilitace a celou noc mi takto spí můj věrný pátek mezi nohama,takže mne budou muset rozvičit v posteli,bo jsem celý ztuhlý a nevstanu.Ale šmudla spí nehnutě přes 8 hodin😃

IMG_1178.jpeg

No když se začneš vrtět , tak slízneš pohled typu “ cojé??tady se nedá spát!!” 

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
Před hodinou, horal napsal:

Jsou dobře vytlemený.😁

Jo jo to ony ty naše bestie vždycky když jsou venku 🤣

Odesláno

Zdravíme edase a přejeme jeho parťákovi rychlou rekonvalescenci, Beňu ať si užívá lesa ve zdraví, samozřejmě i všichni ostatní a my dnes při cestě z veteriny z pravidelné roční vakcinace v městském parku takto:

IMG_0337.jpeg

IMG_0336.jpeg

• Like 7
  • Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

To vypadá jak stáří kamarádi. Je vidět, že Mikeš je salámista a hned tak ho nic nerozhodí. Ta fotka vypadá,jak kdyby měl Mikeš prokousnuté ucho😋

Odesláno
před 15 minutami, mlsoun1 napsal:

To je až neskutečné😊

Je to sranda, je takhle pozorovat😁 ta naše malá černá trubka taky , přitulí se k Fabísovi….on to chvilku vydrží, ale jakmile mu začne čechrat chlupy , už je na nervy a jde se někam uklidnit😂 Fabís je má rád obě , ale odsaď-podsaď 🤪😀🥳😁 jestli to Andy vydrží déle tak je to fakt frajer!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...