edas Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Už poněkolikáté si zatrhl paspárek, tak mu ho dnes odoperovali. Zatím ještě pospává, ale měl by být v pohodě 1
Vit Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 2 hodinami, edas napsal: Už poněkolikáté si zatrhl paspárek, tak mu ho dnes odoperovali. Zatím ještě pospává, ale měl by být v pohodě Také držíme tlapky. 5 4
mlsoun1 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října @edastak držíme tlapky i palečky,aby byl co nejdříve fit.To si zaslouží pořádný pamlsek 1
mlsoun1 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Po zranění a x operacích mám již speciální rehabilitace a celou noc mi takto spí můj věrný pátek mezi nohama,takže mne budou muset rozvičit v posteli,bo jsem celý ztuhlý a nevstanu.Ale šmudla spí nehnutě přes 8 hodin 6 1 2
FantasticFabio Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října před 7 hodinami, mlsoun1 napsal: Po zranění a x operacích mám již speciální rehabilitace a celou noc mi takto spí můj věrný pátek mezi nohama,takže mne budou muset rozvičit v posteli,bo jsem celý ztuhlý a nevstanu.Ale šmudla spí nehnutě přes 8 hodin No když se začneš vrtět , tak slízneš pohled typu “ cojé??tady se nedá spát!!” 1 1
FantasticFabio Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Už sem použil filtr….. sem jako ta Máňa vot Vládi Růžičkojc…. 7
AlfGS Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Dnes krásný počasí na venčení hafanos... 7 2
AlfGS Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Před hodinou, horal napsal: Jsou dobře vytlemený. Jo jo to ony ty naše bestie vždycky když jsou venku
Badys Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Zdravíme edase a přejeme jeho parťákovi rychlou rekonvalescenci, Beňu ať si užívá lesa ve zdraví, samozřejmě i všichni ostatní a my dnes při cestě z veteriny z pravidelné roční vakcinace v městském parku takto: 7 1 1 2
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu před 27 minutami, Vit napsal: Andy a Mikeš. To je až neskutečné 1
bohus76 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu To vypadá jak stáří kamarádi. Je vidět, že Mikeš je salámista a hned tak ho nic nerozhodí. Ta fotka vypadá,jak kdyby měl Mikeš prokousnuté ucho
FantasticFabio Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu před 15 minutami, mlsoun1 napsal: To je až neskutečné Je to sranda, je takhle pozorovat ta naše malá černá trubka taky , přitulí se k Fabísovi….on to chvilku vydrží, ale jakmile mu začne čechrat chlupy , už je na nervy a jde se někam uklidnit Fabís je má rád obě , ale odsaď-podsaď jestli to Andy vydrží déle tak je to fakt frajer!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se