Snow Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Panerai Luminor Marina Carbotech 44mm Panerai má Luminor Marina v nové variantě s 44 milimetrovým velkým a 30 barovým vodotěsným pouzdrem vyrobeným z Carbotechu, antikorozního kompozitu na bázi uhlíkových vláken. Model má také sendvičový ciferník, jež je tak typický pro Panerai. Skládá se ze dvou vrstev, luminiscenční vrstvy a číselníku.Spodná vrstva je totožně velká jako pouzdro (44mm) a tvoří ji modrá Superluminova jako světelný materiál. Číslice a indexy jsou vystřiženy, takže světelná látka prosvítá. Luminor je poháněn dobře známým in-house automatem P.9010 a třídenní rezervou. Na trojce je klasicky datumovka a devítce malá vteřinovka . Cena jako vždy vysoká 12 500 ?. source: https://www.watchtime.net/magazine-de/wp-content/uploads/2020/02/Panerai-Luminor-Marina-Carbotech-44mm-PAM01661-Soldat.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Díky, jsou to moc povedené hodinky, i když mě se Carbotech více líbí v Submersible. Ale co se mi tady líbí je ta implementace modré do číselníku, to je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Já to nedávám. Hodinky bez indexů jsou jak zavazovací boty bez tkaniček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Velká frajeřina. Krásný moderní pojetí klasiky. Taky důvod jak napálit cenu, pochybuji, že mají výrobci s těmi kompozity nějaké extra náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Taky důvod jak napálit cenu, pochybuji, že mají výrobci s těmi kompozity nějaké extra náklady. Jen můj názor - na druhou stranu, tady ji člověk zaplatí daleko radši, než za nějaké Rolby, navíc o dost originálnější kousek hodinek, který nebude mít kdekdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 A na resale na tom přijedeš jako u žádných jiných Dělám si prdel, líbí se mi. Panerai už mám dlouho v hledáčku, bohužel hodinky bez tahu u mě nafurt nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Panerai je jedna z mála vyjímek, kde kůže je daleko lepší než tah. Já je mám nejradši na gumě. A zvykneš si rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Za mna ta kombinacia s modrou pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Mně se taky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 To se jim povedlo vyladit hezky, kolik váží v tom uhlíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Ale tohle je mňam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Pro mě jsou to taky krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Za mne taky palec nahoru, ale ta cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Mně se líbí a hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Taky se mi líbí, akorát tu "vyvolávací cenu" bych za obrobenej "laminát" nedal ani náhodou. Dejte vědět až budou v inzerci za půlku (~160?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 To se jim povedlo vyladit hezky, kolik váží v tom uhlíku?96g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Neviem si ich predstaviť s poriadnym vintage remenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Já Panerai vnímám spíše elegantně, toto se mi trochu příčí. Ale proti gustu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Já jsem se asi definitivně zamiloval do jejich sestřenice PAM 799 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se