Jump to content

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, to jsem si vůbec nevšiml, že jsou to Švédi.

Ano, dá se to dohledat:
What about taxes and currency rate?

All prices is shown in USD. On purchase within the EU, 25% tax will be added to the price.  On purchases ordered from other places in the wide world there are no additional fees.
Njn, tak holt beze mě. Tyhle fórky s cenou nemám rád.
Posted

Vubec jsem si toho nevsiml, mozna proto ze jsem se jeste nedostal az do kosiku, v tom pripade se na to s timhle pristupem shopu muzu taky vykaslat. Nekdo napad na alternativu? Chci alespon trosku kvalitni nato za slusnou cenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Jako, uklidním Tě, že při 5 a více páscích dávaj' 20% slevu, takže to pak trochu imituje ty původní ceny...

Jen mi prostě takové fígle nejsou sympatické, tak je nechci moc podporovat... :)

A to se mi moc líbila i ta jejich pouzdra po 10 dolarech... Škoda, no.

Posted

Klucí, zadejte si ještě v checkoutu discount code: welcomeback

Dá vám to dalších 15% slevu. ;)

A určitě objednejte těch 5 ks, ať máte dalších 20% slevu.

A to už se vyplatí, ne? :D

Posted

Moc nechápu co vás tak pobuřuje. Prostě to dle země odpočítává DPH, to dělá spousta zahraničních eshopu. Cenu s DPH ti automaticky neukazují, protože nevedou uživatelský účty podle kterých by to poznali. Jasně, šlo by to řešit mnohem líp a minimálně dát někam upozornění, žádnou levou v tom ale nevidím. Ty ceny jsou i tak ok.

Posted

Souhlas ? řemeny super. Už mam od nich min. 10ks, a všecko parádní řemenivo. Kor za ty prachy.

Navíc jako jedni z mála (co vim) nabízí zkrácené délky, což je pro nás s průměrem zápěstí kolem 16.5cm must-have.

Posted

A tak ne.

Cvičně jsem to zkusil - a ty dva kódy se nedají kombinovat.

Aha. Koukám, že máš pravdu. Tak to se omlouvám. Dřív to totiž šlo. Sleva za 5 ks tam skákala automaticky bez kódu a tenhle kód si k tomu zadal. No změnili to.

Jinak z tohohle eshopu objednávám již pár let a textilní NATO jsou supr a i některé kožené NATO jsou skvělý, konkrétně Kvarnsjö viz fotografie - je silnej a bytelnej. Naopak rozhodně nedoporučuji jejich klasické kožené řemeny, které jsou vycpané papírovou hmotou. Ještě od nich mám dvě gumy a ty jsou OK.

;)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Moc nechápu co vás tak pobuřuje. Prostě to dle země odpočítává DPH, to dělá spousta zahraničních eshopu. Cenu s DPH ti automaticky neukazují, protože nevedou uživatelský účty podle kterých by to poznali. Jasně, šlo by to řešit mnohem líp a minimálně dát někam upozornění, žádnou levou v tom ale nevidím. Ty ceny jsou i tak ok.

Tak když mi při kliknutí na "checkout" rovnou vyskočí v adrese předvyplněná ČR, nemyslím, že by bylo tak komplikovaný napsat k cenám malým písmem "+ 25 % VAT". Za mě to cajk není. Komu to nevadí, ať tam směle objednává. Každýmu jeho nebe.