Pepino777 Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Ahoj, někdo z Phy a okolí, něco na CHNS? Mají blackweek a celkem pěkný cenovky. Rád bych to uzavřel a objednal dejme tomu, zítra ve 14/00. Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Kdyby někdo objednával, tak mi dejte prosím vědět. Nemám PayPal a bez toho si asi neškrtnu. Vybral bych minimálně 3 kousku. Když budeme mít 5 ks tak je 20% sleva. Více náklady za poštu k nám do jeskyně samozřejmě uhradím. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Já bych se taky svezl, určitě bych vzal 3 kusy, možná 4, ale PayPal bohužel taky nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) Zadnej paypal nepotrebujete, akorat kreditku.. vzhledem k jejich cene postovnyho a ruznejm slevam se nejaky moc hromadny objednavky ani nevyplatej, si myslim. Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 No jo, máš recht, teď koukám, že při objednávce nad 25 USD je i pošta grátis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 A mal by platiť aj kupón "welcomeback" na 15% dole bez ohľadu na počet kusov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 jakou mají kvalitu tyhle NATO strapy? A hlavně spony? Všiml jsem si, že je tam dost strapů s rozebiratelnou sponou, což úplně v lásce nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Ty lepsi/drazsi maj vetsinou rozebiraci, coz mi prijde jako vyhoda, pac je zaprvy masivnejsi a za druhy si tam muzes dat jakoukoli svoji sponu odpovidajiciho rozmeru. Ty “premium”, kor kdyz je koupis ve sleve, jsou za ty 4 USD velmi dobry, jemny a pritom odolny. Za plnou cenu to furt jde.. Mrkni na emefa na youtube “ruce a rucicky”, ma tam o nich jeden dil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Zdravím, neplánuje náhodou někdo v brzké budoucnosti nákup na tomto eshopu? Vzal bych 1-2ks ale sám si to objednat nezvládnu, tak se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 V 16. 12. 2022 v 20:22, Bembeg napsal: Zdravím, neplánuje náhodou někdo v brzké budoucnosti nákup na tomto eshopu? Vzal bych 1-2ks ale sám si to objednat nezvládnu, tak se ptám. Rozšířit Naházej mi odkazy do SZ + šířky řemenů, do týdne tam budu dělat objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Slevový kód na 10% slevu do 26.12.2024 je: WELCOMEBACK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se