Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

Díky skvělé hodinkové komunitě se mi povedlo rozjet projekt hodinek PROVOKE a v této komunitě je spousta skvělých lidí, jedním z nich je i Tomáš. Tomáš je velký nadšenec do hodinek, ale bohužel mu život do cesty postavil velké překážky. Momentálně běží na Donio sbírka na jeho nový vozík, který mu ulehčí život. Vím, že je zde spousta lidí, kteří chtěli podpořit moji kampaň, ale nestihli to, a proto mám pro vás nabídku. Podpořte sbírku na Tomášův nový vozík, pošlete mi potvrzení o příspěvku a já vám věnuji slevový poukaz na nový model s tritiem. Pojďme společně udělat dobrou věc. Každý příspěvek se počítá. Odkaz na kampaň zde: https://donio.cz/novy-odlehceny-vozik-pro-tomase?utm_source=copylink&utm_medium=socialshare&utm_campaign=share_button&utm_content=0a8f458e-664f-4a6a-916a-784406690036&fbclid=IwY2xjawIm__ZleHRuA2FlbQIxMAABHR9mO66sBZ4roa9w-Li8ZqOQdcHL4Zq5jKCKkcppr_OSLKbu0EyyjnIIGA_aem_YYtJ_8sruqkaiMA0KuA4xg

• Like 2
  • Díky 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, Moty napsal:

Infomail dostali určitě všichni účastníci kampaně, ale nebudu předbíhat a nechám překvapení na Jirkovi, každopádně mi udělalo obrovsou radost😍😍😍

Už se na všem pracuje. Tento týden jsem měl rýmičku v té nejhorší možné variantě (rýma ze školky 😄 ) , takže jsem toho moc nestihl ale už jsou v řešení formy. Čekám na cenovou nabídku a podle toho se rozhodnu kde formy nechám udělat. Tohle se nesmí uspěchat jedná se o spoustu peněž a není prostor na chybu. 
Tak jako vždy vás provedu celým procesem a myslím že to bude zajímavé. 

• Like 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...