Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to parada musim rict. Vysledek myslim, ale spon dle fotek, je vynikajici. Prakticke odolne tooly, pri jejichz vyvoji se premyslelo ve srovnani s "technickou pastí" v podobe Sinn U50 hydro. 👍

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, ATOM napsal:

Je to parada musim rict. Vysledek myslim, ale spon dle fotek, je vynikajici. Prakticke odolne tooly, pri jejichz vyvoji se premyslelo ve srovnani s "technickou pastí" v podobe Sinn U50 hydro. 👍

To byl můj záměr, praktické odolné hodinky za rozumné penize bez marketingových keců. Srovnání s jinými výrobci  nemám moc rád snažím se prostě jít vlastní cestou. 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ještě bych rád veřejně poděkoval @Bert za perfektní loketní opěrky. Dost nám to pomohlo Ben už měl od toho jak opíral ruce o hranu stolu modřiny. Teď má potřebné pohodlí na práci a může montovat od rána do večera 🙂 

Odesláno
před 9 hodinami, ATOM napsal:

Ale no taaak 🤔 To nemyslíš vážně. 

Odesláno
před 1 hodinou, libor2002 napsal:

Ale no taaak 🤔 To nemyslíš vážně. 

Ale myslim. Je to jako by sis koupil Redwingy, ale podrazku by ti vymenili pouze v Minnesote a za mnohonasobne vyssi cenu. Vymena baterky CR2016 za stovku, je u U50 hydro za 300 euro. Servisni sit neexistuje.

Odesláno
před 9 hodinami, ATOM napsal:

Ale myslim. Je to jako by sis koupil Redwingy, ale podrazku by ti vymenili pouze v Minnesote a za mnohonasobne vyssi cenu. Vymena baterky CR2016 za stovku, je u U50 hydro za 300 euro. Servisni sit neexistuje.

Třeba je to i s výměnou oleje 😂

Odesláno (upraveno)

Třeba ví, proč to tak je. Sebelepší technické řešení má tendenci zhavarovat na kreativitě zákazníka, tak proč riskovat pověst značky. Vždycky to je o plusech a mínusech každého řešení.
Je možné, že Provoke budou ve srovnání s nimi trottelfest a uživatelská výměna baterie bude bezproblémová, olej nevyteče a všechno bude těsnit. 

Upraveno uživatelem STRKKT
Odesláno
před 13 minutami, STRKKT napsal:

Třeba ví, proč to tak je. Sebelepší technické řešení má tendenci zhavarovat na kreativitě zákazníka, tak proč riskovat pověst značky. Vždycky to je o plusech a mínusech každého řešení.
Je možné, že Provoke budou ve srovnání s nimi trottelfest a uživatelská výměna baterie bude bezproblémová, olej nevyteče a všechno bude těsnit. 

Za nás můžu s čistým svědomím říct že je to opravdu jednoduché a ohledně těsnosti to máme pojištěné hned dvakrát. Ale jak píšeš kreativita některých lidí je neskutečná 🙂 

Výměnu baterky jsem vnímal jako zásadní problém který by mě samotného odrazoval od koupě hodinek. 

• Like 3
Odesláno
před 15 hodinami, ATOM napsal:

Mozna by bylo fajn rict tu informaci celou, ne jen ten kousek, ktery zavani senzaci. Sinn garantuje zivotnost baterie 5 let a v ramci vymeny se dela samozrejme komplet vymena oleje a servis stroje. Coz nijak nesnizuje kvalitu Jirkova reseni, jen je fajn rict, ze to neni bezna vymena baterie za 300€.

Odesláno
před 13 minutami, prischera napsal:

Mozna by bylo fajn rict tu informaci celou, ne jen ten kousek, ktery zavani senzaci. Sinn garantuje zivotnost baterie 5 let a v ramci vymeny se dela samozrejme komplet vymena oleje a servis stroje. Coz nijak nesnizuje kvalitu Jirkova reseni, jen je fajn rict, ze to neni bezna vymena baterie za 300€.

Ale tak ja mel za to, ze je kazdemu jasne ze u toho meni Sinn i olej. A meni ho proto, protoze uz holt otevre dynko a olej vytece, ne proto, ze by se olej menit musel. A ze to cele stoji nesmysl, je fakt. U PROVOKE se tomuto nesmyslu chteli vyhnout a udelali reseni, ktere je pro zakaznika myslim nejlepsi mozne.

Odesláno
před 4 hodinami, prischera napsal:

Vážně by mě zajímalo, co by Sinn měl jako každých pět let servisovat na quartz strojku ponořeném v oleji.

Ale když už je zde diskuze o výměně baterie, tak jak probíhá výměna u první generace Provoke, která má baterii uvnitř?

Odesláno
před 6 minutami, IWCmann napsal:

Vážně by mě zajímalo, co by Sinn měl jako každých pět let servisovat na quartz strojku ponořeném v oleji.

Ale když už je zde diskuze o výměně baterie, tak jak probíhá výměna u první generace Provoke, která má baterii uvnitř?

U první generace musím udělat výměnu já. A to je jeden z důvodů proč přišla nová generace. Viděl jsem to jako zásadní problém. 

Odesláno
před 4 minutami, Czechgun napsal:

U první generace musím udělat výměnu já. A to je jeden z důvodů proč přišla nová generace. Viděl jsem to jako zásadní problém. 

Díky za reakci. Dá se tato akce zvládnou na počkání, nebo je to na dýl? Samozřejmě po objednání předem.

Odesláno
před 4 minutami, IWCmann napsal:

Díky za reakci. Dá se tato akce zvládnou na počkání, nebo je to na dýl? Samozřejmě po objednání předem.

Je to na déle. Já si hodinky vždy chci raději nechat par dni u sebe na zkoušku. 

Odesláno

Nové hodinky si vážně užívám. Každý díl má na sobě nějakou vadu. Vždy to tak dělám, připomíná mi to jak složitá cesta vedla k finálnímu výrobku. 

20251206_161434.jpg

• Like 5
Návštěvník YPO
Odesláno
před 5 hodinami, ATOM napsal:

A ze to cele stoji nesmysl, je fakt. 

Tak, když chceš mít opici, tak musíš mít i na banány.

Provoke, respektive realizaci dotaženou do konce obdivuji, ale třeba pro mě to jsou hodinky bez jakýchkoli emocí. 

Takže kdybych chtěl olejovky, které jsem už měl, tak Sinn. 

Odesláno

Za mě jsou Sinn olejovky skvělé a když jsem je viděl byl to přesně ten okamžik kdy jsem si řekl WOW tak tohle bych chtěl taky dokázat. Celkově jsem se pak začal o Sinn zajímat a jsem jejich velký fanda a rozhodně si časem nějaké pořídím. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...