Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě v Autosalonu nejvíc rozčiluje zasloužilej soudruh Merunka...jinak docela v pohodě. To že Duster dostane 91 procent beru - hodnocení je i o ceně a hodnotě za ní. Udělat super auto za 4 Mega není až tak složitý, problém je udělat lowend, který lidi budou houfně kupovat.

Odesláno

zásobovanost supermarketů. proč by mělí mít taky před vánoci perníkový koření a moučkovej cukr. asi je to překvapilo, kdo by to teď potřeboval. banda zas...jch zm...dů. hodina a půl života zabitá ježděním zbytečně

Odesláno (upraveno)

zásobovanost supermarketů. proč by mělí mít taky před vánoci perníkový koření a moučkovej cukr. asi je to překvapilo, kdo by to teď potřeboval. banda zas...jch zm...dů. hodina a půl života zabitá ježděním zbytečně

Já jsem si dnes vyjel na nějaký svetřík a zabalil jsem to už před supermarketem. Neměl jsem kde zaparkovat. Lidi se chovají jako dobytek. Troubí po sobě, přecházejí na červenou i s dětma, pokřikují po sobě. Asi opravdová krize... boží hovádka umírají hlady před prázdným supermarketem. Dvakrát jsem objel parkoviště a jel jsem domů. U vnitř by mě stejně čekaly jen koledy od Evi a Vaška v kombinaci s davovým šílenstvím. Toho se odmítám dobrovolně účastnit. Raději vyjedu zítra ráno. V lednici mi zůstala ještě nějaká Plzeň ze včerejška, toš sme klidní.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

My jsme se na nakupy vykaslali, obed ve vinohradskym parlamentu, pak prochazka ke kavarne slavia na kafe a pak na lahev bohemky do lucerny a pak domu, ted zdobime stromek a mame super den. Tudiz jsem OT :-)

Odesláno

My jsme se na nakupy vykaslali, obed ve vinohradskym parlamentu, pak prochazka ke kavarne slavia na kafe a pak na lahev bohemky do lucerny a pak domu, ted zdobime stromek a mame super den. Tudiz jsem OT :-)

Tož to jsi ve špatném vlákně, jinak ale OK!

Odesláno

6 hodin nakupování - a to jsme se letos se všema dohodli, že to nebudeme přehánět a dáme si jenom "nějaké drobnosti a něco pro děcka" - no jo, jenže jenom pro ty děcka jsme vybírali kraviny 4 hodiny... Resp. slečna vybírala, já měl krabici s Legem vybranou za 5 minut. Pak ještě v obchodě zapomněla kartu, takže panika, vysypat na zastávce nákup na zem, ne fakt ji nemá, tak blokace...

A do toho všeho mě čím dál víc vytáčejí typani, co si zapálí na zastávce, foukají to na všechny, co tam čekají, pak hodí přijíždějící tramvaji vajgl pod kola a čerstvě nasmradění nakráčejí do té nacpané tramvaje - to by jim jeden fakt nablil za flígr   :chair:

Odesláno

...mě čím dál víc vytáčejí typani, co si zapálí na zastávce, foukají to na všechny, co tam čekají, pak hodí přijíždějící tramvaji vajgl pod kola a čerstvě nasmradění nakráčejí do té nacpané tramvaje - to by jim jeden fakt nablil za flígr   :chair:

Jo, a posledního práska vypustí až v trajflu. Na štětí jezdím jen vyjmečně.

Návštěvník PavelB
Odesláno

K nasrání, ale kdyby to bylo měsíc a půl po záruce, byl by vztek ještě větší...

Tak víš co, je to ženy auto, byl to docela opruz s objednáváním, dodali ho o měsíc později, najede asi 2k km a přestane řadit?? Ani mě tak neštve, že auto nejezdí, ale že mi žena nadává, co jsem to vybral za šmejd :-)

Návštěvník PavelB
Odesláno

...klídek, neexistuje problém, který by ženská nedokázala vymyslet.

Tak tohle jsem jeste neslyslel a s dovolenim to urcite v budoucnu pouziju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak víš co, je to ženy auto, byl to docela opruz s objednáváním, dodali ho o měsíc později, najede asi 2k km a přestane řadit?? Ani mě tak neštve, že auto nejezdí, ale že mi žena nadává, co jsem to vybral za šmejd :-)

Hmhmhm a co že je to za úžasný vůz?

Návštěvník PavelB
Odesláno

Range Rover sport... Asi proste stale plati, ze auta se nemaji kupovat hned po uvedeni...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ráno v 9 jsem vyrazil i s rodinou za vánočními nákupy, super dobrý.Zvládl jsem Německo a vzal to ještě přes Liberec a v deset večer jsem byl doma jak na koni, lidi blázněj jak zjednaný, asi se chystaj na novej konec sveta či co.No nic zítra s chutí do práce, tam si při práci se Semtexem odpočinu.............. :blowup:

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...