gougy Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Myslíš? tohle by mělo být jako titulka tohoto vlákna, prostě vše je relativní a žádné problémy neexistují :D - jinak Tvůj tenisový problém je jasně v raketě, možná i míčku a povrchu, jinde ho nehledej
utrejch Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 - jinak Tvůj tenisový problém je jasně v raketě, možná i míčku a povrchu, jinde ho nehledej Vetsinou za to muze spatny vitr.
bedja Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Zkoušel jsem - jde to. To asi něco chvilkově zablblo...no jo..ale mě to nejde do Windows..
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Mám počítač bloklej od výrobce na WIN8 - fuj na to. A jde mi to. Jestli chceš nějakou úpravu profilu, tak pošli SZ.
azeppelin Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Idea že půjdu do obchodu zkusím si rifle jako vždycky, vemu si dva, tři kusy neodrbaných tmavých, nikde nevyšisovaných, bez idiotských aplikací... prostě normální kalhoty s rovným střihem, nikoli fitnslim, slim fit, skinnyslim apod. Tohle se nezadařilo. V druhém obchodě jsem chtěl standardně čtyřikrát černou košili, x krát černé obyč triko. Stojan plný s a xs velikostí. Zásobování musí dělat naprostý dement. Nevím komu mám kde vysvětlit že do rukávu xs košile se mi nevejde ani pták, natož ruka.
kloubik Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Kdyz konecne v aute rozchodim po nekolika aktualizacich a mesicich cekani na nejakou verzi firmwaru radia s kterou bude Galaxy S3 bez problemu streamovat audio pres bluetooth a korektne zobrazovat vsechno z telefonu na palubni desce a displeji navigace, tak dneska pri vymene oleje mi tam nejakej debil technik nahraje zpatky 3 mesice stary firmware, ktery nejenze zpatky spomaly cely palubni system auta, ale hlavne zase rozhasi konecne 100% fungujici spolupraci s telefonem. A to jsem jim vyslovne pri odevzdani auta rikal, at nedelaji zadny update na radio ze tam mam nejnovejsi verzi primo od vyrobce palubniho systemu (to kdyz technik zacal zminovat, ze se podiva podle VIN, jestli neni potreba udelat nejaky dalsi veci). Jak musi byt nekdo vypatlanej, kdyz pri kazde aktualizaci si system porovna aktualni nainstalovanou verzi s verzi na USB a v pripade prepisu starsi verzi jeste sam vyslovne upozornuje o zada dodatecne potvrzeni, ze chcete naistalovat starsi verzi systemu.
straspol Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Kdyz konecne v aute rozchodim po nekolika aktualizacich a mesicich cekani na nejakou verzi firmwaru radia s kterou bude Galaxy S3 bez problemu streamovat audio pres bluetooth a korektne zobrazovat vsechno z telefonu na palubni desce a displeji navigace, tak dneska pri vymene oleje mi tam nejakej debil technik nahraje zpatky 3 mesice stary firmware, ktery nejenze zpatky spomaly cely palubni system auta, ale hlavne zase rozhasi konecne 100% fungujici spolupraci s telefonem. A to jsem jim vyslovne pri odevzdani auta rikal, at nedelaji zadny update na radio ze tam mam nejnovejsi verzi primo od vyrobce palubniho systemu (to kdyz technik zacal zminovat, ze se podiva podle VIN, jestli neni potreba udelat nejaky dalsi veci). Jak musi byt nekdo vypatlanej, kdyz pri kazde aktualizaci si system porovna aktualni nainstalovanou verzi s verzi na USB a v pripade prepisu starsi verzi jeste sam vyslovne upozornuje o zada dodatecne potvrzeni, ze chcete naistalovat starsi verzi systemu.Nojo- nejhorší kolize je prostě srážka s blbcem.
kloubik Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 zatim nijak bohuezel...i kdyz vcera jsem se zase svezl jako spolujezdec, hory byly presunuty az ted na vanoce, kdy ja jsem mimo US, ale i tak ho mam slibeny na nejaky vikend v lednu, az se vratim. Podam report do prislusneho vlakna
gunman Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 v pátek jsem měl jít na kamarádovu oslavu odchodu do důchodu a on si dneska přes noc umře poslední 3 dny v práci a dnes visí na vrátnici parte
siwi Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 v pátek jsem měl jít na kamarádovu oslavu odchodu do důchodu a on si dneska přes noc umře poslední 3 dny v práci a dnes visí na vrátnici parte Tím, jak se neustále oddaluje nástup do důchodu, se takovéhle věci budou asi dít stále častěji
Klotzman Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Tři roky sháním do sbírky německý letecký kompas Fl.23334 - včera mi ho nějaký člověk nabídne, dokonce má hned dva a ptá se jestli mám zájem. Já mu napíšu že jo a on mi za 12 minut odpoví, že "...chápete...ale mě pán nabízí víc peněz...kdyžtak se ozvu..." A na další e-mail už nereaguje. Proč mě s tím kuvva fix doprhele námol vůbec otravoval ? Mohl jsem mít klidný spaní...já ty lidi fakt nechápu. Držet slovo, stát si za tím, co jsem jednou řekl, je dneska úplnej přežitek. :-(((
ggrand Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Jak musi byt nekdo vypatlanej,... To jsem si říkal, když jsme stavěli barák. Někde ti lidi musí prostě zaměstnání mít
PepaSFI Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 v pátek jsem měl jít na kamarádovu oslavu odchodu do důchodu a on si dneska přes noc umře poslední 3 dny v práci a dnes visí na vrátnici partetak to je hodně smutný. Teď jsme s kamarádama vzpomínali na jednoho co už nikdy nepřijde, právě na akci kterou on kdysi začal pořádat. Další kamarád pajdá s berlí, stal se mu v práci úraz a měl veliký štěstí že nedopadl hůř. A další dva lidi kterých si hodně vážím jsou na tom moc špatně.
kloubik Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 tyhle 2 dni byly nejaky zaklety na trable s autema...jedno rozhasi technik v servisu, druhymu se dneska podivala do kuchru v docela velkej rychlosti nejaka hodna pani kdyz nase auto uz stalo, a odneslo to vic aut, nase bohuzel v prostredku, takze je rozbity z obou stran nastesti nikomu nic neni, to je hlavni, ale to kolecko servis, pojistovny, vymahani kompenzace za snizenou hodnotu auta pri prodeji, protoze bylo bourany.... to bude chutovka. Kez by to byla totalka, je to nepojizdny, motor hlasi ze tam neni olej + dalsi chyby, rizeni je asi hnuty, protoze temer nejde zatacet, ale zvenku to vypada, jak kdyz tomu skoro nic neni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Tak koukam, že jsem včera ještě dopad dobře, když se o mně pán schválně opřel, protože měl pocit že jsem měl pustit i jeho, když jsem už pustil v zácpě toho jednoho zleva a jednoho zprava. Myslel jsem si, že už bych taky mohl jet, že snad už mám morální nárok. Ani mě to tak nenaštvalo, spíš mi bylo pána líto, nevím o co těm lidem jde. Kdybych tohle věděl, že je to takový ubožák pustím ho taky, stejně se to pak táhlo ještě kilometr. No což odskákal to prakticky jenom lak a poklice u kola. Přeju, ať kolečko " servis, pojistovny, vymahani kompenzace za snizenou hodnotu auta pri prodeji" dopadne dobře.
straspol Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Tak koukam, že jsem včera ještě dopad dobře, když se o mně pán schválně opřel, protože měl pocit že jsem měl pustit i jeho, když jsem už pustil v zácpě toho jednoho zleva a jednoho zprava. Myslel jsem si, že už bych taky mohl jet, že snad už mám morální nárok. Ani mě to tak nenaštvalo, spíš mi bylo pána líto, nevím o co těm lidem jde. Kdybych tohle věděl, že je to takový ubožák pustím ho taky, stejně se to pak táhlo ještě kilometr. No což odskákal to prakticky jenom lak a poklice u kola. Přeju, ať kolečko " servis, pojistovny, vymahani kompenzace za snizenou hodnotu auta pri prodeji" dopadne dobře.Tohle mi taky občas trochu vadí, jak někteří řidiči mají často potřebu školit ty druhé. V Praze už je znát nervozita a stres před Vánoci, lidi jezdí jako čuňata a jsou strašně agresivní. Musím říct, že speciální, typickou nositelkou agresivního chování za volantem je cca čtyřicetiletá ,,podnikatelka" v offroadu. Nevím jak došly pojišťovny k názoru, že ženy nejsou agresivní řidičky. Přál bych pojišťovákům jedno ráno v oblasti Bílé hory, aby zjistili, jak neuvěřitelně rovný je poměr projevů vzteku mezi oběma pohlavími.. asi stačí trocha stresu a nějaká ta odpovědnost, vycházející z náročného zaměstnání, a ejhle, ,,člověk" ...
Horhe Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 včera mi začal téměř měsíc volna a zase čumím od čtyř do zdi
quest987 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 včera mi začal téměř měsíc volna a zase čumím od čtyř do zditvl to se někdo má. Mě začal měsíc kdy mám tejdně maximálně dva dny volna(a to mám jen vyjímečně) a tejden mám Pondělí až neděle.
Horhe Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Ono to žádný terno není. Začalo to tím, že na mě včera ve čtyři ráno malá hodila v posteli šavli. Ráno k doktorovi, do lékárny, do kanclu pro počítač, tam mi hodila na zem další šavli. Zrušit páteční cestu do Ostravy pro motorku. Takže houm ofis a péče o dítě. Nebude to dlouho trvat a definitivně mi jebne z JimJamu.
Doporučené příspěvky