tommas4 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Taky jsem se sebou 2x vy*bal s tiketama sportky.Poprvé jsem si kontroloval starší tiket ale datum jsem nechal aktuální . . .No a podruhé, tentokrát se správně zkontrolovaným tiketem, který jsem nosil nějaký čas v peněžence mi v trafice říká nic tam není, já že jo - no a tak jsem zjistil že je potřeba tu výhru uplatnit včas . . .
African Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Jestli to byla sportka, tak se mě nesčetněkrát na webu ukázala výhra a po projetí v sazka terminálu tam byla nula" Prý normální věc, že web občas kecá, tak se neboj nic, prostě jsi nevyhrál Mě nasrala bába v trafice, kde jsem si kupoval noviny a krom toho nechal zkontrolovat dva tikety, z nichž o jednom jsem věděl že je tam kilo, ježto jsem si to den předem zkontroloval na webu. Bába projela tikety, řka "nic tam neni", já v tu chvíli myšlenkama úplně jinde slušně poděkoval a odešel, tikety automaticky vyhodil do prvního koše. Prostě blbec. Uvědomil jsem si to v tu chvíli co jsem je hodil do odpaďáku. No nic.
Jarett Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 .... na všechno včetně práce a rodiny se vy...t a zmizet na měsíc do amazonské džungle si srovnat priority. Ale na takové radikální řešení jsem srab. Podobnou situaci jsem řešil v rámci "krize středního věku" před pár lety ... na všechno jsem se vy...., vedení firmy přenechal kolegovi a na 3/4 roku vypadl a jen cestoval ... stálo mě to nějaký ty Rolexky, ale neuvěřitelně jsem si orazil ... po návratu jsem zjistil, že můj společník je zmetek, takže jsem ho vyplatil penězi i pěstí a konečně mám klid ... mám krásnou a hodnou ženu, skvělý děti, sem tam nový hodinky, nalétáno km jak kosmonaut a myslím, že se na svět kolem sebe konečně dokážu podívat i z trochu jiného úhlu ... každopádně platí jedno: svůj život žiješ jednou a na konci u zrcadla jsi sám ... a nezapomínej na děti, protože čas, kdy potřebují naši pozornost a zároveň o ni stojí je ve srovnání s délkou našeho života velmi krátký ...
Lamiczka Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Já jsem byl posledních 14 dní taky solidně mimo. V práci to bylo jak na horské dráze a doma peklo. Naštěstí jsem už dlouho měl naplánovaný hory se 40 skoro cizíma lidma, který jsem částečně zařizoval. Bylo to sice jen na víkend, ale dvě velmi kvalitně propitý noci, super lidi, se kterýma bylo možný si pokecat a výlet po horách mi zase dobilo baterky. Někdy stačí vypadnout i jen na chvíli a člověk se dostane úplně do jiné pohody. Tam mě taky napadlo, co uspořádat nějakou víkendovku chronomagu - ideálně někde na horách, vypít si hlavu, pokecat s podobně postiženýma pacientama, druhej den si udělat 20km výlet zapařit i druhou noc a hurá domů. Možností je hodně, od horské chaty s pokojema pro 8 po slušnej wellness hotel s golfovým trenažerem...
Filip.J Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Pokud jde o soužití s ženskou, mně s tou mojí to nejlíp funguje na túrách, při běhu nebo při dobrovolničení: Jsme spolu, šlapeme za společným cílem, a přitom má každý dost starostí s vlastním dechem, takže není čas nimrat se v blbostech.Zrovna dneska (vlastně včera) jsem tady psal, že se o ni snažím starat - po 10 hodinách v práci (vidíte, omezil jsem ty přesčasy ) cestou domů nakoupím, doma uklidím, uvařím, jdu vyřizovat po netu nějakou úřední věc, která se týká nás obou, mám to všechno nastudované, jenom hledám jednu drobnost, a ona mi do toho začne kecat bez znalosti základů. Nějak jsem to neustál a když mi potřetí začala udílet scestné rady, poprosil jsem jí, ať mi do toho nemluví. Je to hodná holka, vyhověla mi tak, že se mnou teď nemluví vůbec. Přes ty dveře od ložnice, co s mocným prásknutím zavřela, by to stejně dost dobře nešlo
Lamiczka Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Pokud jde o soužití s ženskou, mně s tou mojí to nejlíp funguje na túrách, při běhu nebo při dobrovolničení: Jsme spolu, šlapeme za společným cílem, a přitom má každý dost starostí s vlastním dechem, takže není čas nimrat se v blbostech.Zrovna dneska (vlastně včera) jsem tady psal, že se o ni snažím starat - po 10 hodinách v práci (vidíte, omezil jsem ty přesčasy ) cestou domů nakoupím, doma uklidím, uvařím, jdu vyřizovat po netu nějakou úřední věc, která se týká nás obou, mám to všechno nastudované, jenom hledám jednu drobnost, a ona mi do toho začne kecat bez znalosti základů. Nějak jsem to neustál a když mi potřetí začala udílet scestné rady, poprosil jsem jí, ať mi do toho nemluví. Je to hodná holka, vyhověla mi tak, že se mnou teď nemluví vůbec. Přes ty dveře od ložnice, co s mocným prásknutím zavřela, by to stejně dost dobře nešlo Koukám, že to máme doma podobně
panedge Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 v ideálním případě by to všechno mělo být v jedné rovině .... hele moje ex, která nouzí netrpěla (zřejmě jako ta tvoje), možná krom každodenního teplýho slova odešla s o patnáct let mladším frajerem než je ona .... on je z třetího světa tehdy pracující jako ostraha v hypermarketu .... říkal jí asi ty teplý slova ....během dvou měsíců spálila všechno co se dalo ..... dnes jsou již manželé a přeji jim hodně štěstí krom tohodle mě postihlo v roce 2012 ještě pár zásadních věcí, které mě donutily změnit náhled na život a díky několika lidem jsem to ve zdraví přežil = neuchlastal sem se z toho plyne = hejčkejte ty svoje můry i kdyš je vám to proti srsti .... páč kromě těch krámů, který průběžně hromadíte, přijdete i o haranty ač si myslíte že ne *edit- krasopis ale s..u na to No tak to je nářez,fuj úplně se mi udělalo blbě jen jsem si to představil.
kubson Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 svůj život žiješ jednou a na konci u zrcadla jsi sám ... a nezapomínej na děti, protože čas, kdy potřebují naši pozornost a zároveň o ni stojí je ve srovnání s délkou našeho života velmi krátký ... tesat toto
Pavlucha Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 tesat toto +1 -> skoro do sekce "Co mě dnes potěšilo"
Ondoni Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Jak to tak čtu, tak to máme vesměs všichni dost podobně a to mě dost uklidňuje takže abych nebyl OT, tak nejdřív mě nas.ali ptáci, kteří běžně začátkem března kolem čtvrté ještě držívali zobáky. Bohužel nejen ptáci se probudili letos dřív, i moje alergie je tu minimálně s měsíčním náskokem...
Horhe Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Já letos nepotřeboval ještě ani jeden Zodac, heč.
Ondoni Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Já letos nepotřeboval ještě ani jeden Zodac, heč. To já taky ne rezignoval jsem na všechny tyhle přípravky už před deseti lety. Začátek sezony je sice drsnější, ale dá se to přežít
Filip.J Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 To mě teda štvete, protože já si tlakoval hlavu Livostinem od začátku února už třikrát. Jedna věc je snažit se to zvládnout bez léků, druhá věc je udržet se použitelnej pro denní provoz.Jinak kuřácká vlákna nesleduju, ale občas vidím fotky v jiných vláknech - a sice mi do toho nic není, ale... Horhe, jak ti jde dohromady alergie s kouřením?
Horhe Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Já jsem pár let chodil na vakcíny a to bylo ještě horší. Teď si vezmu prášek jenom když mi vyloženě teče z očí, nosu atp.
Horhe Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 To mě teda štvete, protože já si tlakoval hlavu Livostinem od začátku února už třikrát. Jedna věc je snažit se to zvládnout bez léků, druhá věc je udržet se použitelnej pro denní provoz.Jinak kuřácká vlákna nesleduju, ale občas vidím fotky v jiných vláknech - a sice mi do toho nic není, ale... Horhe, jak ti jde dohromady alergie s kouřením?Já moc nekouřím. Ale bylo to podobný, jako když hulíš při chřipce. Chutná to stejně hnusně, když dostaneš kejchací a smrkací záchvat.
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Ze bych nemel zrat syrovou cibuli..... wym to kurva wym a stejne to zeru
Ondoni Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 No ještě dodám, že jsem se po prvním prášku proti alergii, který jsem tehdy před léty od doktora dostal, okamžitě osypal. Takže se přišlo na to, že mám alergii i na lék proti alergii měl jsem tehdy rozhozené játra po mononukleose, takže teď už bych ho asi snesl, ale říkám si proč. Někdy je to psycho v práci (v kombinaci s nespaním harantů), ale ta největší krize je tak 14 dní, pak už si tělo zvykne
Lovap Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Jestli to byla sportka, tak se mě nesčetněkrát na webu ukázala výhra a po projetí v sazka terminálu tam byla nula" Prý normální věc, že web občas kecá, tak se neboj nic, prostě jsi nevyhrál Nebol by som si celkom istý ... Neviem teda aký máte u vás systém, ale mne sa x-krát stalo, že podľa webu tam výhra bola, po "prečítaní" automatom nie, ale po druhom "prečítaní" (trval som na tom) už hej. On to sníma asi nejaký opto bazmeg a keď nie je vyčistený ...
Filip.J Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Já moc nekouřím. Ale bylo to podobný, jako když hulíš při chřipce. Chutná to stejně hnusně, když dostaneš kejchací a smrkací záchvat.Ptám se proto, že u mě cigaretový kouř funguje jako záchvatový katalyzátor
Doporučené příspěvky