Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Vintage lov, se ti divim že si nedáš toho kreté*a do ignorace kde ho má většina fóra a mas klid. Mě se zjevuje jen na mobilu

Tapatalk

:)

V pohodě, říkal jsem si, že už se dneska nenechám rozhodit. :)

Navíc bych tak přišel o pokrokové názory na církev, atd... :D

Odesláno

To Vintage lov, se ti divim že si nedáš toho kreté*a do ignorace kde ho má většina fóra a mas klid. Mě se zjevuje jen na mobilu

Tapatalk

+1

Odesláno

Tapatalk

+1

Potěšení je i na mé straně, :-). Btw, Qvido, Ty ajnštajne, jak jsi přišel na tu většinu? 

Odesláno (upraveno)

Potěšení je i na mé straně, :-). Btw, Qvido, Ty ajnštajne, jak jsi přišel na tu většinu? 

přišel na to asi tak že na tebe už reaguje jen vintage a já :-) já se přidávám k většině. paa

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

A hele, já si zapomněl dát decibela do ignoru ... napraveno

Co blbnete, mi ty jeho komentáře příjdou jako celkem dobrý humor.

Odesláno

Já tady mám zase jednoho blbýho Američana a taky Bulhara. To se nesmí napsat?

Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). 

Odesláno

Přečti si VL příspěvek ještě jednou, tam bylo uvedení národnosti zbytečné a zavánělo drobnou xenofobií, toť vše. Kromě toho by mě zajímalo vyjádření druhé strany, když si chlap ublíženě stěžuje (ať už v hospodě nebo na netu), je to podezřelé:-). 

Hm, někdo holt tu xenofobii potřebuje najít za každou cenu  :eek:

Odesláno (upraveno)

Hm, někdo holt tu xenofobii potřebuje najít za každou cenu  :eek:

Jojo, tím to bude. Rozhodně ne tím, že někdo použije zbytečné xenofobní poznámky. Myslíš, že bych reagoval, kdyby v tom příspěvku nebylo o nic Slovence a posílání někoho na Luník? Kromě toho jsem se jen zeptal, proč je to tam uvedeno a VL mi odpověděl a sám uznal, že šlo o vyjádření v afektu. Z čehož vyvozuji, že sám rozlišuje, o co mi šlo. Co tam máš dál?

edit: na fóru je i spousta Slováků, mně prostě tyhle debilní poznámky přijdou vůči nim, řekněme, netaktní. 

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

Otevřel jsem patřičné vlákno a postěžoval si, toť vše, nic víc v tom nehledej. ;)

Neměl jsem po ruce nikoho, komu bych to mohl říct, tak jsem si ulevil tady, od toho to vlákno je... ;)

Ad vyjádření druhé strany: To právě proběhlo a vše se urovnalo, takže tak... :)

Hele, humor není Tvá silná stránka, věnuj se radši něčemu jinému. 

Tvoje silná stránka bude dělání si kamarádů, že jo? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...