Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Zajímavá zpráva, mně tvrdili v Audi, že to nejde. Ale že vymýšlí zapojení časového relé, které by to vždy po startu vypnulo.Tak jsem z toho "volajaký taký zmetený", jak říkal major Terazky.
KFL Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Zajímavá zpráva, mně tvrdili v Audi, že to nejde. Ale že vymýšlí zapojení časového relé, které by to vždy po startu vypnulo.Tak jsem z toho "volajaký taký zmetený", jak říkal major Terazky.Mne rekli, ze to nesmi ofiko delat , ale vis jak...
Jeremy Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 VW to umí - je to i někde mimo hlavní nastavení, takže to nezasvítí na ofiko servis, když to nehledaj cíleně. Stačí mrknout do fór a dva tři borce obvolat. Mám to za pětikilo.
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Dík. Mám jít na brzdovku, tak se nenápadně zeptám.....
gorlo Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Co dokáže jedna milá zákonem chráněna bobři rodinka na Jevišovce. Potok se protrhl v místech, kde bobří rodinka žije. Zabij bobra zachráníš vesnici.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Taky nesnasim ridice se zbytecne zapnutymi mlhovkami. EDIT: A odkaz od FrantiskaH je opravdu pomerne ubohy a nesmyslny, zrovna tak opis od km.kmk reagujici na neco jineho.
gorlo Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Ještě jednou o Jevišovce. Takhle vypadá většinou po celý rok a teď je rozlitá do těch vrchnich břehů a místy přetíká.
gorlo Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 ...IMHO je potíž v regulaci toku, kdyby to nechali meandrovat, bylo by škod daleko méně.Před regulaci to bylo vylite vždy po zimě v polích, kde je to teď. V 60.tych letech se provedla regulace, kvůli častému vylití z břehů. Protrhlo se to v místech kde je meandr a bobři.
Honza.manta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Sakryš už se vyprdněte na ty mlhovky a brzdovky - stojí vám to za to?!? Za chvíli si začnete nadávat a dostanete úplně zbytečně pár dní na vychladnutí, to je přece pitomost. Miroslav Hlinka
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Před regulaci to bylo vylite vždy po zimě v polích, kde je to teď. V 60.tych letech se provedla regulace, kvůli častému vylití z břehů. Protrhlo se to v místech kde je meandr a bobři.Jo hosi ciwe, to sme dopadli. Dneska nas vohrozujou dva bobri, zejtra to muzou bejt treba vlci nebo medvedove. Des, a proti tobe medved nebo ten vlk a davej ciwe.
SCIFI Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 ..no přesně..nekoupil bych si auto v kterém by to nešlo deaktivovat..! k.okotina..no nevidel jsem nikdy auto u kteryho by to neslo. Ale-vzdycky jsem-si na to zvykl. Ten start je rychlej. Moc rychlej.
fobus Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Naštvalo je asi silný výraz....skôr silne prekvapilo....napriek tomu, že som federálne dieťa a aj som nejakú dobu v Čechách žil som dnes narazil na výraz, ktorý nepoznám...aké sú to citujem - vyšisované džíny - ?? Ďakujem....
JaRooN Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) aké sú to citujem - vyšisované džíny - ?? Ďakujem.... Jednoducho vybledlé - ať už chemicky nebo přirozeně... http://womanonly.topzine.cz/jak-ozdobit-dziny-doma-zkuste-si-je-vysisovat/ Upraveno 15. září 2014 uživatelem JaRooN
kuncák7 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Naštvalo je asi silný výraz....skôr silne prekvapilo....napriek tomu, že som federálne dieťa a aj som nejakú dobu v Čechách žil som dnes narazil na výraz, ktorý nepoznám...aké sú to citujem - vyšisované džíny - ?? Ďakujem....100x a víckrát vypraný.
fobus Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Dík...to by ma nenapadlo...myslel som, že obtiahnuté, napasované :-)
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Klasický výraz je vyšisovaný (vybledlý) od sluníčka.
Klotzman Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Od pátku, kdy jsem vypnul kompl do teď:Vlákno co mě potěšilo - 1 stránkaVlákno co mě naštvalo - 6 stránekHm hm hm.....
vwtyp11 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Od pátku, kdy jsem vypnul kompl do teď:Vlákno co mě potěšilo - 1 stránkaVlákno co mě naštvalo - 6 stránekHm hm hm.....Lidi málo hulej:D
Doporučené příspěvky