Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajímavá zpráva, mně tvrdili v Audi, že to nejde. Ale že vymýšlí zapojení časového relé, které by to vždy po startu vypnulo.

Tak jsem z toho "volajaký taký zmetený", jak říkal major Terazky.

Odesláno

Zajímavá zpráva, mně tvrdili v Audi, že to nejde. Ale že vymýšlí zapojení časového relé, které by to vždy po startu vypnulo.

Tak jsem z toho "volajaký taký zmetený", jak říkal major Terazky.

Mne rekli, ze to nesmi ofiko delat :), ale vis jak...
Odesláno

VW to umí - je to i někde mimo hlavní nastavení, takže to nezasvítí na ofiko servis, když to nehledaj cíleně. Stačí mrknout do fór a dva tři borce obvolat. Mám to za pětikilo.

Odesláno

Co dokáže jedna milá zákonem chráněna bobři rodinka na Jevišovce. Potok se protrhl v místech, kde bobří rodinka žije. Zabij bobra zachráníš vesnici.

post-5074-0-63932300-1410721605_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky nesnasim ridice se zbytecne zapnutymi mlhovkami.

EDIT: A odkaz od FrantiskaH je opravdu pomerne ubohy a nesmyslny, zrovna tak opis od km.kmk reagujici na neco jineho.

Odesláno

...IMHO je potíž v regulaci toku, kdyby to nechali meandrovat, bylo by škod daleko méně.

Před regulaci to bylo vylite vždy po zimě v polích, kde je to teď. V 60.tych letech se provedla regulace, kvůli častému vylití z břehů. Protrhlo se to v místech kde je meandr a bobři.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Před regulaci to bylo vylite vždy po zimě v polích, kde je to teď. V 60.tych letech se provedla regulace, kvůli častému vylití z břehů. Protrhlo se to v místech kde je meandr a bobři.

Jo hosi ciwe, to sme dopadli. Dneska nas vohrozujou dva bobri, zejtra to muzou bejt treba vlci nebo medvedove. Des, a proti tobe medved nebo ten vlk a davej ciwe.

Odesláno

..no přesně..nekoupil bych si auto v kterém by to nešlo deaktivovat..! k.okotina..no :frusty:

nevidel jsem nikdy auto u kteryho by to neslo. Ale-vzdycky jsem-si na to zvykl. Ten start je rychlej. Moc rychlej.
Odesláno

Naštvalo je asi silný výraz....skôr silne prekvapilo....napriek tomu, že som federálne dieťa a aj som nejakú dobu v Čechách žil som dnes narazil na výraz, ktorý nepoznám...aké sú to citujem - vyšisované džíny -  ??   Ďakujem....

Odesláno

Naštvalo je asi silný výraz....skôr silne prekvapilo....napriek tomu, že som federálne dieťa a aj som nejakú dobu v Čechách žil som dnes narazil na výraz, ktorý nepoznám...aké sú to citujem - vyšisované džíny -  ??   Ďakujem....

100x a víckrát vypraný.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...