Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toho člověka potkat v tom parku, tak bych mu asi bez okolků natáhl pěstí... a pak bych mu ten špekáček narval do Ř.I.T.I. hnussss!!!

Odesláno

Toho člověka potkat v tom parku, tak bych mu asi bez okolků natáhl pěstí... a pak bych mu ten špekáček narval do Ř.I.T.I. hnussss!!!

Přesně ten typ "člověka" by pak z Tebe a z Tvé rodiny vysoudil všechno do posledního halíře, což je asi běžné, horší je, že v absurdistánu jménem Česká republika by mu to přesně takhle vyšlo  :frusty:

Odesláno

Musel bych to zahrát na krátkodobé pominutí smyslů - total blackout - doufám, že nějaký rozumný psycholog a psychiatr, samozřejmě pejskaři, by takový posudek dokázali napsat :)

neee, jasný, máš pravdu úplnou... bohužel....

(takže natáhnout pěstí ano, ale pěkně večer/v noci a zezadu...) :death: 

Odesláno

Nemůžu tomu uvěřit. Co na to policajti?

co by? nic???!!!

Kvůli pokusu o poškození cizí "věci" neznámým pachatelem.... jó kdyby toho hajzla člověk chytnul při činu, a měl výstavního uchovněného psa s hodnotou nad 50.000,- Kč, tak už by se asi děly věci... ještě do toho zamotat ochránce práv zvířat a TV a ten dotyčný by to měl celkem spočítané...

Odesláno

co by? nic???!!!

Kvůli pokusu o poškození cizí "věci" neznámým pachatelem.... jó kdyby toho hajzla člověk chytnul při činu, a měl výstavního uchovněného psa s hodnotou nad 50.000,- Kč, tak už by se asi děly věci... ještě do toho zamotat ochránce práv zvířat a TV a ten dotyčný by to měl celkem spočítané...

To si dělaj srandu...??

Odesláno

Musel bych to zahrát na krátkodobé pominutí smyslů - total blackout - doufám, že nějaký rozumný psycholog a psychiatr, samozřejmě pejskaři, by takový posudek dokázali napsat :)

neee, jasný, máš pravdu úplnou... bohužel....

(takže natáhnout pěstí ano, ale pěkně večer/v noci a zezadu...) :death:

Ale nestalo by se ti nic, protože jako chytrej člověk bys toho hajzla pořádně zvalchoval, aby si nepamatoval vůbec nic ( schválně hodně nadneseno, protože jinak zase musím souhlasit s Gougym ). Tohle je fakt prasárna a nenávist ke zvířatům, která mě nadzvedává.

Odesláno

bohužel PČR má podstav a nestíhaj... takže fakt nic... navíc pokud nechytneš při činu, tak nemáš moc co jak a komu prokázat...

Odesláno

Poslední dobou to čtu až nějak moc často - špekáčky naplněný žiletkama, hřebíkama, otrávený atd. 

Nechápu, co lidi k tomuhle vede? Komplexy? Jednou mi nějakej pes něco udělal a proto zabiju nějakého náhodného? Debilita. 

Odesláno

Jo když musíš několik let poslouchat psa, štěkajícího od 11 večer do 4 do rána, kličkovat v hovnech, tak bych docela pochopil, že někomu rupne v kouli. Jako schvalovat to nechci, sám mám doma sedmdesáti kilovou obludu, jen chci napsat, že se tomu nedivím.

Odesláno (upraveno)

Za špatnou výchovu ale může majitel, ne pes. Hov*o si po sobě taky neumí sebrat. Takže proč to odnáší pes a ne majitel? 

Upraveno uživatelem Trololo
Odesláno (upraveno)
Mame jich mraky, ale to diky tomu, ze i ti, co nevytahnou paty z kanclu, jsou ve sluzebnim pomeru, ikdyz by jejich misto bez jakychkoliv problemu zvladli i civilni zamestnanci...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno (upraveno)

Z opravdu velké nouze jsem byl donucen koupit segafredo a již nikdy!!!! Cítím se jak popelka a to co v tom sáčku nacházím je opravdu HUMUS!!!

Z kilovky jsem ve finále vybral cca.200g použitelné kávy ...

post-24257-0-42392700-1423935541_thumb.jpg

post-24257-0-21412000-1423935543_thumb.jpg

Upraveno uživatelem papen
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...